magnum67 Odesláno Srpen 19, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 19, 2012 Tak jsem jeste rozebral ty cerne mrizky na narazniku a dal je doporadku,uz nejsou zasle,dal jsem cerny mat a jeste jsem dal na radu a zrovna jsem dal do kupy spodek origo narazniku,byl odrenej,pri te prilezitosti jsem dal do laku lizadlo,protoze fakt v te cerne zanikalo,takhle je vyraznejsi.Nevite nekdo co to je za cidlo nebo kterej cert,co je schovane za tou mrizkou jak ukazuje sipka na obrazku4? Odkaz ke komentáři
magnum67 Odesláno Srpen 19, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 19, 2012 Vstavat rostaci,je krasnej den,ja se uz v octe hrabu od 4:00 :pivo:Uvazuju ze vzbudim kamosku at mi jde zapozovat k autu nekam do pole v plavkach :lool: Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Srpen 19, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 19, 2012 Nevypada to spatne....cerna byla taky hezka!!!Jinac to se nemas ani ptat ze jdes vzbudit kamosku uz davno tady meli fotky byt! Tam neni cidlo..je to na tazne oko!!oddelas krytku a nasroubujes tazne oko,nebo se pletu?? Odkaz ke komentáři
magnum67 Odesláno Srpen 19, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 19, 2012 Nevypada to spatne....cerna byla taky hezka!!!Jinac to se nemas ani ptat ze jdes vzbudit kamosku uz davno tady meli fotky byt! Tam neni cidlo..je to na tazne oko!!oddelas krytku a nasroubujes tazne oko,nebo se pletu?? nene,tam je za tou mrizkou takove cidlo a vedou z neho draty...to cerny lizadlo fakt zanikalo,takhle je vyraznejsi...ja vedel ze uz budes vzhuru,mala radi brzo,vid...no kamoska mne pekne servala.ze vecer ji nikam nevezmu a pak otravuju brzo rano s kravinama,tak jsem utrel Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Srpen 19, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 19, 2012 Týýý jo, dobré to je - modrá je dobrá :palec: Odkaz ke komentáři
magnum67 Odesláno Srpen 19, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 19, 2012 JJ dobra...uz vim co to je,cidlo venkovni teploty prej... Odkaz ke komentáři
magnum67 Odesláno Srpen 19, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 19, 2012 Můj odkazTak dneska se zase tocilo... Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Srpen 19, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 19, 2012 Moooc pěkné, vidím, že se taky občas nudíš :lol: Odkaz ke komentáři
magnum67 Odesláno Srpen 19, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 19, 2012 JJ,presne tak,dneska jsem zmanipuloval kamose a musel jezdit... Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Srpen 21, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 21, 2012 Ty jedeš do toho Žamberka? Já jen na sobotu. :pivo: Odkaz ke komentáři
magnum67 Odesláno Srpen 21, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 21, 2012 Clovece nevim,rad bych ale nejak se mi to krizuje s dovcou...odjet z dovolene,to by asi byl problem,takze bohuzel asi ne...puvodne jsem chtel na cely vikend... Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Srpen 21, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 21, 2012 Njn, tak příští rok :lol: Odkaz ke komentáři
magnum67 Odesláno Srpen 21, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 21, 2012 Jeste uvidim jestli se nenajde nejaka moznost...alespon treba na jeden den,rad bych vas vsechny poznal osobne,k tomu doufam ale stejne dojde,chystam se k rodine do Bruntalu,tak bych urco protahl streku do OV... Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Srpen 22, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 22, 2012 Jj, kliďánko přijeď, budeš vítán. :palec: A do toho Bruntálu už ani pak nemusíš ;) :lol: Odkaz ke komentáři
magnum67 Odesláno Srpen 22, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 22, 2012 Tak to je super!Ze bychom to tam u vas rozjeli? Doufam ze pokud bude cesta na Prahu,das taky vedet...Dneska jsem potkal na barrandaku stejnyho bratricka,i cerna strecha,zdravili jsme se,ani jsem si nevsimnul znacky... Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Srpen 22, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 22, 2012 Jj určo bych dal vědět, už mě zval jeden kámo, takže zvažuji čím dál víc menší výlet, akorát netuším jak to časově zkloubit, protože jsem furt v rachotě a do Práglu by chtěli určitě i děcka a polovička, takže bych to musel nějak vykombinovat. Odkaz ke komentáři
magnum67 Odesláno Srpen 22, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 22, 2012 Tak to vymyslete,kdyztak vam poradim kam s detma,je toho tady dost,hlavne lakadla pro prcky,na to jsem expert! Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Srpen 22, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 22, 2012 Problém je spíše s časem a hlavně hlídání hafana, on je naučený, že vydrží od cca 6ti do 6ti +- hodinka, dvě. Přes týden se nechytám a víkendy jsou nabité. :wallbash: Každopádně až bych to nějak vykombinoval, tak bych se ozval. :pivo: Odkaz ke komentáři
magnum67 Odesláno Srpen 22, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 22, 2012 Jasne,dej vedet az to bude na spadnuti... Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Srpen 24, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 24, 2012 Tak v tom případě jedině štelovák, když nevíš :palec: Krásná kára :prcprc: Odkaz ke komentáři
magnum67 Odesláno Srpen 24, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 24, 2012 Kamarade asi ano...a děkuju za pochvalu. Odkaz ke komentáři
Jarysek120 Odesláno Srpen 24, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 24, 2012 sem zvedav jak vypada na zivo tak doufam ze dorazis :D Odkaz ke komentáři
Gefro Odesláno Srpen 24, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 24, 2012 krásny kombajn ...aj ked tie kolesá mi tam nepasujú,ale to je len moj bezvýznamný názor...podla toho ako si to auto zrobil si možno mal ostat pri továrenských papučiach Odkaz ke komentáři
magnum67 Odesláno Srpen 25, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 25, 2012 sem zvedav jak vypada na zivo tak doufam ze dorazis :D Chlape vubec nevim,zatim je to ohrozene... krásny kombajn ...aj ked tie kolesá mi tam nepasujú,ale to je len moj bezvýznamný názor...podla toho ako si to auto zrobil si možno mal ostat pri továrenských papučiach Diky,jinak ty kola se mi na aute opravdu libi mnohem vic nez neptuny... Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Srpen 25, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 25, 2012 Auto na tech fotkach vypada opravdu skvele!!! :palec: Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Srpen 25, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 25, 2012 magnum >> na ten sraz musíš dorazit, protože tam odmítám být sám jako jediný ze škaredýma kolama :lol: Odkaz ke komentáři
Skrabi Odesláno Srpen 25, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 25, 2012 Ty kola jsou O.K. Co říkají policajti na ty zadní lampy. Odkaz ke komentáři
magnum67 Odesláno Srpen 25, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 25, 2012 magnum >> na ten sraz musíš dorazit, protože tam odmítám být sám jako jediný ze škaredýma kolama :lol: Kamarade moc rad bych,uz kvuli tomu ze te v tom prece nemuzu nechat sameho :lool: Auto na tech fotkach vypada opravdu skvele!!! :palec: Diky kamo Ty kola jsou O.K. Co říkají policajti na ty zadní lampy. Chlape zatim po Praze zadny problem,jen mne zatim dvakrat jen tak okukovali... Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky