Přejít na obsah

Muj modrej darecek

Doporučené příspěvky

Já si nemůžu pomoct ale ty kola mě připadaj, jak z mustangu ze 67mýho roku :P

Mimochodem tyhle cinsky smejdy co mam na ne 2roky zaruku,mi doporucil mechanik kterej na nich jezdi uz hodne dlouho,prave on mne ubezpecil ze v zadnem pripade po nejakych tvrdsich kontaktech nebudu rovnat,bere od toho chlapa z lipy kola uz hodne dlouho a zadnej problem,takze vzhledem k tomu ze mu verim jako malokomu,by mne zajimaly tvoje osobni zkusenosti...(samozrejme neni myslen likvidacni naraz,po kterem by odesly i znackovy kola).

Odkaz ke komentáři

Jsem rád, že mu věříš, tak já ti to neupírám, já měl zkušěenosti asi s tak 40 sadam kol, přímo na mých autech a už jen značkový a ty lepší a nebo origo. Já ti nic neberu. Už jsem jich i hodně rovnal. V minulým příspěvku jsem narážel na design B)

Odkaz ke komentáři

Pravděpodobně mám disky od toho samého člověka z České lípy. Mám Yakuzy 3.sezonu

a musím říct ,že jsou rovná,

a to jsem s PP kolem zapad do kanálu při parkování ze kterého ukradli víko,disk jen povrchově odřen.

Přelakování stálo 2000 bez DPH.

Ikdyž se snažím vyhýbat děrám tak nejakou občas vemu jako každý a disky v poho.

Do práce k nám jezdí člověk s dvojkovým supem na origo 18" a ty jsme mu,už

několikrát nechali rovnat.

Hold máme jiné zkušenosti.Nepopírám,že origo je lepší ,ale i některá čína

může být celkem dobrá.

Upraveno uživatelem Skrabi
Odkaz ke komentáři

Jak rikas,ja to holt skusil,protoze ten kluk co mi dela auto mi to doporucil ze muzu byt fakt v klidu,jedinej problem je ta povrchova uprava,je potreba vyloucit zimu,protoze sul by zrejme hodne uskodila,ale to zrejme taky neresis,pac v zime budou pekne v teplicku v garazi,vid...

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...