marekczek Odesláno Červen 5, 2014 Sdílet Odesláno Červen 5, 2014 no leží to pěkně :) Odkaz ke komentáři
magnum67 Odesláno Červen 5, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červen 5, 2014 No plastidip sel pekne,bez problemu,pekne jsem ho hrnul po kusech,az jsem byl prekvapenej,jinak auto zvednout o ten cm byl dobry tah,pac v garazi uz mam konecne 2mm mista v jednom problemovem zlomu a nechytam... :jelen: Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Červen 5, 2014 Sdílet Odesláno Červen 5, 2014 :D jj plastidip kdyz tak je doba wapka na nejvetsi tlak a pokud mozno s tim "laserem" ten je dost silnej na to to strhnout dolu ale musi se oparrne pac se tim daj i poskodit kola a pak poradne vylestit :) jinal Milo good look vypada to moc moc dobre chlape Odkaz ke komentáři
Timil Odesláno Červen 5, 2014 Sdílet Odesláno Červen 5, 2014 Kola se mi takhle libi vice :) mozna bych nejakym zpusobem poresil sttedovou krytku nejakym detailem ci slepicema :) Odkaz ke komentáři
magnum67 Odesláno Červen 5, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červen 5, 2014 No ona je tam stredova krytka a pod ni jeste takovej talir,takze dva kusy,asi to ale necham zatim v originalu.Stejne pristi rok pujdou do sveta...tak at to ma majitel origos. Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Červen 5, 2014 Sdílet Odesláno Červen 5, 2014 Takto je to mnohem lepší Odkaz ke komentáři
magnum67 Odesláno Červen 5, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červen 5, 2014 Ta bila se mi tam libila ale ten origos je pekne cistej,takze vitezi i vzhledem k trvanlivosti... Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červen 5, 2014 Sdílet Odesláno Červen 5, 2014 je to supa takhle!Milosi konecne budou jine kola 19tky?A letos si je mel uz vymenit :D Odkaz ke komentáři
magnum67 Odesláno Červen 8, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červen 8, 2014 (upraveno) Tak jsem koukal na par zaberu z kamery a jak jsem ted jezdil trosku casteji po Praze,zjistil jsem ze v podstate porad jenom kleju :lool: ,v aute mi to ani neprijde,no jsou to tady fakt dobytci,prazaci urcite vi o cem mluvim,je div ze je to auto jeste cely...kdyz to zhrnu podle zaberu-Audi,BMW,taxi a taky motorkari...nastesti uz zase jenom okruhove jizdy. Upraveno Červen 8, 2014 uživatelem magnum67 Odkaz ke komentáři
MaroCZ Odesláno Červen 8, 2014 Sdílet Odesláno Červen 8, 2014 ja radeji mikrofon vypnul, bud si zpivam v aute a kdyz ne, tak nadavam :D Odkaz ke komentáři
magnum67 Odesláno Červen 8, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červen 8, 2014 JJ,dobrej napad,zacnu si taky zpivat... Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Červen 8, 2014 Sdílet Odesláno Červen 8, 2014 :lool: Tak to znám.. Taky si pořád něco bublám :D Odkaz ke komentáři
magnum67 Odesláno Červen 8, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červen 8, 2014 :lool: :lool: :lool: Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červen 8, 2014 Sdílet Odesláno Červen 8, 2014 Ja ne ja to nedam hned se rozcilim a kretenovi to dam najevo!Vytaci me nektery hovada!Ja tu kameru uz ani nezapinam bo bych to nemohl pousten nikomu :D Odkaz ke komentáři
magnum67 Odesláno Červen 8, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červen 8, 2014 Jooo,ja mam nekdy blikance,ze vola dojedu a rvu na nej z okynka,vzdycky cucej jak jelita,pak mne dojde ze jsem hnup,pac zbytecne prekrocim rychlost a mohlo by mne to mrzet...no pokud bych mel pojistovne nejak dokladovat video,urcite bych to nejdriv prohnal pres striznu a vypipal... :lool: Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červen 8, 2014 Sdílet Odesláno Červen 8, 2014 Tak tak :D Edit:Milosi kdy budes v Zamberku?Ja kvuli tobe od patku s rodinkou ;) Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Červen 8, 2014 Sdílet Odesláno Červen 8, 2014 Tak to doufam ze kdyz me uvidis na silni tak na me nebuder rvat jinak potom uvidis Odkaz ke komentáři
magnum67 Odesláno Červen 8, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červen 8, 2014 No ja pracuju na tom zase od patku ale stat se muze cokoli a muzu dorazit i v sobotu...ale o nic neprijdes,zeptej se Bazyho... :lool: :lool: :lool: Odkaz ke komentáři
magnum67 Odesláno Červen 8, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červen 8, 2014 Lado s tebou zpivam jenom v noci s flaskou v ruce a na dýze :lool: :lool: :lool: Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červen 8, 2014 Sdílet Odesláno Červen 8, 2014 Bazyho se ptat nemusim!Videl jsem nasledky v sobotu :D Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Červen 8, 2014 Sdílet Odesláno Červen 8, 2014 Jj letos nehodlam bejt hodnej :) takze bude zas o zabavu postaráno Odkaz ke komentáři
magnum67 Odesláno Červen 8, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červen 8, 2014 (upraveno) Tak ja uvazuju ze budu hodnej,a myslim ze ani nebudu resit chatku,pac min rok jsem ji na spani vubec nevyuzil.... :lool: :lool: :lool: Jo Lukasi,tak nejak,bylo veselo teda... Upraveno Červen 8, 2014 uživatelem magnum67 Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červen 8, 2014 Sdílet Odesláno Červen 8, 2014 ;) ok budu na tebe cekat at prijedes kdykoliv ;) Odkaz ke komentáři
magnum67 Odesláno Červen 8, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červen 8, 2014 (upraveno) Lukasi a nezapomen sebou vzit min poharek,chci udelat interview... Technika je uz nakoupena a pripravena... Upraveno Červen 8, 2014 uživatelem magnum67 Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červen 8, 2014 Sdílet Odesláno Červen 8, 2014 budu se snazit a myslim nato ;) Odkaz ke komentáři
magnum67 Odesláno Červen 8, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červen 8, 2014 OK,a tvoja at vezme trochu pudru,at te po te noci pak muzu namaskovat pred kameru :lool: :lool: :lool: Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky