Přejít na obsah

Muj modrej darecek

Doporučené příspěvky

Nemate nekdo radu ohledne startu za studena?Kdyz to auto stoji treba jen 24 hodin v klidu,pri startu to dlouho trva nez chytne,mam novou baterku ktera toci dobre ale motor stejne chytne az po cca 20 sekundach.Starter toci dobre,vstriky jsou meneny min. rok,delalo to i v zime,myslel jsem ze je to baterkou,ale asi ne,pri stani auta jen par hodin atd chyta ta drcnuti...nevim jestli nepada nafta nebo co to je.

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
    • Ty tomu dáváš, klobouk dolů. Já mám nějak zatáhnutou brzdu a stále se nějak nedokopu k častému ježdění.   Jen jsem to chtěl otestovat. Uvidíme jak se to projeví v rámci sezony, zatím je to v pohodě.
    • Jo, dívám se. Včera jsem se na dojezd díval ze záznamu, protože jsem sám trpěl v kopcích a tím spíš nechápu, co to tam ti borci předvádí 🙈 jako jet ve 12% 25km/h je prostě mazec. Jinak jsem minulý týden jel Olomouc - Ostrava, vyšlo perfeketně počasí, výjimečně byl minimální vítr a minulý víkend jsem si dal dva dny na biku v kopcích a je to dost poznat, trochu se mi ty kopce narovnaly 😄
    • Bezduse ja jen taky za trest 🙂 Tahle vlna me minula 2000 krasny, ja ted moc nejezdim, ale zase se snad polepsim Mas hezky cile! 🙂 Btw Tour vcera a dnes naprostej strop, celkove 🙂 
  • Vytvořit...