Guest Jindra_S Odesláno Červen 20, 2012 Sdílet Odesláno Červen 20, 2012 Do právě pořízené Octavie II (3/2008) bych chtěl zprovoznit bluetooth handsfree sadu pro spolupráci s Iphonem. V autě je MF volant s tlačítky pro ovládání telefonu, vedle autorádia je příprava (plastový výstupek z palubovky, na kterém je řada kontaktů) na telefon. Další výbava auta, které by mohla být rozhodující: Maxidot, Autorádio Cruise. Doporučíte mi někdo vhodnou HF sadu? Mám dobré zkušenosti s Parrotem - nicméně jejich plná integrace do Škodovky a maxidotu stojí více než samotná HF sad - v nejhorším oželím ovládání na volantu (byť by to byla škoda) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
šulda Odesláno Červen 20, 2012 Sdílet Odesláno Červen 20, 2012 Tím plastovým výstupkem zřejmě myslíš konzoli pro adaptér s telefonem, pak bys měl mít pod sedadlem spolujezdce ŘJ jejíž označení sem napiš a znalí ti odpoví co a jak. Jinak je tu na tohle několik témat, měl bys navštívit sekci "Audio, autohifi" ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Jindra_S Odesláno Červen 21, 2012 Sdílet Odesláno Červen 21, 2012 Tím plastovým výstupkem zřejmě myslíš konzoli pro adaptér s telefonem, pak bys měl mít pod sedadlem spolujezdce ŘJ jejíž označení sem napiš a znalí ti odpoví co a jak. Jinak je tu na tohle několik témat, měl bys navštívit sekci "Audio, autohifi" ;) Díky za odpověď, nakonec to u mne vzalo trošku jiný průběh - při dotazech na montáž denního svícení jsem se zeptal na HF a po chvíli jsme zjistili, že auto má HF s BT originálně a teď si telefonuji opravdu luxusně. (Pořád říkám, že líná huba, holé neštěstí neplatí jen v orálním sexu) Prosím tedy o smazání vlákna - už je nepotřebné. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
šulda Odesláno Červen 21, 2012 Sdílet Odesláno Červen 21, 2012 jsme zjistili, že auto má HF s BT originálně a teď si telefonuji opravdu luxusně. Však sem ti psal že jí máš pod sedadlem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vendy 83 Odesláno Listopad 30, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 30, 2013 mam O2 r.v.2005 před fl elegance s navigací - asi columbus, maxi dot a multifunkční volant. mam na palubce taky tu přípravu na tel.chtěl bych to dát pryč a mít jen bluetooth. někde v diskuzích jsem četl, že asi všechny O2 mají bluetooth a dá se to zjistit podle označení pod sedačkou spolujezdce - vyfotil jsem tu krabičku ale moc tam nešel narvat foták tak prominte kvalitu. můžete mi podle toho poradit co potřebuju abych si přes bluatooth připojil svůj telefon? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
šulda Odesláno Listopad 30, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 30, 2013 (upraveno) Slovo "asi" stojí za hovno, každá O II to nemá. >>Tady<< můžeš studovat. Jednotku kterou máš mám taky, je stará a s novými telefony je to o ničem. Mě funguje dobře s E7 dobře ale s dalším novým telefonem už to bude horší. To fungování je o načtení telefonního seznamu ale hovory s některými android telefony je už taky o ničem. Upraveno Listopad 30, 2013 uživatelem šulda 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tomasoct Odesláno Červen 22, 2014 Sdílet Odesláno Červen 22, 2014 Ahoj všem, mám možnost sehnat BT jednotku 1Z0 035 729 A,mé auto OII mr 07 - originál bolero RCD 510, maxidot,MF volant. Chci se zeptat rozjedu vše nebo je tato jednotka pouze pro facelifty? Díky moc 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zelo7 Odesláno Červen 22, 2014 Sdílet Odesláno Červen 22, 2014 Toto je este stara pred fl jednotka. Nove uz nemaju kovovy obal ale plastovy a integrovanu bluetooth antenku. K tejto co si pisal sa dava externa antena. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Červen 23, 2014 Sdílet Odesláno Červen 23, 2014 Ahoj všem, mám možnost sehnat BT jednotku 1Z0 035 729 A,mé auto OII mr 07 - originál bolero RCD 510, maxidot,MF volant. Chci se zeptat rozjedu vše nebo je tato jednotka pouze pro facelifty? Díky moc Odpověď jsi již získal v tématu Audio, autohifi... Jen pořád přemýšlím, co lidi vede k tomu, vkládat jeden dotaz vícekrát do různých sekcí??! Ber to zároveň jako varování pro příště, protože jestli se rozlobím... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kinzii Odesláno Květen 8, 2016 Sdílet Odesláno Květen 8, 2016 Zdravim hosani,chci se zeptat,nemate nekdo skusenosti se zapojenim BT Parrot 3100 do octavie II facelift,r.v 2010 mam radio SWING.Diky za radu.kinzii. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.