Rubesak Odesláno Červen 20, 2012 Sdílet Odesláno Červen 20, 2012 Ahoj, nevite, jestli se da nekde sehnat jenom plastova krytka spinace svetel? Rad bych ji vymenil a nechce se mi kvuli tomu kupovat cely novy spinac. Predem dik za reakce. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honza91 Odesláno Červen 27, 2012 Sdílet Odesláno Červen 27, 2012 Máš na mysli toto? http://www.e-autogroup.cz/cs/elektrosoucasti/63-prepinac-svetel.html mám to také prasklé .. takže mě taky čeká výměna 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Červen 27, 2012 Sdílet Odesláno Červen 27, 2012 Len pozor...vypínač,ktorý je v hore uvedenom linku je na O I .Tento je na O II http://www.cc-autodily.cz/spinac-svetel-vicenas-6_6 . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PROCHY603 Odesláno Červen 27, 2012 Sdílet Odesláno Červen 27, 2012 Krytka spinaca svetiel sa neda kupit samostatne!!!! Len cely spinac. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Únor 5, 2013 Sdílet Odesláno Únor 5, 2013 chalani neviete ci sa da zohnat spinac svetiel na oII FL bez funkcie auto v chrom prevedeni ako to ma superb2 ??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
majky15 Odesláno Květen 21, 2014 Sdílet Odesláno Květen 21, 2014 tak to asi každa OII ma ten problem že sa ten prepinač očucha mohli to niejako poriešit skušali ste neaku rekonštrukciu ?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sideA Odesláno Květen 23, 2014 Sdílet Odesláno Květen 23, 2014 majky: FL sa nesuchaju 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin@Lego Odesláno Červen 22, 2014 Sdílet Odesláno Červen 22, 2014 chalani neviete ci sa da zohnat spinac svetiel na oII FL bez funkcie auto v chrom prevedeni ako to ma superb2 ??? Ahojky taky to tady řeším a jsem v kontaktu s Rolbařem, bude mě to dělat. Bohužel ale spínače nejsou stejné v OF II a Superbu a VW. Každy je prý jiný. Ale mam ho objednanej. Mělo by to byt okolo 1000 Kč 50€. Bude me dělat jeste livinghome/cominghome a další . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
danikd Odesláno Červenec 11, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 11, 2014 Chrom do O2 jde resit jen prendanim origo krytu na VW spinac s chromem a samoze zmenou barvy diod, cinani maji ten chrom VWW celkem levne, kolem 350-400 s funkci auto ... amm to tak a v pohode ... jde i ovladani oken s chrom tlacitky ( konci tlacitek ). D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.