Guest písa15 Odesláno Červen 23, 2012 Sdílet Odesláno Červen 23, 2012 Zdravím všechny, chci se zeptat jak složitá je dodatečná montáž centrálu na dálku, mám O II tour s centrálem jen na klíček, chtěl bych ho předělat na dálkový a chci se zeptat jak drahý to cca bude, díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PROCHY603 Odesláno Červen 23, 2012 Sdílet Odesláno Červen 23, 2012 100 EURO. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milhausek Odesláno Červen 24, 2012 Sdílet Odesláno Červen 24, 2012 nutná výměna komfortky a dodělat klíč... 100 euro za komfortku a klíč? tak to mi řekni kde to mám koupit.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petr SR Odesláno Červen 29, 2012 Sdílet Odesláno Červen 29, 2012 jestliže nepožaduješ origo dálku tak se podivej na www.levnealarmy.cz Já sem u nich vyřešil dálku bezproblemu i s montáží za cca 1300Kč. (vystřelovací klíč s ovladačem DO +jednotka dálky ) necháš jen vyřezat planžety do vystřelováku a z origo klíče vemeš čip imobilizeru a vložiš jej do vystřelováku s ovladačem osobně jsem byl spokojenej jak blecha měl sem typ dálky LA004 a měl sem tam zapojené i dojezdy oken. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.