Guest Najo Odesláno Červen 28, 2012 Sdílet Odesláno Červen 28, 2012 Dobry den Model auta: octavia 2 kombi, 1.9TDI, r.v. 2008/10 najazdenych 140 000 Z prednej kapoty mi ide cudny zvuk pocut ho iba vo vnutri auta, po stlaceni spojky sa zvuk nemeni ani pri zaradeni rychlosti, ak zapnem vypnem klimu taktiez sa nic nedeje, akonahle pridam plyn tak zvuk sa stupnuje cize zrychluje. v prilohe posielam zvukovu stopu. Dakujem za vsetky rady. Zvuk je pravidelny ako keby tam nieco suchalo. www.googledrive.sk/octavia2.zip 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dodo-Kolín Odesláno Červen 28, 2012 Sdílet Odesláno Červen 28, 2012 Zkoušel jsi na místě otočit volantem? Já mám podobný zvuk když dám naplno volant doleva-tedy něco v servu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Najo Odesláno Červen 28, 2012 Sdílet Odesláno Červen 28, 2012 Zkoušel jsi na místě otočit volantem? Já mám podobný zvuk když dám naplno volant doleva-tedy něco v servu. no to som neskusal vyskusam. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Najo Odesláno Červen 28, 2012 Sdílet Odesláno Červen 28, 2012 takze aj ked tocim volantom zvuk je stale rovnaky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
topik10 Odesláno Září 29, 2012 Sdílet Odesláno Září 29, 2012 Potreboval by som poradiť, kedže tu každy rieši nejaké pazvuky. Keď si sadne niekto za vodiča to znamená na zadné sedadlo je počuť ŠUŠŤANIE, ako keby dobre netesnili dvere t.j. guma na dverách, ale keď to porovnáme z druhými dverami všetko je OK. Nestretol sa niekto stým???? Ďakujem za akúkoľvek odpoveď. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.