Přejít na obsah

Pitbull octavia tuning

Doporučené příspěvky

no,tak by jsem to tu ukončil stím odhozením pár věcí.... Peníze neřeším,to je to poslední ,ale pánové to nejdrašší je můj čas.... Nejde o to koupit....co to je ...koupím si vše,,přijde to poštou v poho.... ale pak pasovat,předělávat , odvezt na lak,pak zase zpět , dat na auto,,zase něco doladit.... Já vidím auto jednou za 14 dní a ne každej den jak ostatní lidé... Takže cca zadní narazník bych řešil 3 měsíce, což mě přijde nereál, mezitím už poletí zase něco jiného... Nehrnu se na žadnou scénu - ale co potkavam v čr..... Prorezlé dvojkouvé oktule...to mi přijde směšné nejvíce :D :D :D a že jsem ji už pár desítek potkal... Jezdím pracovat daleko na 14 dní , když sice svým autem,ale tam jsem od rana do večera v práci :) , takže není nato čas.... Kdyby se někdo našel : Hele pučím ti moje auto na měsíc .. tvoje zatím kapku předělám .... Klidně :) nějaké nabídky?

Odkaz ke komentáři

Tak tenhle problem znam dokonale. ;) Neni cas se s tim patlat. Navic si nekde zaplatis praci a pak abys je mesic uhanel znova, protoze to udelali na ho*no.

Ale takhle, jak si to popsal, to funguje na zapade normalne. Klucina ma prachy, auto a nejakou predstavu. Zajde do firmy, kde se tomu venujou, udelaji navrhy, on da prachy a za 2 mesice ma karu hotovou bez starosti a jen si to uziva. Nikoho moc nezajima, jestli to poskladal sam za 2 roky doma na koleni nebo si to nechal udelat. Proste denne dre a nema cas v noci lezet pod autem.

Odkaz ke komentáři

Jsem odpůrce toho , když si někdo koupí udělaný auto nebo si ho da udělat.... To umí každej , hlavně jak říkáš na zapadě to tak chodí,ale u mě by to byl připad pouze když by byla funglovka a naky pořááádný brko....... Takže když narazím na něco lepšího dozadu,tak to vemu.... ale spíš se stím nebudu srát a radši šáhnu po novém vozítku...

Odkaz ke komentáři
  • o rok později...

A hleďme,zadní nárazník a vejfuck který netrčí nahoru a jak okta prokoukla :palec: pořešil bych masku a je to :palec: Přední světla ti závidím a jsem rád že je zase o jedno auto s HIDkama méně :D Zadní světla.........není to můj šálek kafe,ale auto děláš pro sebe. Přeji mnoho šťastných km bez nehod :palec:

Upraveno uživatelem Živočich7007
Odkaz ke komentáři

Zadní spz je osvětlená , kola jsou připsaná v TP ( 9.5J vzadu a 9J vpředu )- podvozek naštelován tak,aby to neškrtalo o lemy :) ... ještě připravuji přední vyjížděcí ostřiky z fabky , páč se mě tykadla v OI hnusej ještě víc jak ostatním moje zadní světla :D .... zadní světla sem zatonoval plasti dipem .... je to lepší než červený a bíly z dálky připomínající čudlíky od lega ..... Možná proto že stojej 5000 kč , jich moc na OI nepotkavám.... zase sou hezčí než co maj FI bodovky a čiré světla made in china :P .... Přední maska origo , hledal jsem alternativní řešení aby to nebylo moc origo ....

Xeny díky rolbařovy na autě a spokojenost víc než 100% , takže tam je i nivelace :)

Pořádně umejt :D , ve skříňi čeká komplet sada Meguiar's od kluků s escape6 :)

Prahy tam mám i z důvodu toho , že bohužel pán co měl octu předemnou byl asi kokot , páč jí zvedal za prahy a ne za nosníky ( kde by se měl zvedat že ) ... Takže sou celý prahy po délce předních dveří zmačkané - působí to ošklivě na pohled , tak prahy to schovaj páč nevím co stím , když to není chycený tak se mi to nechce dávat opravovat ....

A od zrcátek z OII jsem upustil :D :D :D

A hleďme,zadní nárazník a vejfuck který netrčí nahoru a jak okta prokoukla :palec: pořešil bych masku a je to :palec: Přední světla ti závidím a jsem rád že je zase o jedno auto s HIDkama méně :D Zadní světla.........není to můj šálek kafe,ale auto děláš pro sebe. Přeji mnoho šťastných km bez nehod :palec:

Jedny hidky zmizely, ale pořád jedny čekaj dole v mlhovkách :) Překvapuje mě počet řidičů kteří maj takový dar od boha , že když oni samy jedou na dálky a já je probliknu dálkami a oni nic , tak je rozsvítím a přidám mu ještě HIDky ze spoda ---- pořád neztluměj světla ..... :D asi nejsem vyvolený a bohužel mě samotného to od ostatních oslňuje :prcprc:

Odkaz ke komentáři

Neřek bych, že tu někdo řeší materiál, ale to jak vypadá ;)A ty alá NOS čudlíky je hodně velký komedie :lool:

Tak alespoň jsou funkční a má to v sobě ten otočný flex kabel jak originál, takže si nato dám cokoliv připojit...

No uznávám, že si jich hned každej všimne :D ,,, o víkendu pujdou do černa a už si jich všimne málokdo :)

A že tam není back ? A co , víc jak 50% dovozů má pouze záslepku nebo nefunkční backy.

Jednou okusím co to je mít narvanej volant v hubě , ale bude to při takové situaci , že by mě asi ani ten pytel nezachránil :D

Odkaz ke komentáři
  • o 8 měsíců později...

Ahoj, octávka hrozně prokoukla od prvních fotek :) Jsem rád,že jsi i ty zadní světla vyměnil pač teď to vypadá 100x líp :palec:

Ty kola jsou opravdu boží a ty límce :prcprc: boží. C o vše jsi potřeboval k zapsání do TP ? :)

PS: Ty máš doma Pitbulla ? :)

Pitbulla bohužel nemám , nejsem ten kterej by trápil většího psa v bytě ( jak to vidím v praze pořád dokola )

Takže jednou až do baráku - Je to super rasa :)

Ty kola , tak TUV papíry a Typový list potvrzený z STK ..... Ten samozřejmě nejde udělat na kola 9.5J na OI .... Takže proto je k tomu potřeba ještě naké to všimné a jde to hnedka líp :)

Odkaz ke komentáři

Tak to nic nemám ke kolům ani TUV ani ten Typový list tak budu doufat,že mě za to moc nevymrdaj :D

My máme pitbulla a taky žijeme v bytě 3+1 ,ale když to jde tak sme venku a psa bereme uplně všude sebou. Jak na návštěvy tak i třebaš na tuning srazy apod. všichni známí si už zvykli a on je zvyklý na lidi ;)

Odkaz ke komentáři

Tak to nic nemám ke kolům ani TUV ani ten Typový list tak budu doufat,že mě za to moc nevymrdaj :D

My máme pitbulla a taky žijeme v bytě 3+1 ,ale když to jde tak sme venku a psa bereme uplně všude sebou. Jak na návštěvy tak i třebaš na tuning srazy apod. všichni známí si už zvykli a on je zvyklý na lidi ;)

jojo , tak to pak jo ..... Ale víš jak .. já dělám od rána do tmy .... a mladá podobně , takže zatím radši ne ....

Jinak ke kolům zkus autokola.cz , zavolej tam a řekni že máš takovy kola .... oni dodavaj TP a TUV dodatečně ...... maj miliony Typovejch listů ....

Odkaz ke komentáři
  • o 3 měsíce později...

Zase po době pár fotek ...

Předek - Nový černý tahokov ( vyhozen stříbrný ) ,

Mlhovky nalakovány na černo ,

denní svícení Philips LED Daytime light 4 ....

Plus lízátko s leona .... - To ale jen pouze na srazy a na focení - s ním nezajedu ani do garáže natož v Praze do dvora přes chodník :(

Do interiéru už zbývá jen nasadit potažený strop na černo , všechny horní plasty sehnány v černé barvě :)

A trochou experimentu v motorovém prostoru je podtlaková fanfára sinustec BigBlast .... ( nečekal jsem až takovej vlak :D ) Ale mohu jen doporučit .... :D - Zatím provizorně přiděláno , musím vypálit z nerezu držák a někam to přišroubovat .....

post-603-0-20807300-1406051280_thumb.jpg

post-603-0-50753500-1406054384_thumb.jpg

post-603-0-16351700-1406054898_thumb.jpg

post-603-0-76261300-1406054915_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
  • o 2 měsíce později...

Na dily? To je skoda ne ?

Hmm , ani ne :( za tohle mi nikdo nedá víc jak 50 ) , a jen ty kola , xenony , interier a zimní sada s alu RS - to už hodí slušně přes 30 000 :) Opravdu to nemá cenu dávat na prodej cele .. Muzika taky něco stála a tu si nechám do jiného auta ...... Ten kdo by tohle koupil , by kurva dobře koupil :D ......

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...