Honzajs39 Odesláno Leden 8, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 8, 2014 (upraveno) Tak po delší odmlce to zase shrneme Na autě přibyl v Prosinci CHIP od TDIfuna se kterým jsem maximálně spokojený. Auto na zimákách hrabe i na trojku u automatu a koníku přibylo si myslím tak akorát ne - li více :D Změřené hodnoty byly naprosto identické s hodnotama uvedenýma v tabulkách od Škodovky ( připomínám auto má za sebou 215 000), Nyní jsou hodnoty 400Nm a 180 Hp, takže paráda :) Klasika na D :D http://www.youtube.com/watch?v=lR4ac8Xa-EY A potom na S B) http://www.youtube.com/watch?v=0ugN0H188K8 Pak tady byli klasické údržby jako servis a výměna oleje v DSG, filtry atd atd.... :asie: Pod stromkem se objevily 4 velké bedny Čekáme už jen na gumy, 1 Dubna a můžeme brázdit na 19´ Brock B 30 A takovou třešinku Koupil jsem pružiny na otevírání kufru a můžu říct, že po Instalaci jsem byl v šoku ono se to nechtělo otevřít celé ale jen do 1/3 ...... Nevěděl jsem co s tím a dávat 2 000 za nové vzpěry se mi nechtělo... U nás jsem nakonec objevil firmu na repas vzpěr a druhý den jsem otevíral krásně celý kufr na dálku bez hnutí paže http://www.youtube.com/watch?v=dd3f3yf_p_g No a poslední novinka je to, že mi nějákej závistivej mentál poškodil sklopné zrcátko , musím ho teď vzít a vrátit o kus zpátky, protože by se nejraději přetočilo až do ....... PS: když tak může mi někdo poradit jak tu mám správně vložit video z youtube??? Zkoušel jsem návod od Vittoria ( http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=14424 )co je tu napsaný, ale vidím jen odkaz a ne video. Díky Upraveno Leden 8, 2014 uživatelem Honzajs39 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Leden 8, 2014 Sdílet Odesláno Leden 8, 2014 pěkný chlape, pěkně to tam sází DSgčko, tak hlavně ať dál slouží a nemusíš navštívit p. Sixtu :) máš jaký kod motoru? ty pružiny jdou dát i na lifta? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
gord007 Odesláno Leden 8, 2014 Sdílet Odesláno Leden 8, 2014 Kola budou slušet Za zrcátko ruce utrhnout PS: Asi z odkazu musíš smazat "&feature=youtu.be" 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honzajs39 Odesláno Leden 9, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 9, 2014 máš jaký kod motoru? ty pružiny jdou dát i na lifta? Motor je BKD A pružny by měly jít i na lifta podle všeho, ale akorát asi nějáké silnější. :-) Kola budou slušet Za zrcátko ruce utrhnout PS: Asi z odkazu musíš smazat "&feature=youtu.be" Ahoj, to jsem udělal a nic 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Leden 9, 2014 Sdílet Odesláno Leden 9, 2014 pěkný chlape, pěkně to tam sází DSgčko, tak hlavně ať dál slouží a nemusíš navštívit p. Sixtu :) máš jaký kod motoru? ty pružiny jdou dát i na lifta? Jdou jdou, ale po chvili to zase uz nejde tak pekne, vzpery zase oslabi... http://www.youtube.com/watch?v=gwkfdLFK0hk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hampejz Odesláno Leden 9, 2014 Sdílet Odesláno Leden 9, 2014 Nádherný kola. Máš link na repasi těch pružin? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honzajs39 Odesláno Leden 9, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 9, 2014 Ahoj, je to tady. Dělá to i v rámci pošty. http://www.gorcak.cz/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Leden 9, 2014 Sdílet Odesláno Leden 9, 2014 Tak ten chip parada tiez som rozmyslal nad lahkym chipnutim no bojim sa co na to DSG 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bárty Odesláno Leden 9, 2014 Sdílet Odesláno Leden 9, 2014 Co ti dělá přesně to zrcátko ? U některých se stává že když je necháš přes noc sklopený nateče tam voda a zmrzne to pak to dělá že se otáčí do protisměru protože praskne západka která brání přetočení 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honzajs39 Odesláno Leden 9, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 9, 2014 Zamrznutí bych se nebál, na to si dávám sakra majzla!!! Navíc stojím v garáži přip 12-15 stupních ale při sklopení nebo odklopení se nezastaví ve své pozici kde má a nejradší by se točilo furt... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Leden 9, 2014 Sdílet Odesláno Leden 9, 2014 tak vyndej ten kryt a koukni proc ti to nezastavi co tam je ulomene nebo vyskocene ;-) oddelas sklo,2 sroubky a kryt zvednes ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hampejz Odesláno Leden 10, 2014 Sdílet Odesláno Leden 10, 2014 Díky za link. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lojzahlina Odesláno Leden 17, 2014 Sdílet Odesláno Leden 17, 2014 Pěkný kola 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honzajs39 Odesláno Březen 10, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 10, 2014 Tak dneska konečně přezuto :-)Jsem velmi mile překvapen. Vypadá to fakt krásně A tento rok bych to chtěl ještě před Žamberkem snížit, ale jen trochu Dále jsem dodělal pedály a opěrku nohy, vzadu u roletky je elegantně schovaná vana pro děštník a taky jsem místo popelníku nalepil koberec a je to taky super místo teď pro telefon a jiné věci. Je tam více místa a je to vyplněné takovým koberečkem Ještě jsem dodělal síťku na bok a koupil nové mlhovky, které byly v akci za 500 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lojzahlina Odesláno Březen 10, 2014 Sdílet Odesláno Březen 10, 2014 Moc pěkný Honzo to máš jenom pružiny nebo komplet podvozek? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Březen 10, 2014 Sdílet Odesláno Březen 10, 2014 vypada to paradne Hanis ;-) aj mi to pripada jako bys to mel uz snizene ;-) fakt super a pusobi velke ty kola!Maras! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honzajs39 Odesláno Březen 10, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 10, 2014 Tohle to by měl originál škodováckej sportovní podvozek :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lojzahlina Odesláno Březen 10, 2014 Sdílet Odesláno Březen 10, 2014 takže to samo co mám já 0 Citovat Odkaz ke komentáři
magnum67 Odesláno Březen 10, 2014 Sdílet Odesláno Březen 10, 2014 Parada Honzo.Krasna prace! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honzajs39 Odesláno Květen 8, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 8, 2014 (upraveno) Tak ať se neřekne taky se chystáme na sezónu 2014 :jelen: více foto až bude hotovo a umyto Jinak děkuji Milošovi/Magnumovi a spol za na rychlo sjednaný dnešní sraz Upraveno Květen 8, 2014 uživatelem Honzajs39 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Květen 8, 2014 Sdílet Odesláno Květen 8, 2014 No jo panacek ma svetlej Laurinos a Klementinos interier co?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Květen 8, 2014 Sdílet Odesláno Květen 8, 2014 tak to hodně štěstí :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Květen 8, 2014 Sdílet Odesláno Květen 8, 2014 (upraveno) takhle pak vypadá mikrovlákno po čištění řidičovi sedačky, dělal sem to naposledy cca před 14 dny :D ale je to hned :) 1strana: https://lh4.googleusercontent.com/--IGQheZV0Ts/U2tIDQO5flI/AAAAAAAAPe0/I4J5Kx3mkdY/w1124-h843-no/IMG_20140508_110156.jpg 2strana: https://lh4.googleusercontent.com/-JwMeG3lxovk/U2tIAiA6ffI/AAAAAAAAPec/CZmtOP4b60I/w1124-h843-no/IMG_20140508_110147.jpg Upraveno Květen 8, 2014 uživatelem marekczek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honzajs39 Odesláno Květen 8, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 8, 2014 Jsem na to připraven ;-). Co se dá dělat. Pro krásu se musí trpět. ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honzajs39 Odesláno Červen 7, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červen 7, 2014 Tak to tady trochu zaktualizuju Auto pořád šlape naprosto v pořádku a to už mi ukazuje 232 000 Km. I přesto stále bez větších poruch Snad pořád se něda upravuje a aby se neřeklo tak hodím "pár" fotek :D Na autě jsem vyměnil své černé hagusy za stříbrné od Napajedlaka, a tímto bych mu rád poděkoval za výměnu a i za pokec Poté jsem pořád uvažoval co dál a jak. Měl jsem pořád v hlavě už od koupi auta v hlavě představu o koženém interiéru za podmínky, že bude ale v elektrice. No a ono se povedlo ^_^ Když už byl v autě takový interiér, tak mi dojem kazili gumové koberce , proto jsem koupil i koberečky aby to pěkně ladilo Aby jsem schoval bordel , tak se pořídila dvojitá podlaha :jelen: No a ať se neřekne, že ten interiér flákám vzal jsem aj dvojité sluneční clony Co se týká interiéru, tak mi ještě chybí dodělat black piano lišty a střed. Jinak ve dveřích jsou a je tam dokonce i osvětlení klik, což je velmi příjemná blbina ^_^ , která ale potěší. Potom chybí ještě FL panel klimy a zapojení SS (SS ale do měsíce bude hotovej, tak potom porefuruju, ono už i skok z Nexuse na Columbuse byl příjemnej)Ale tím to nekončí letos do Žamberka bych už chtěl přijet na stavitelném podvozku a ještě s jednou maličkostí. Tu si ale nechám zatím pro sebe A tady ještě pár fotek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Červen 7, 2014 Sdílet Odesláno Červen 7, 2014 Jak jsem ti už jednou psal, ten světlý interiér se k té stříbrné fakt moc hodí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červen 7, 2014 Sdílet Odesláno Červen 7, 2014 Vypada skvele Honzo!Jen tak dal!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MaroCZ Odesláno Červen 7, 2014 Sdílet Odesláno Červen 7, 2014 interier je pecka :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Červen 7, 2014 Sdílet Odesláno Červen 7, 2014 Peknucka a intros super prosim ta tie koberce si kupoval v Skodovke ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.