Přejít na obsah

Bárty

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    442
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše od uživatele Bárty

  1. Koupí od tebe auto bez dph(pokud jsi podnikatel a máš možnost odpočtu ) a musí ho přiznat v zemi vývozu . Pokud se tak nestane a přijde na to FÚ. tak jde dph zpátky ze tebou a ty ho zaplatíš .
  2. Jel jsem proti tobě . Přítelkyni zaujala barva co jede proti už z dálky (prej hele taková šmoulí ) . A M3 v týhle barvě tady v okolí nikdo nemá a SPZ 7x8x jsem si byl jistej .
  3. Včera odpoledne jsem tě potkával v Libchavách a to auto fakt nejde přehlídnout . Máš to hezký
  4. Znaky už jsem normálně objednával : 565853687J XPC 430kč bez DPH.
  5. Bárty

    Koncovky výfuku RS

    Pokud jsi alespoň trochu zručný tak jde výměna i bez sundání nárazníku . Povolíš 4 šrouby zespoda na difuzoru aby se dal vyklonit . Pokud máš naftu tak na pravé straně sundáš plastový kryt pod nárazníkem a uvidíš 4 šrouby co drží koncovku . Na levé straně kde je výfuk je to složitější ale jde to taky udělat . A jestli budeš sundávat nárazník kvůli tažnýmu tak to nech přijednom .
  6. DQ250 je taky mokrá. Suchá je pouze DQ200 👍
  7. Ještě buď rád že se ti neloupe chrom . Ten krásně řeže do ruky . Jinak já na 190.000km s DSG řadičku měnil už 3x !!! Právě kvůli chromu .
  8. Ahoj , šel by prosím poslat odkaz na ten spínač světel . Klidně do SZ díky .
  9. Pokud máš zaplacenou havarku tak máš nárok na obě věci. Před třemi Lety jsem vzal kanál z kteryho někdo ukradl dekl. Poškozená Pneu, disk,ohnuty rameno, tekoucí tlumič + ohnuta tehlice. Měnili se obě přední pneu Continental R18 a oba přední tlumiče originál,tehlice + rameno a geometrie (ta musela být před i po vyměně) Přijela nehodovka všechno se sepsalo. Přijel likvidátor nafotil +jeho souhlas s výměnou obou pneu a tlumičů. Pojišťovna fakturu proplatila a vymahala škodu po správci komunikace. Proběhlo to bez jedinyho problému.
  10. Jednoznačně nárok na obě pneu. Je to stejný jako v případě poškození tlumiče, vždy se mění dva. Ještě bych si pro jistotu nechal zkouknout geometrii a disk na vyvažovačce.
  11. To každopádně ale když s tím utrhneš i závaží tak je dost na nic dojet s tím z Tater nebo Alp domu.
  12. Bacha na 17tky na zimu kvůli sněhu! Máš benzín a velký 340mm brzdy a když dáš 17tky tak máš minimální odstup disku od brzdiče. Ne jednou se mi v zimě stalo že sníh uvnitř předního disku namrzl a bylo skoro nemožný s autem odjet. Od ty doby pouze 18tky a je klid. Ale jde o to kde jezdíš 👍.
  13. Musí dolů nárazník. Maska je součástí nárazníku a je navařená ale sundat jde. Novou je potřeba nalepit.
  14. Krásnej kočár . Jen dotaz proč jsi nešel zrovna do Sportlina ?
  15. Bárty

    Drnceni od topeni

    Ventilátor je tam nasazený pouze na pootočení . Vyndej ho a podívej se jestli tam není nějakej bordel . Taky mě to dělalo ale nakonec jsem vyměnil celej ventilátor a byl pokoj .
  16. Taky jezdím Castrol Edge 5W-40 DPF . A nemám s tím problém :palec: .
  17. Taky mě to příjde moc . Jakej olej tam dávate při výměně ? Já za 15000km nedoleju ani kapku . Honzo ty dolejváš?
  18. Pokud jsi měl chipnutý BKD tak se ti bude zdát že to auto nejede . Ale chipem to jde napravit :palec: .
  19. Ahoj , pokud má auto 180tkm tak si hlavně zjisti servisní historii co se na tom všechno dělalo. Počítal bych s rozvodama,olej v DSG a podobný investice . DSG funguje v podstatě stejně jako v O2 110kw jede celkem dostatečně jde o to na co je člověk zvyklej . Třeba já mám to samé a 290tkm celkem bez problému olej vždy po 15tkm. Ale vyměněný všechny tlumiče,dsg setrvák,komplet brzdy,silentblok převodovky a další věci ale to je všechno spotřebák. Jinak 340tkč mě příjde celkem dost :palec: .
  20. Ahoj , stačí pouze namontovat volant s pádly pro DSG. Vyzkoušeno několikrát a vždy fungovali hned po namontování .
  21. Buď v klidu je to normální označení výplně . Mám to úplně stejně :palec: .
  22. Bárty

    Výměna mlhovek

    Zvládneš to sám , je to přesně tak jak píšeš .
  23. Mě osobně se tyhle stříbrný vůbec nelíběj . Při prvním pohledu strašně mate tvar těch kol .
×
×
  • Vytvořit...