Přejít na obsah

muj mazlik

Doporučené příspěvky

Tak pár detailů o mojí octavce :)

Provedené úpravy k 23.7.2009

- RS sedačky ( dodělání vyhřívání sedaček a částečné zapojení elektrického nastavování sedačky )

- RS výplně dveří

- RS pedály

- samozatmavovací zrcátko původem ze superba

- kompletní změna podsvícení na bílo, červené rafičky v budíkách

- montáž plynových vzpěr kapoty

- 17" alu kola na letní sezonu

- instalace lepší audio zástavby

- napojení sedačky na komfortní jednotku

- vystřelovací klíč - funguje odemčení kufru, stahování oken i sedačka

- tříramený kožený volant ( sport paket )

- zapsány kola 17"x7,5" do technického průkazu

- zadní stěrač a přední stěrače z OII

- GTI rafičky v budíkách

- anténa z OII facelift - ploutev :D

- sloupky polepeny černou lesklou folii

- loketní opěrka přečalouněna do černé kůže (kůže, ne koženka :D )

- černý strop - pomocí flocku, sloupky černou matnou barvou,černá lampička, madla a nyní už i clony :D

- opěrka nohy ve stylu RS pedálů Milotec

- podsvícení klik interieru ve stylu L&K

Plánované úpravy

- trošku poladit RS nárazník :(

- denní LED svícení :(

- vytlumit dveře, montáž MDF podložek ( materiál mám, jen udělat) - 50% hotovo

- lišty v nárazníckách a na boku do černýho lesku

- sehnat zrcátka s pamětí

- xenony

- snížit tak o 35 mm ??

- zaslepení EGR - v průběhu

- dvojitá podlaha + audio zástavba ( na 95 % hotovo )

Upraveno uživatelem Seth
Odkaz ke komentáři

dík, ty máš taky moc pěknou káru .. hlavně máš pár věcí který bych moc chtěl jako třeba xenony a to zadní RS křídlo ... :) já vůbec nevím, jsem přidal na spotřebách tankování a najednou mi to hodilo takovouhle spotřebu, nebo že by měli u omv tak dobrou naftu a já takovej cit v noze ? :lol:

Odkaz ke komentáři

já už jsem s tím smířenej, že ho budu muset něčím nabarvit a sloupky bud očalounit koženkou, poflockovat nebo je nabarvit .. jen se do toho pustit .. já jsem sehnal akorát plasty na obložení pátých dveří a D sloupků a to ještě v docela mizerným stavu :( a díky za chválu :D

Odkaz ke komentáři

tak poslední věci co jsem na autě udělal, vyčistil jsem si sedačky, byly už v žalostném stavu ;) ono řikejte každýmu že sou náchylné k zašpinění, tak jsem se k tomu konečně dostal a bylo taky jednou hezky, tak jsem je vyčistil, fotky před a po vyčištění. no a za další, už fakt toužím po tom černým stropu, tak jsem se do toho trošku pustil, začal jsem A a B sloupky, sundal jsem je a hodil do černý barvy a jsem s tím docela spokojený :rolleyes:

post-24-1246889024_thumb.jpgpost-24-1246889030_thumb.jpgpost-24-1246889034_thumb.jpgpost-24-1246889038_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Tomáš: tos mi poradil, někdo říká do barvy a někdo do černý :-D no já to ještě nechám být a počkám až bude čas na tohle :palec:

Octavinek: mno já už jsem shánění originál černýho stropu vzdal, tak jsem se rozhodl vzít to cestou vlastní výroby :) .. teda stropnici jsem odvezl na flockování, čekám že by měla každým dnem být hotová, takže brzo bude na svém místě a co se sloupků týká, tak ty jsem vzal černým matným sprejem ( umýt, odmastit, základ na plast a pak černý matný, případně ještě lak ) a výsledek je víc než dobrý, jsem s tím fakt spokojený :D jen sluneční clony a madla na strop budu shánět ... mno a ještě lampičku, ale tu bych rád už konečně sehnal ze superba :D

Odkaz ke komentáři

Neználek: až to bude hotový tak vše nafotím a napíšu jak to vypadá :) ale sloupky vypadaj zatím celkem bytelně, u mě nehrozí (zatím) že bych auto nějak nakládal .. maximálně nějaký zavazadla co se vejdou do kufru a zatáhnu roletu :)

Tomáš: mno koukal jsem u tebe na fotky, ale vzhledem k černým sloupkům na dveřích a dalších věcech co chci dávat do černýho lesku, mi přijde že by se tam hodil ten černej lesk .. mno každopádně mi nedělá problém udělat dvě varianty, jak černý, tak v barvě auta .. uvidíme jak to dopadne :)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...