Seth Odesláno Červen 21, 2009 Sdílet Odesláno Červen 21, 2009 (upraveno) Tak pár detailů o mojí octavce :) Provedené úpravy k 23.7.2009 - RS sedačky ( dodělání vyhřívání sedaček a částečné zapojení elektrického nastavování sedačky ) - RS výplně dveří - RS pedály - samozatmavovací zrcátko původem ze superba - kompletní změna podsvícení na bílo, červené rafičky v budíkách - montáž plynových vzpěr kapoty - 17" alu kola na letní sezonu - instalace lepší audio zástavby - napojení sedačky na komfortní jednotku - vystřelovací klíč - funguje odemčení kufru, stahování oken i sedačka - tříramený kožený volant ( sport paket ) - zapsány kola 17"x7,5" do technického průkazu - zadní stěrač a přední stěrače z OII - GTI rafičky v budíkách - anténa z OII facelift - ploutev :D - sloupky polepeny černou lesklou folii - loketní opěrka přečalouněna do černé kůže (kůže, ne koženka :D ) - černý strop - pomocí flocku, sloupky černou matnou barvou,černá lampička, madla a nyní už i clony :D - opěrka nohy ve stylu RS pedálů Milotec - podsvícení klik interieru ve stylu L&K Plánované úpravy - trošku poladit RS nárazník :( - denní LED svícení :( - vytlumit dveře, montáž MDF podložek ( materiál mám, jen udělat) - 50% hotovo - lišty v nárazníckách a na boku do černýho lesku - sehnat zrcátka s pamětí - xenony - snížit tak o 35 mm ?? - zaslepení EGR - v průběhu - dvojitá podlaha + audio zástavba ( na 95 % hotovo ) Upraveno Prosinec 27, 2009 uživatelem Seth 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Seth Odesláno Červen 21, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červen 21, 2009 (upraveno) ještě nějaký ty fotečky .. je to tak nějak jak šel čas, sem tam se něco změnilo :) časem přidám více fotek :D Upraveno Červen 21, 2009 uživatelem Seth 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sejvi Odesláno Červen 22, 2009 Sdílet Odesláno Červen 22, 2009 Peknej kombik... :D Hele koukam ze mas spotrebu 0,27l/100km to by se mi taky libilo. Co tam lejes? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Seth Odesláno Červen 22, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červen 22, 2009 dík, ty máš taky moc pěknou káru .. hlavně máš pár věcí který bych moc chtěl jako třeba xenony a to zadní RS křídlo ... :) já vůbec nevím, jsem přidal na spotřebách tankování a najednou mi to hodilo takovouhle spotřebu, nebo že by měli u omv tak dobrou naftu a já takovej cit v noze ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Octavinek Odesláno Červen 23, 2009 Sdílet Odesláno Červen 23, 2009 Máš to taky moc pěkný chlape! Joo černý strop to je pomalu rarita, teď mi utekl na Aukru + černé vršky sloupků! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Seth Odesláno Červen 23, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červen 23, 2009 já už jsem s tím smířenej, že ho budu muset něčím nabarvit a sloupky bud očalounit koženkou, poflockovat nebo je nabarvit .. jen se do toho pustit .. já jsem sehnal akorát plasty na obložení pátých dveří a D sloupků a to ještě v docela mizerným stavu :( a díky za chválu :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Červen 26, 2009 Sdílet Odesláno Červen 26, 2009 krasna, jak nemam rad svetlou barvu tak s tema kolama vypada moc hezky, koukam u levy zadni lampy maly ocko ze samolepky :) PS - sem hroznej ale zajima me jak si ji kdo a kam lepi :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Seth Odesláno Červen 27, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červen 27, 2009 dík :) tak až budu mít chvilku tak vyfotím zadek auta, mýho i táty, ten ji tam má taky nalepenou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Červen 28, 2009 Sdílet Odesláno Červen 28, 2009 sakrys to je cela familie v clubu? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Seth Odesláno Červen 28, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červen 28, 2009 nééé, jenom já a můj táta sme v klubu segra má fobii a mamina ta za volant nesedne :( jo tady máš fotky toho jak máme nalepený ty samolepky :( nejdřív moje a pak táty 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Seth Odesláno Červen 29, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červen 29, 2009 řeším dilema ... boční lišty a lišty v nárazníkách do barvy, nebo je dát do černýho lesku ? já osobně bych chtěl ten černej lesk, ale pořád váhám a nevím 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Octavius84 Odesláno Červen 29, 2009 Sdílet Odesláno Červen 29, 2009 Urco cernej lesk.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Seth Odesláno Červenec 6, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 6, 2009 tak poslední věci co jsem na autě udělal, vyčistil jsem si sedačky, byly už v žalostném stavu ;) ono řikejte každýmu že sou náchylné k zašpinění, tak jsem se k tomu konečně dostal a bylo taky jednou hezky, tak jsem je vyčistil, fotky před a po vyčištění. no a za další, už fakt toužím po tom černým stropu, tak jsem se do toho trošku pustil, začal jsem A a B sloupky, sundal jsem je a hodil do černý barvy a jsem s tím docela spokojený 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bulda Odesláno Červenec 17, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 17, 2009 cerny strop a plasty sem taky schanel a nesehnal tak sem koupil new v origo servisu radci se neptej ani na cenu hruza tetkon taky schanim tu antenu a ty rucicky nevis nekde o necem diky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Červenec 17, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 17, 2009 Nice! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Seth Odesláno Červenec 18, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 18, 2009 Bulda: já jsem to vyřešil jinak, strop jsem odvezl na flock, někdy v týdnu by měl být hotový, tak až bude tak dám fotky :) .. a sloupky jsem nastříkal černým matným sprejem a super 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Seth Odesláno Červenec 18, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 18, 2009 takže tady poslední novinky na mazlikovy ... udělali jsme nové přelepení sloupků : 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Červenec 18, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 18, 2009 mco krasne sladene auticko musim jen pochvalit me se moc libi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Seth Odesláno Červenec 19, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 19, 2009 díky pane :lool: ale stále se na tom pracuje a mám vymyšleno spoustu věcí, ale už se jedná převážně o detailní záležitosti, ale i ty dělají hodně ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Červenec 19, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 19, 2009 Souhlasim v malych detailech je sila, mam podobne motto pri uprave svoji rakvicky .) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tomáš Odesláno Červenec 21, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 21, 2009 řeším dilema ... boční lišty a lišty v nárazníkách do barvy, nebo je dát do černýho lesku ? já osobně bych chtěl ten černej lesk, ale pořád váhám a nevím Do barvy :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Octavinek Odesláno Červenec 21, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 21, 2009 jéé černý strop chci taky...už se na to taky chystám pěkně dlouho! Na aukru byl s plasty ale za tak nehoráznou sumu!?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Seth Odesláno Červenec 21, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 21, 2009 Tomáš: tos mi poradil, někdo říká do barvy a někdo do černý :-D no já to ještě nechám být a počkám až bude čas na tohle Octavinek: mno já už jsem shánění originál černýho stropu vzdal, tak jsem se rozhodl vzít to cestou vlastní výroby :) .. teda stropnici jsem odvezl na flockování, čekám že by měla každým dnem být hotová, takže brzo bude na svém místě a co se sloupků týká, tak ty jsem vzal černým matným sprejem ( umýt, odmastit, základ na plast a pak černý matný, případně ještě lak ) a výsledek je víc než dobrý, jsem s tím fakt spokojený :D jen sluneční clony a madla na strop budu shánět ... mno a ještě lampičku, ale tu bych rád už konečně sehnal ze superba :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Červenec 21, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 21, 2009 Pak napiš jak se ten flock podařil a jak se budou chovat ty nalakované sloupky mě se odíraly ,ale to je jasné když jsem Jarunu pořád nakládal až po strop. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tomáš Odesláno Červenec 22, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 22, 2009 Radím do barvy, páč máme stejnou barvu a vypadá to dobře. To vlastně můžeš vidět i na fotkách a rozhodnout se. A co nechat potáhnout látkou i sloupky? Viděl jsem to teď u Petra81 a taky to nevypadalo vůbec špatně. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Seth Odesláno Červenec 22, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 22, 2009 Neználek: až to bude hotový tak vše nafotím a napíšu jak to vypadá :) ale sloupky vypadaj zatím celkem bytelně, u mě nehrozí (zatím) že bych auto nějak nakládal .. maximálně nějaký zavazadla co se vejdou do kufru a zatáhnu roletu :) Tomáš: mno koukal jsem u tebe na fotky, ale vzhledem k černým sloupkům na dveřích a dalších věcech co chci dávat do černýho lesku, mi přijde že by se tam hodil ten černej lesk .. mno každopádně mi nedělá problém udělat dvě varianty, jak černý, tak v barvě auta .. uvidíme jak to dopadne :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Octavinek Odesláno Červenec 22, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 22, 2009 A kam jsi to dával na flockování? To je dobrý nápad! Ty madýlka se občas objeví z Fabie RS a světýlko taky, ale nevím jestli měl Sub černý? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Seth Odesláno Červenec 22, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 22, 2009 flock mi dělá tahle firma http://www.flockovani.com/ ... černý světýlko sup neměl, ale to už neni problém dodělat na černo :) s těma madlama, světlem a sl.clonama si hlavu nějak nelámu, ted jsou jiný starosti :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Octavinek Odesláno Červenec 22, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 22, 2009 (upraveno) Jo tak na tuhle firmu jsem taky narazil, a asi to tam taky hodím, je tak nejblíž Praze, v Praze snad nic není? Já mám taky spodek palubku lakovaný do černa, a žádný problém s prýskáním, měl jsem i tapece, ty šly do světa. Upraveno Září 2, 2009 uživatelem Octavinek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.