Přejít na obsah

muj mazlik

Doporučené příspěvky

nevim jak v Praze, ale v mém nejbližím okolí nic jiného neni, mám to cca 35 km od baráku, takže to neni zase tolik :) .. a jednání taky dobrý, dokonce i v sobotu po obědě jsem se tomu pánovi dovolal a domluvil se s ním na termínu :) akorát by mohl pro někoho být problém to najít, tak tady dám souřadnice 50°8'46.423"N, 14°49'39.43"E stačí je zadat na mapy.cz do vyhledávání :) .. kamarád si tam nechával dělat A sloupky do červenýho flocku a bylo to super :) tak sem zvědav na ten strop :)

Odkaz ke komentáři

Já sem nedávno stříkal lišty do černýho lesku a můžu říct, že to vypadá luxusně!!! V plánu mám též černý polepy sloupků a myslim si, že to spolu bude ladit. Dneska sem dokonce začal uvažovat láknout hágusy do černýho lesku. Když josu lišty v barvě vozu, tak mi to přijde, jakoby tomu autu něco chybělo, ale je to jen můj názor a věc vkusu každýho z nás :) :)

Odkaz ke komentáři

kocka87: no já jsem zatím stejného názoru jako ty .. navíc ty černý plasty co jsou u zrcátek bych chtěl dát do černýho lesku :) o hagusách jsem přemýšlel taky, ale to bych si nechal asi udělat nějak odborně, ale zase se mi kvuli tomu nechtějí sundavat, ptž to je zase na sundání stropu a bez stropu jezdím už skoro týden a už mě to nebaví :-D to je jak kdybych jezdil tranzitem, kor když jsem tam neměl zadní sedačky a žádnej plast a koberec v kufru :)

Odkaz ke komentáři

No mě se ty hagusy taky nechtěj sundavat. Já bejt tebou, tak bych je láknul hned když už máš ten strop dole, pač sundavat ho potom znovu je vopruz :) Co se týče tý odbornosti, tak bych radši volil cestu "urob si sám", pač sem si jednou nechal odborně láknout tu stříšku a nedopadlo to moc dobře. Podle mě, by se ty hagusy daly zmáknout i doma za míň peněz než u lakýrníka a to s minimálně stejnou kvalitou :) Jinak jsem zvědavej, jak ti dopadne ten strop. Taky jsem přemýšlel o floku, pač sehnat origo černej strop je skorem nemožný... Kolik si za to poflokování řekli, jestli se můžu zeptat.?

Odkaz ke komentáři

takže doba temna nastala :P dnes jsem si přivezl strop od pana Židlického a jelikož dnes ještě odjíždím na tři dny na moravu, tak jsem tam strop musel dát a zadělat téměř vše, ale stejně ty hagusy asi zatím nechám tak jak jsou, protož se mi v tom nechce už teď moc vrtat ... musím říct že zpracování flocku je perfektní, opravdu s tím chlapi uměj :huh: tak dám pár fotek jak jsem ho přivezl a postupně namontil na svoje místo, akorát ještě nemám sluneční clony, madla a lampičku v černý barvě, takže ještě neni uplně uplná doba temna, ale brzy nastany 100 % tma :palec: mno a sloupky ty jsou nastříkaný černým matným sprejem :palec: a zrcátko taky, to prošlo rozborkou, nastříkáním a složením :palec:

flock na strop mě vyšel na cca 1700 kč :smich: nevim za kolik by to udělali jinde a v jaký kvalitě, ale vzhledem k referncím od kamarádů a tomu že to mám k tomu pánovi co to dělá cca 35 km tak to byla jasná volba :)

tak slíbený fotky :

post-24-1248343137_thumb.jpg post-24-1248343091_thumb.jpg post-24-1248343072_thumb.jpg

post-24-1248343047_thumb.jpgpost-24-1248343163_thumb.jpgpost-24-1248343109_thumb.jpg post-24-1248343124_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

konwas: možná zbytečně výkonej, ale z hlediska toho jak pracují zesilovače a že veškerý součástky v elektronice by se nikdy neměli využívat na 100% výkon, jestli chceš aby dlouho pracovali spolehlivě a tak jak mají .. a když budeš mít zesilovač využitej na plný výkon, tak už zase začne ořezávat a nebude to zvládat, proto jsem volil takovýhle zesilovač .. navíc, byl za velice dobrou cenu :facka: ..

dveře vepředu jsou vytlumeny, ale ne žadnej extrem, jen lehce a jsou tam MDF podložky a v nich zatím komponentní repro od Blaupunktu, který se brzy vymění za něco lepší a vzadu jsou na dokreslení zvuku daný tyhle repra : http://www.audioplaneta.cz/d/esx-qx462/ ...

madla i clony budou časem jiný, ale momentálně jsem rád že mám konečně stropnici :palec:

Odkaz ke komentáři

tak abych přiblížil parametry audia co mám v tuhle chvíli v autě .. původně jsem chtěl vše udělat od jedné značky, ale z hlediska finančních možností a toho jak jsem to chtěl postavit to nějak nevyšlo .. jako napájecí kabely jsem použil zajimavou sadu od firmy Zealum, k té jsem se dostal náhodou když se kamarád rozhodl že nebude dělat audio v autě a tak mi ji za dobrou cenu nechal .. pak jsem sehnal subwoofer od hifonicse, má sice jen 300W RMS, ale to co umí je víc než dostačující :lool: .. přední reproduktory jsem měl doma, ani nevím jak jsem k nim přišel, jen místo origo výšek tam jsou jiné od JBL spolu s vyhýbkami od JBL, které mi tu zustali z jedné sady co jsem měl v jiném autě ... repra dozadu jsem volil ESX, z důvodu jejich montáže do originálního místa a poměru výkon/cena ... a zesilovače, ty jsem různě sehnal trošku jetý, ale v dobrém stavu ;) přední repra čeká výměna, sice nehrají špatně, ale chci jiný :P a vše pohání dvojice zesilovačů Magnat The Rock 600 a The Rock 1000 :)

zadní reproduktory ESX QX462 - 4x6"

post-24-1248612923_thumb.jpg

subwoofer Hifonics AT 12BPS

post-24-1248612934_thumb.jpg

přední repro Blaupunkt GTc 662

post-24-1248612938_thumb.jpg

napájecí sada Zealum ZPK - 51

post-24-1248612945_thumb.jpg

zesilovače Magnat The Rock 600 a 1000

post-24-1248613303_thumb.jpgpost-24-1248613305_thumb.jpg

Upraveno uživatelem Seth
Odkaz ke komentáři

Ty repro nic moc, ty predni maji docela spatny hodnoceni, rekl bych skoro vsude... takze je dobre ze je budes menit! :lool:

Jinak zesilovače Paráda! Možná by si mohl koupit předni repro taky od Magnat, nějakou vyšší řadu jako napr. XTS 216, ty mam ja a hraji fakt na bomby i bez zesiiku! ;)

Zároveň mají dobre hodnoceni v Car Audiu, podle tohodle časopisu se da celkem vybirat správný Audio... Ja tedko taky budu kupovat Subííka asi od HIFONICS, ale nechci Bandpass, chci uzavřenou ozvučnici

na muj styl hudby mi to vyhovuje vic... ale jeste nejsem na 100% rozhodlej, možná totiž koupiim AUDIO SYSTEM

Odkaz ke komentáři

Ty přední repro jsem tam dal opravdu jenom abych vyměnil serie za něco co vydrží aspon něco, váleli se tady doma tak jsem je využil :) ještě netuším co tam dám za repráky, to budu vybírat až tak příští měsíc, teď na to nejsou finance. Mno a zesilovače ještě projdou kosmetickou úpravou, ale to bude hotový až kdo ví kdy, na to nějak nezbývá moc času.

Odkaz ke komentáři

tak popíšu dojmy z černého stropu :palec: je to paráda, interier se tím značně změnil, zatím to kazí těch pár věcí co jsou ještě světlé, ale na tom už se taky pracuje :palec: a jinak na flock na stropnici si nemužu stěžovat, když jsem stropnici dal na místo tak jsem to přejel s kartáčem nasazeným na vysavač a všechny smítka byly pryč a po týdnu je to pořád stejně krásně čistý a bez vady :palec: sloupky zatím taky paráda, uvidím časem, na jednom sloupku mám vidět původní světlou barvu, ale za to si mužu já, takže to co nejdřív napravím .. takže dohromady mě strop zatím vyšel na cca 2200 kč a nemužu si stěžovat, každýmu kdo na to má nervy, čas a peníze tak jen doporučuji :lol:

Odkaz ke komentáři

v reálu ? no tak co se týká stropnice a metody flock, tak jsem naprosto spokojený, fakt super, toho bych se nebál a navíc strop, to je místo který neni nijak namáhaný, nejde na něj slunce, takže mechanický poškození nehrozí a vyšisování nehrozí ... prostě super ... co se týká sloupku a jejich nastříkání, tam to taky vidím pozitivně, pokud si to nějakym neopatrným zacházením neponičíš, tak pak už nic nehrozí a barva sedí skoro s originál černýma plastama co jsou použitý na slupky, takže taky super ... ale co se týká madel, tam už je to horší, sice když se rozeberou tak se dají tak nějak nastříkat, ale tam bych raději sehnal original černý, pak si tam sedne někdo, má prstýnek na ruce a už to bude .. takže tam budu shánět černý madla .. sluneční clony, ty taky chci origo, tam mě nenapadá jak to udělat aby to vypadalo dobře a lampičku, černá se dá v pohodě sehnat ( např. F1 RS, A5 RS atd. )nebo sehnat ze supa a tu nastříkat :huh: tak asi vše, kdyby nějaký další dotazy, rád odpovím :)

Odkaz ke komentáři

lampička pochází z mladší sestřičky .. tudíž z modelu A5 RS :palec: .. a cenu nevím, mám ji od kamaráda :lol: no a ještě jsem do ní musel udělat díru na kontrolku vypnutého airbagu spolujezdce, docela se to i povedlo, takže to vypadá dobře :P ještě tam musím nasázet LED žárovky a bude to :)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...