Přejít na obsah

Plzeňský kraj

mirnovak1

Doporučené příspěvky

Hm, to je pěkná cena - sice by mě zajímalo, kde to sklo takhle počítali, ale zase kdo se moc ptá...

Tak jaký tedy čas? Jsou tu dvě verze 15:00 a 14:00 (to je pro ostatní, RK.Reznik nám tam už měsíc zahřívá parkoviště, takže to už tu chvilku vydrží :huh: ).

Asi budu taky mít ťuknutý čelní sklo... to zrcátko bych bral :-) Nevím, jestli to stihnu, ale na sraz bych možná už mohl dorazit obutý (PPL má přifrčet 1.4., tak aby to nebyl Apríl)....

Odkaz ke komentáři

Kdepak, na posledním přípravným srazu jsme všichni ukázali jak umíme dorazit na čas, tak žádný hodinový rozpětí nebude :smich: Je mi jasný, že to myslíš kvůli manželkám, přítelkyním, dětem a podobným zvířátkům - těm to přeci jenom trvá. Ale nesmí se polevit, to bz potom nebyla žádná morálka. (doma mi to asi vysvětlí jinak, ale zatím jsem statečnej...)

Odkaz ke komentáři
Hm, to je pěkná cena - sice by mě zajímalo, kde to sklo takhle počítali, ale zase kdo se moc ptá...

Tak jaký tedy čas? Jsou tu dvě verze 15:00 a 14:00 (to je pro ostatní, RK.Reznik nám tam už měsíc zahřívá parkoviště, takže to už tu chvilku vydrží :smich: ).

Asi budu taky mít ťuknutý čelní sklo... to zrcátko bych bral :-) Nevím, jestli to stihnu, ale na sraz bych možná už mohl dorazit obutý (PPL má přifrčet 1.4., tak aby to nebyl Apríl)....

Ahoj tak to je jasné už jsem tam vystál důlek :palec: .Aco tem čas?

Odkaz ke komentáři

Přikládám fotky z letošního jara - Dominikánská ulice a padající sníh / led ze střech. Bavili jsme se o tom dneska. Z fotek to tak nevypadá, ale to auto bylo "snížený" kompletně...

A z jinýho soudku :-) přehled dnešní docházky (pohled za vozidla) - posádky dodá asi DSG.

post-2153-1301764082_thumb.jpg

post-2153-1301764091_thumb.jpg

post-2153-1301764309_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Díky Radku!

Dost jste mne dnes naštvali tím Vaším "timingem", čekal jsem, že nebudu nedochvilný sám,

ale všichni jste nekolegiálně samozřejmě přijeli včas - alespoň u Tebe Radku jsem čekal podporu ;)

Tak, teď vážně - samozřejmě se Vám omlouvám, že jsem Vás nechal čekat - snad už se to nestane.

Účast samozřejmě krásná, stejně tak jako počasí a prostředí na Kozlu.

Bavili jsme se s Radkem (Campus) o stanovení nějakých pevných (a přesto pohyblivých) termínů "plzeňských" OC srazů.

Padl návrh na každou první sobotu v měsíci. Místa konání bychom mohli měnit dle potřeby...

...další sraz prý hostí ITALIK u našich německých sousedů, že? :) ;)

post-6051-1301769822_thumb.jpg

post-6051-1301769856_thumb.jpg

post-6051-1301769899_thumb.jpg

post-6051-1301769930_thumb.jpg

post-6051-1301769971_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Ahoj,tak jsme se dnes setkali a počasí nám přalo,což se samo dobře,jinak muj nazor je abychom to přiště trošku naplanovali i pro naše drahe polovičky např: my bychom poseděli a pokecali...a oni měli kde se taky pobavit nebo jak jsem si všiml na kozlu měli golf tak třeba udělat mezi sebou rodiny mini turnaj... :)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...