Olomoučák Odesláno Duben 3, 2011 Sdílet Odesláno Duben 3, 2011 Tak panové,ty zaběry jsou velice povedené to jsme šikulové A jak to teda udělame s těma našema samolepkama :D ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
špája Odesláno Duben 3, 2011 Sdílet Odesláno Duben 3, 2011 DSG: Pamatuju časy kdy Campusovo kadeře obdivovala kdejaká diva :D ....ze bych zapatral v archivu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DSG Odesláno Duben 3, 2011 Sdílet Odesláno Duben 3, 2011 Špája: Páááátrej, prosíííím, páááátrej :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Campus Odesláno Duben 4, 2011 Sdílet Odesláno Duben 4, 2011 Špája: tak na to zapomeň, kámo - to ti strach nedovolí :-) Jinak i ta druhá momentka je dooost povedená (upřímně bych si teď nějakou klobásku taky dal). Samolepky se mají tak, že teď nějak nemám moc možnosti to dotáhnout dál než k tomu obrázku (a ještě k tomu bez křivek) - Martine, ty by si mohl výrobu nějak dotáhnout do konce? On taky asi není problém zajít do kdejaké reklamní dílny a nechat je ať si s tím poradí... Jen taková vsuvka: myslíte si, že jsme u finální podoby toho návrhu? Ať to nemusíte hledat přikládám znovu a co taky ta "srazová", se kterou se dělal DSG? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
špája Odesláno Duben 4, 2011 Sdílet Odesláno Duben 4, 2011 Campus: Jednu reklamní dílnu tu máme kousek za barákem (kdysi jsem si tam nechal dělat polepy na Yellow Devila :) ). Takže až to bude finální návrh můžu to tam dát udělat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Campus Odesláno Duben 4, 2011 Sdílet Odesláno Duben 4, 2011 Jééééžíši, ale to už je taky "léta páně", doba Yellow Devila... to to letí. OK, tak až se to tu nějak dohodne, tak se domluvíme co dál. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DSG Odesláno Duben 4, 2011 Sdílet Odesláno Duben 4, 2011 Zdravím Vás z města Czestochowa v Polsku... Samolepky samozřejmě dotáhnu realizačně :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
špája Odesláno Duben 4, 2011 Sdílet Odesláno Duben 4, 2011 ...bardzo dobre ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Campus Odesláno Duben 4, 2011 Sdílet Odesláno Duben 4, 2011 Kluk šikovnej :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Olomoučák Odesláno Duben 5, 2011 Sdílet Odesláno Duben 5, 2011 Tak jsi do toho :D Ja jsem doma tak na 6 hod.se vyspat a zas jedu dal :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
italik Odesláno Duben 5, 2011 Sdílet Odesláno Duben 5, 2011 prave rikali ve zpravach ze v lete maji stat pohonne hmoty 40kc litrik. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Campus Odesláno Duben 5, 2011 Sdílet Odesláno Duben 5, 2011 (upraveno) italik: tak ony ty dnešní ceny k tomu nemají už moc daleko :) A z jinýho soudku - hádanka pro dnešní večer - najdi rozdíl: Upraveno Duben 5, 2011 uživatelem Campus 0 Citovat Odkaz ke komentáři
italik Odesláno Duben 5, 2011 Sdílet Odesláno Duben 5, 2011 tak ty nove sterace jsou super :) jeste by to chtelo novy kola :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Campus Odesláno Duben 5, 2011 Sdílet Odesláno Duben 5, 2011 Ach jo, tady se nic neutají... :) Jo, po nějakých pěkných kolech se budu muset porozhlídnout... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
italik Odesláno Duben 5, 2011 Sdílet Odesláno Duben 5, 2011 hod jsem fotecku tech alu z blizka. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Campus Odesláno Duben 5, 2011 Sdílet Odesláno Duben 5, 2011 Jsou to Zenithy, ale v 16"... jdu vylovit fotku z foťáku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Campus Odesláno Duben 5, 2011 Sdílet Odesláno Duben 5, 2011 (upraveno) Slíbený detail. Ještě to bude chtít trochu umýt ty gumy... skoro začínám přemýšlet o lehkým snížení - tuším, že to je cca 3cm, ne? (ale jestli je to praktický rozhodnutí na naše silnice...) Upraveno Duben 5, 2011 uživatelem Campus 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mirnovak1 Odesláno Duben 5, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 5, 2011 Moc pěkný fakt krasavec pěkně naleštěné až budou i kola tak to bude nádhera 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Campus Odesláno Duben 5, 2011 Sdílet Odesláno Duben 5, 2011 Díky - gumy budu blejskat hned zítra 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RK.Reznik Odesláno Duben 5, 2011 Sdílet Odesláno Duben 5, 2011 Ahoj je to paráda až na tu díru v tom podběhu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DSG Odesláno Duben 5, 2011 Sdílet Odesláno Duben 5, 2011 Zpět v ČR Campus: Radku, takhle tedy ne, to se na mne nezlob, ale ty středy chtějí vyměnit za znaky ŠKODA... ...do té doby máš zákaz jezdit! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Campus Odesláno Duben 6, 2011 Sdílet Odesláno Duben 6, 2011 RK.Reznik: jakou díru v podběhu myslíš? :D DSG: No to jsem čekal. Neboj se, pro znaky si zajedu, hned jak to půjde - prostě musí to být Simply clever :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RK.Reznik Odesláno Duben 6, 2011 Sdílet Odesláno Duben 6, 2011 Ahoj tak já jsem myslel tady :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
AdamCZ Odesláno Duben 6, 2011 Sdílet Odesláno Duben 6, 2011 Campus: středofky škoda do kol maj bud v salonu nebo sem je videl v barumu na košutce asi za 350,- 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DSG Odesláno Duben 7, 2011 Sdílet Odesláno Duben 7, 2011 Campus: To je správný přístup - jdeš příkladem - tak to má být :-) Navíc máš od AdamCZ návod 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Campus Odesláno Duben 7, 2011 Sdílet Odesláno Duben 7, 2011 RK.Reznik: Pochopil jsem to, neboj se proto jsem taky hned psal, že uvažuju o lehkým snížení, taky se mi tam ta dálnice moc nelíbí... AdamCZ: díky za tip - chtěl jsem vyrazit do salonu, ale to by zase určitě byla palba - zastavím se na té Košutce. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
špája Odesláno Duben 7, 2011 Sdílet Odesláno Duben 7, 2011 Campus:....můžu se ti zeptat u kolegy za kolik je schopen ty středy sehnat z velkoobchodu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Campus Odesláno Duben 7, 2011 Sdílet Odesláno Duben 7, 2011 Až tak? To já bych se tedy slevě nebránil :-) ale potřeboval bych to v nějaký dohledný době - mám zákaz ježdění bez Škoda středů a už mě nebaví se přesouvat tramvají nebo ťapkat pěšky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
špája Odesláno Duben 7, 2011 Sdílet Odesláno Duben 7, 2011 ...nastartuj bicykl ... já už jezdim jako ďas ! Zadam to zejtra. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Campus Odesláno Duben 7, 2011 Sdílet Odesláno Duben 7, 2011 (upraveno) To s tím kolem jsem zrovna nechtěl slyšet - to by se mi dost blbě vozil malej do školky OK, v pohodě, dej potom vědět, ještě chvilku to vydržím. Děkuju. Upraveno Duben 7, 2011 uživatelem Campus 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.