Přejít na obsah

Plzeňský kraj

mirnovak1

Doporučené příspěvky

italik: jo, to mě taky napadlo :-) je jasný, že na fci to vliv mít nebude, ale docela mě to praštilo do očí...

nikitin: to víš, teď se sjíždějí všichni nešťastníci, co jim v tomhle počasí začala zlobit elektronika :-) zkus tomu alarmu ještě zpívat nějaký ukolébavky, aby se dobře vyspal a ráno byl čerstvý... já vím, ošklivej humor, když mě to nezlobí - ale věř, že tě chápu a soucítím s tebou.

Tak mě napadá, že se v M+H budu muset taky zastavit - rozsvítila se mi kontrolka airbagu (klasika, která asi čeká každý auto - tedy doufám, že to bude jen problém konektoru airbagu u sedačky).

Upraveno uživatelem Campus
Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...

Tak to se ti nedivím :-) Minulý týden jsme tam jeli s malým na lyže a sněhu bylo dost (i na silnicích) - takže teď to muselo být ještě lepší... Akorát mě někdy drtí, když vidím některý draky jak nás na tom "mýdle" předjíždějí nějakou stovkou (a všichni rozhodně 4kolky nemají).

Odkaz ke komentáři

Pěkné odpoledne, Oktaviáni :)

Po delší době Vás tady zdravím...

CAMPUS. taky jsem to dneska četl, postihy budou velké... Naštěstí jsem nikdy úplně neměl tu potřebu zatmavené okna mít, takže jsem v klidu, ale rozhodně nezávidím těm, co to mají bez homologace :(

Odkaz ke komentáři

Zdravim Vas panove (sice po dlouhy dobe) a vsem preji pohodovej novej rok,at je lepsi nez ten lonskej :-)Tak my jsme prezili svatky a silvestr (po tom co mi v nemocnici omylem zjistili smrtelnou nemoc) v klidu a teplu domova. Nad temi foliemi jsem taky premyslem a ted je to jasny...kaslu na ne,nepotrebuju se dohadovat s nekym kdo je chytrejsi a urcite ma pravdu:-) Mel bych prosbu...nevite o nekom sikovnym,nebo o nejakym ferovym servisu,kde by mi dokazali zprovoznit starter? Octule si vcera odpoledne proste rekla ze neudela ani krok a je to...to mam za tu dobrotu:-)

Odkaz ke komentáři

Souhlasim s Italikem i s Wladisem - nemá cenu se s někým dohadovat :-(

Jinak ohledně servisu bych možná věděl...

Zdravim Vas panove (sice po dlouhy dobe) a vsem preji pohodovej novej rok,at je lepsi nez ten lonskej :-)Tak my jsme prezili svatky a silvestr (po tom co mi v nemocnici omylem zjistili smrtelnou nemoc) v klidu a teplu domova. Nad temi foliemi jsem taky premyslem a ted je to jasny...kaslu na ne,nepotrebuju se dohadovat s nekym kdo je chytrejsi a urcite ma pravdu:-) Mel bych prosbu...nevite o nekom sikovnym,nebo o nejakym ferovym servisu,kde by mi dokazali zprovoznit starter? Octule si vcera odpoledne proste rekla ze neudela ani krok a je to...to mam za tu dobrotu:-)

Odkaz ke komentáři

Tý vo.e :-) tolik lidí najednou, kde se to tu vzalo?

K fóliím souhlas. Rozjímám nad nima taky asi přes rok - chtěl jsem jenom lehce přitmavit, ale bojím se, že by to stejně nedalo těch tuším 70%, takže se na to nejspíš vyprdnu.

Znám lidi, co mají opravdu tmavý fólie (že večer při parkování musí stahovat okýnka aby viděli :-) ). Tak jsem zvědavý, kdy budou ty fólie strhávat.

Wladis: doufám, že omyl byl v tom zjištění smrtelné nemoci a ne v tom, že vyšetřovali a při tom omylem zjistili, že jsi nemocný...

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...