Kracco Odesláno Březen 4, 2015 Sdílet Odesláno Březen 4, 2015 V nedely je pravydelny sraz tak dorazte Vyktorovy sem psal uz dvakrat a porad nic 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kracco Odesláno Březen 20, 2015 Sdílet Odesláno Březen 20, 2015 Tak co je s vámi lidi je tu nejaké ticho 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kracco Odesláno Březen 24, 2015 Sdílet Odesláno Březen 24, 2015 (upraveno) Nazdar kluci člen Jarin připravil celodení akci jestly máte chuť se zučastnit tak info zde http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=27811 Upraveno Březen 24, 2015 uživatelem Kracco 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Erin Kane Odesláno Březen 25, 2015 Sdílet Odesláno Březen 25, 2015 Nazdar kluci člen Jarin připravil celodení akci jestly máte chuť se zučastnit tak info zde http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=27811 Zobrazí se mi pouze: "Omlouváme se, ale nepodařilo se nalézt žádaný obsah" :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kracco Odesláno Březen 25, 2015 Sdílet Odesláno Březen 25, 2015 (upraveno) Ono je to v sekci jen pro členy tak tady máš aspoň leták Registrace zatim není jen se zjištuje zda by byl zájem Upraveno Březen 25, 2015 uživatelem Kracco 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekstod Odesláno Březen 25, 2015 Sdílet Odesláno Březen 25, 2015 To vypadá zajímavě... budu muset mrknout do kalendáře, jestli nebudu v práci... to bude první ročník? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kracco Odesláno Březen 25, 2015 Sdílet Odesláno Březen 25, 2015 Jj prvni je to na celí den , vecer popijení a je tam moznost ubytovaní 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekstod Odesláno Březen 28, 2015 Sdílet Odesláno Březen 28, 2015 (upraveno) Zdary klucí, vzhledem k tomu, že Vitto uvolnil soubor s reklamou na sraz v Žamberku, budu si s největší pravděpodobností dělat reklamu na vlastní náklady v reklamce. Měl by někdo zájem? Nechal bych jich udělat více a cena by šla o něco dolů a mohly by jsme si to pak předat na regio. srazu v Plzni. Měl by někdo zájem? Pravděpodobně budu objednávat někdy v půlce dubna. .. ;) Upraveno Březen 28, 2015 uživatelem marekstod 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jarin Odesláno Duben 1, 2015 Sdílet Odesláno Duben 1, 2015 (upraveno) Nazdar kluci člen Jarin připravil celodení akci jestly máte chuť se zučastnit tak info zde http://forum.octavia...showtopic=27811 Zdary Akce je bohužel odložena, protože padla dohoda s majitelem kempu a neni kde akci ukončit Prozatim se hledá náhrada, takže jak bude něco nového dam vědět Upraveno Duben 1, 2015 uživatelem Jarin 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekstod Odesláno Duben 3, 2015 Sdílet Odesláno Duben 3, 2015 Měl bych sem na vás jednu otázku s prosbou. Nemáte někdo zkušenosti s nějakou čistící firmou co dělají interiéry aut? Potřebuji to udělat pořádně a doma na to nemám prostor. Předem děkuji za radu :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DjRaptor Odesláno Duben 4, 2015 Sdílet Odesláno Duben 4, 2015 záleží jak si chceš popojet a taky zaplatit :) myslím že kdokoli zkušenější z detailing clubu ti to zvládne na výbornou :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekstod Odesláno Duben 5, 2015 Sdílet Odesláno Duben 5, 2015 A kde bych kluky z detailing klubu sehnal? Určitě by nebylo marné se u nich alespoň poptat... vůbec nemám tušení kolik se za takovou kvalitní službu platí :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Erin Kane Odesláno Duben 7, 2015 Sdílet Odesláno Duben 7, 2015 interiér ti vyčistí v Olympii v garážích, myslím že i v Tescu na Rokycanskej v garážích a nebo mi napadá PD Design, ale určitě toho bude mnohem víc. Ani u jednoho jsem ale nikdy nebyl takže nemohu podat reference, jen vím že to dělají 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekstod Odesláno Duben 7, 2015 Sdílet Odesláno Duben 7, 2015 Jj to vím že to dělají v olympii, Tesco Rokycanská, garáže Plaza... mě šlo spíš o něco kvalitnějšího... těmhle moc nedůvěřuji... nevěřim té kvalitě za kterou bych u nich zaplatil... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Erin Kane Odesláno Duben 7, 2015 Sdílet Odesláno Duben 7, 2015 tak zkusit PD desing ... ten bude drobet jinde než garáže u center ... Náhodou někoho kdo by mi komplet rozleštil lak kolem Plzně neznáte? Jinak nejspíš zkusím ten PD d ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekstod Odesláno Duben 7, 2015 Sdílet Odesláno Duben 7, 2015 Díky za info :-) Jinak lak by ti možná rozleštily v Merklíně u Přeštic v autolakovně. Já už se tam ptal na kolik by cca vyšla rozleštit moje OI combi a řekly že tak okolo 2000kč. Ale ještě jsem tam nebyl tak zkušenosti nemám, ale jak říkám, je to autolakovna a autoklempířství v jednom, tak si myslím že by to nemuselo být marný... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekstod Odesláno Duben 9, 2015 Sdílet Odesláno Duben 9, 2015 (upraveno) Tak se právě domlouvám s Immocar Wash Praha - Roztoky... zabývají se detailingem jak interiéru tak exteriéru... vypadá to na výlet do Prahy :-D DjRaptor: Díky za tip na detailing club ;) Upraveno Duben 9, 2015 uživatelem marekstod 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DjRaptor Odesláno Duben 9, 2015 Sdílet Odesláno Duben 9, 2015 neni zač já tam jedu taky 18.4 na workshop se něco přiučit , v neděli snad dorazim ale nevim nevim potřebuju udělat brzdy a tlumiče a nechci s tim jezdit větší dálky :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekstod Odesláno Duben 9, 2015 Sdílet Odesláno Duben 9, 2015 (upraveno) No já snad v neděli už na letních... :-) čeká mě teď spousta práce na autě. Výměna zámku PZ dveří, výměna oleje a filtrů.. oprava pátých dveří.. puchýřky kolem lišty osvětlení SPZ, výměna klima kompresoru , detailní čištění interiéru, detailní čištění - leštění a ošetření laku, a když budou ještě nějaké korunky navíc tak podvozek.. chtel bych jí trochu pustit k asfaltu :-) Jedeš na ten workshop jooo? Taky jsem nad tím přemýšlel... měl by jsi kdyžtak volno v autě? Upraveno Duben 9, 2015 uživatelem marekstod 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekstod Odesláno Duben 24, 2015 Sdílet Odesláno Duben 24, 2015 Tak co klucí? Kdo je na Rallye Šumava? Povedlo se mi tu udat pár letáčků :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lukas1s1 Odesláno Květen 5, 2015 Sdílet Odesláno Květen 5, 2015 (upraveno) super prace ;) Upraveno Květen 5, 2015 uživatelem lukas1s1 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekstod Odesláno Květen 9, 2015 Sdílet Odesláno Květen 9, 2015 Tak zítra... snad v hojnějším počtu... snad by meli dorazit i kamarádi co zatím nejsou v clubu... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekstod Odesláno Květen 31, 2015 Sdílet Odesláno Květen 31, 2015 Zdary kluci, někdo dnes na nějakou projížďku? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekstod Odesláno Červen 4, 2015 Sdílet Odesláno Červen 4, 2015 Nejedete někdo na XIX.Tuning,Styling &Hi-Fi sraz do Plas teď v sobotu? Estli ano tak si domlouváme nějaký společný sraz v tomto vlákně: http://forum.octaviaclub.cz/index.php?/topic/28595-XIX.-Tuning,-Styling--&-Hi-Fi-sraz-Plasy-6.6.2015 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kracco Odesláno Červen 4, 2015 Sdílet Odesláno Červen 4, 2015 Do Plas už nejedu je to tam o ničem max. 5 hezkých aut a zbytek obič seriovky které nejsou ani naleštěné 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekstod Odesláno Červen 4, 2015 Sdílet Odesláno Červen 4, 2015 Jsme zatím předběžně domluvení čtyři tady z OC co pojednou. . Tak alespoň takový srazik :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Erin Kane Odesláno Červen 4, 2015 Sdílet Odesláno Červen 4, 2015 kracco: byl jsem tam loni a těch pěknej aut tam bylo aspon 30 ... pro mě mnohem lepší sraz jak Příbram nebo Blatná 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sikoš Odesláno Červen 5, 2015 Sdílet Odesláno Červen 5, 2015 Čau! Chlapi kam jezdíte tankovat?? Já už dlouho tankuju na Shell-ce u autobusáku a přemejšlým nad změnou. Prej je dobrá nafta od Oktan v Plzni na Slovanech u Skladový ulice.. Díky Jakub! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekstod Odesláno Červen 5, 2015 Sdílet Odesláno Červen 5, 2015 Já taky shellka u busaku :-) občas Benzina v Dobřanech ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kracco Odesláno Červen 5, 2015 Sdílet Odesláno Červen 5, 2015 Ale to jo pár kousků se tam najde Sikoš Já bohužel nemám výběr kde tankovat jezdím jen kolem jedné pumpy a to Třemošná Benzina zatím žádný problém jen ta cena 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.