Campus Odesláno Únor 8, 2011 Sdílet Odesláno Únor 8, 2011 DSG: :D :) A co ta sobota, nebyla by pro vás lepší? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Wladis Odesláno Únor 8, 2011 Sdílet Odesláno Únor 8, 2011 DSG: pry se mi i chce :-))))))))))))))))))))))) dobryyyyy... Panove,loucim se,preji vsem dobrou noc. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RK.Reznik Odesláno Únor 8, 2011 Sdílet Odesláno Únor 8, 2011 možná bychom i na to viděli 0 Citovat Odkaz ke komentáři
italik Odesláno Únor 8, 2011 Sdílet Odesláno Únor 8, 2011 za chvily mi vypne internet mel jsem nabitej surf stick jen na dve hodky. tak se tu mejte, ja jdu spat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DSG Odesláno Únor 8, 2011 Sdílet Odesláno Únor 8, 2011 Campus: Ta sobota je tak 50:50, možná pojedeme zas na hory v sobotu... Wladis: No, můžu být rád 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Campus Odesláno Únor 8, 2011 Sdílet Odesláno Únor 8, 2011 OK, když to tak vidím, tak nechme pátek, klidně i dřív (třeba 17:00), jestli to není blbě pro ostatní. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Campus Odesláno Únor 8, 2011 Sdílet Odesláno Únor 8, 2011 Paráda, ještě chybí Olomoučák, ale podle toho co psal, buď bude v pohodě (tedy snad i od 17) nebo bude trajdat po Německu... Takže tento pátek 17:00 parkoviště vedle KFC u Olympie v Černicích? Chmury a předsudky k věku nechat doma - manželky, přítelkyně, milenky klidně s sebou (když se spolu snesou) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RK.Reznik Odesláno Únor 8, 2011 Sdílet Odesláno Únor 8, 2011 a dalšííí :D Paráda, ještě chybí Olomoučák, ale podle toho co psal, buď bude v pohodě (tedy snad i od 17) nebo bude trajdat po Německu...Takže tento pátek 17:00 parkoviště vedle KFC u Olympie v Černicích? Chmury a předsudky k věku nechat doma - manželky, přítelkyně, milenky klidně s sebou (když se spolu snesou) :) a co děti na ti si zapoměl :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Campus Odesláno Únor 8, 2011 Sdílet Odesláno Únor 8, 2011 A já blázen, myslel, že to bude sraz oktávek a zatím to vypadá na mikrobusy Jasně, že přijeďte s kým chcete, to není žádný pionýrský tábor :D možná vezmu malýho (když už budeme u KFC), ale nejspíš bude marodka doma a přifrčím sám. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DSG Odesláno Únor 8, 2011 Sdílet Odesláno Únor 8, 2011 Já už jsem doma oznámil, že si můžou jít PROHLÉDNOUT obchody (o nakupování jsem se nezmínil ). Takže já snad budu mít klid se pokochat Vašimi vozidly, na což se nesmírně těším :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Campus Odesláno Únor 8, 2011 Sdílet Odesláno Únor 8, 2011 DSG: já se obávám, že ženy většinou nevnímají ten malý rozdíl mezi slovy "prohlídnout" a "nakoupit" Taky se těším... hlaně když mě tu dva nejmenovanéí hadi zlobí s Columbem a LCD v opěrkách a to jsem dalších milion vychytávek radši zapomněl. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DSG Odesláno Únor 8, 2011 Sdílet Odesláno Únor 8, 2011 Campus: dneska mě Columbus děsně nasral, je to hodně nedomyšlený stroj, který má spoustu chyb... Kecam, je super :D Ale tak jako s těma LCD to mám stejně, asi si dám klapky na oči :) A bohužel máš pravdu, mladá jistojistě nakoupí spousty užitečných věcí! Parfémek ve slevičce, tričíčko - určitě bude poslední a už by PAK nebylo, šamponek s dvaadvaceti vitamíny, krém proti všemu špatnému na kůži co by se mohlo vyskytovat na Zemi a přilehlých planetách... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Campus Odesláno Únor 8, 2011 Sdílet Odesláno Únor 8, 2011 (upraveno) Počkej, počkej... co já bych si na tebe taky vymyslel? Jo, všechny naše polovičky jsou v některých věcech zhruba podobné. Ale asi to samé si myslí ony o nás a o tom našem tancování kolem auta. No nic, takže domluveno? Jdu chrnět, pořád nejsem fit mějte se fajně. Upraveno Únor 8, 2011 uživatelem Campus 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DSG Odesláno Únor 9, 2011 Sdílet Odesláno Únor 9, 2011 Copak, dnes je tady klid? :D Dneska jsem se konečně dostal do myčky :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
radar19 Odesláno Únor 9, 2011 Sdílet Odesláno Únor 9, 2011 Já vás zdavím, tak jsem tu včera byl poprvé, od doby co jsem se přihlásil mezi plzeňáky a nestačil se divit a číst, kolik se tady probralo věcí. :D Pokud mi nic do toho nevleze a moje kára pojede, rád bych se přijel podívat na ten srazík. :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DSG Odesláno Únor 9, 2011 Sdílet Odesláno Únor 9, 2011 Radar: No vítej!!! Určitě přijeď, těšíme se na Tebe! :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Campus Odesláno Únor 9, 2011 Sdílet Odesláno Únor 9, 2011 Sákryš, aby nám stačilo to parkoviště :D vítej, vítej. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DSG Odesláno Únor 9, 2011 Sdílet Odesláno Únor 9, 2011 Campus: :D Už nás bude skoro na prsty dvou rukou :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Wladis Odesláno Únor 9, 2011 Sdílet Odesláno Únor 9, 2011 Radare vitej :-) Urco prijed,cim vic tim lip.O parkoviste bych se nebal,kdyz tak si pujcim na firme buldika a vyhrnu nam nekde nejakej VIP plac :-))))) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
radar19 Odesláno Únor 9, 2011 Sdílet Odesláno Únor 9, 2011 Óóó díky, jen doufám že dám dohromady auto. Dnes jsem měl volno a tak jsem se dostal na dárek od ježíška. :D Začal jsem tunit. Dostal jsem sportovní kit sání. Ale dnes jsem to už nestihl dodělat. Tak zítra a pak se bude testovat zda to nebude dělat nějakou neplechu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DSG Odesláno Únor 9, 2011 Sdílet Odesláno Únor 9, 2011 Radar: Ty jo, první moment ve mně hrklo, že to máš nabouraný - ale jinak super :D Wladis: Takže čim přijedeš na sraz? Buldíkem??? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
radar19 Odesláno Únor 9, 2011 Sdílet Odesláno Únor 9, 2011 (upraveno) Díky, ale raději přijeď svým. Když je něco větší než já, tak z toho mám respekt. :D Upraveno Únor 9, 2011 uživatelem radar19 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RK.Reznik Odesláno Únor 9, 2011 Sdílet Odesláno Únor 9, 2011 Copak, dnes je tady klid? :D Dneska jsem se konečně dostal do myčky :D Ahoj já jsem to taky opláchnul a auto drobed prokouklo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Wladis Odesláno Únor 9, 2011 Sdílet Odesláno Únor 9, 2011 DSG:ten by byl bezva na spanilou jizdu...max rychlost 6,2 km/h :-))))) Myslim ale ze inteligentni by bylo s koktaveckou. Taky jsem si hned rikal,ze to ma naboreny... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DSG Odesláno Únor 9, 2011 Sdílet Odesláno Únor 9, 2011 Reznik: taky jsi to hned oblezjzal a měl radost jako děcko? Já kolem toho umytého auta chodil jak kolem svátosti :D Wladis: Zase bys nám dělal prostor po celé Plzni na tu spanilou jízdu :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Campus Odesláno Únor 9, 2011 Sdílet Odesláno Únor 9, 2011 To by u toho KFC asi koukali, kdyby si to přihrkal buldozer a začal jim rozšiřovat parkoviště :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DSG Odesláno Únor 9, 2011 Sdílet Odesláno Únor 9, 2011 Campus: A nebo s tím přijet na Drive Thru :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Olomoučák Odesláno Únor 9, 2011 Sdílet Odesláno Únor 9, 2011 Paráda, ještě chybí Olomoučák, ale podle toho co psal, buď bude v pohodě (tedy snad i od 17) nebo bude trajdat po Německu...Takže tento pátek 17:00 parkoviště vedle KFC u Olympie v Černicích? Chmury a předsudky k věku nechat doma - manželky, přítelkyně, milenky klidně s sebou (když se spolu snesou) Zdravím a jsem seznamen,doufam,že to dopadne a dorazím :D :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.