DSG Odesláno Únor 2, 2011 Sdílet Odesláno Únor 2, 2011 No to snad ani není možný..! Když já se stím dyškem nějak bojím, rád bych ho dal, ale když to bude debil, tak jsem v pr.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Wladis Odesláno Únor 2, 2011 Sdílet Odesláno Únor 2, 2011 Jj,zijeme v CR...v zemi neomezenych moznosti. Jestli je to debil,poznas hned-treba zacit vtipne komunikovat a kdyz se nechytne je to marny... To bys neveril,jak byli v lete celnici v Tabore vdecni za par vychlazenych plechovek Birellu co si sebo vozim,i na vazeni zapomneli :-)))) Dali jsme rec a jel jsem dal. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Campus Odesláno Únor 2, 2011 Sdílet Odesláno Únor 2, 2011 Pánové, vysvětlil vám někdo, že ty body se nemají sbírat do žádný soutěže? :) Koukám, že orgáni chytají hlavně takový "piráty" silnic co se šourají o pár km/h víc než je povoleno... na ty si troufají. Nezávidím vám co se ježděním živíte, to musí být docela o nervy. labus: jo, taky jsem o té tmě přemýšlel, že to ještě nebude s tím světlem tak žhavý - v létě pohoda. Zkusím se tam příležitostně kolem 6 večer zastavit, ale asi to bude blbý - ale můžeme sednout na kafe a chvíli pokecat... za světlem bysme opravdu museli do nějakýho krytýho parkingu (třeba ta Plaza...). DSG: z toho si nic nedělej, taky to nějak neumím. Kolikrát jsem si někde říkal že by to nějaký dýško vyřešilo (na úřadě, s policajtama...), ale když já jsem takovej poctivej debil... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Wladis Odesláno Únor 2, 2011 Sdílet Odesláno Únor 2, 2011 Kdyz ono tech 12 bodu je malo:-) Campus: nervy ani ne,to bych to nemohl delat...jak rika kolega-je mu 56,kdyz si to bude osud prat... anebo to prej ohnu na nejakou polnacku a ujedu jim...strasnej kolik :-))) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Campus Odesláno Únor 2, 2011 Sdílet Odesláno Únor 2, 2011 Hm, kolega má životní nadhled :) tak je jasný, že si to člověk asi nemůže tak brát, ale když nastoupí "bodová nouze", tak už je to trošku adrenalin, ne? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Wladis Odesláno Únor 2, 2011 Sdílet Odesláno Únor 2, 2011 To jo,ale da se domluvit,ze budu treba rok jezdit jen nekde na placu,abych byl bez prestupku-to mi pak nejakej ten bodik vrati...castecne se ale takovyhle courani jen po stavbe podepise na psychice atd... :-) Jeste je tu pak Most a Sosnova... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Olomoučák Odesláno Únor 2, 2011 Sdílet Odesláno Únor 2, 2011 Olomoučák: a jde tam byli zasiti? Dost premyslim o tom,ze si udelam vylet do Mostu :-/ Stali na konci ty 4proudovky,když jedeš od přeštic/klatov na mostě,pak je to už klatovská :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Campus Odesláno Únor 2, 2011 Sdílet Odesláno Únor 2, 2011 Hm, tam jezdím poměrně často a snad nikdy předpisově (to se na konci té 4-proudovky nedá)... paholci jedni, abych si tam na ně dával majzla :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Olomoučák Odesláno Únor 2, 2011 Sdílet Odesláno Únor 2, 2011 Kolegu vybrali,když telefonoval+rychlost celňasove tak chtěli kartu a tam jim to vyskakalo přestavky....jen mu řekli,že má jedinou vyhodu,že platit ted nic nebude,že jde rovnou na spravní s řidičekem amen 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Campus Odesláno Únor 2, 2011 Sdílet Odesláno Únor 2, 2011 Jo, tak ten to, chudák, vyhrál :) o handsfree taky přemýšlím, ale spíš než o origo tak o té na stínítko, kde můžu připojit dva telefony (bohužel tahám soukromý i služební) - třeba tohle vypadá na obrázku dobře handsfree Nokia 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RK.Reznik Odesláno Únor 2, 2011 Sdílet Odesláno Únor 2, 2011 tak já jsem tam jel o vikendu 180 a asi už naposled 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Olomoučák Odesláno Únor 2, 2011 Sdílet Odesláno Únor 2, 2011 Ja jsem jeden čas použival bondovku,ale docela mě pak bolelo ucho,tak jsem ji přestal nosit a občas uspěšně přeživam :) tak já jsem tam jel o vikendu 180 a asi už naposled Chytnout tě opravdu by to bylo naposled na nějaky čas 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RK.Reznik Odesláno Únor 2, 2011 Sdílet Odesláno Únor 2, 2011 už budu jezdit pomalu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Campus Odesláno Únor 2, 2011 Sdílet Odesláno Únor 2, 2011 Právě, že z bondovky mě taky bolelo ucho - navíc mi ji nějak znechutili týpci co nakupujou v sámošce s bondem v uchu - fakt hustokrutý frajeři No, 180 radši nejedu ani na té 4-proudovce, natož na jejím konci... bacha občas se na ní objevuje osamělý Passat, který se chce družit :) RK:reznik: jo, vlk taky sliboval :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DSG Odesláno Únor 2, 2011 Sdílet Odesláno Únor 2, 2011 No vida, Reznik si jede 180km/hod a nic a ja s rodinou 61km/h a hned flastr :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Campus Odesláno Únor 2, 2011 Sdílet Odesláno Únor 2, 2011 DSG: já vím, je to skandál :) tak jim příště řekni ať si chvilku počkají na řezníka a tebe, takovou malou rybu, nechají být :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DSG Odesláno Únor 2, 2011 Sdílet Odesláno Únor 2, 2011 Campus: :) Ta až pojedem ze srazu, jo? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RK.Reznik Odesláno Únor 2, 2011 Sdílet Odesláno Únor 2, 2011 já už fak budu hodnej 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Olomoučák Odesláno Únor 2, 2011 Sdílet Odesláno Únor 2, 2011 Co se tyče policejniho passatu,tak jsem dnes mluvil s klukem od dalniční a díky prej minis.J. jim dali přisun pohonych hmot na 40 km / den 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RK.Reznik Odesláno Únor 2, 2011 Sdílet Odesláno Únor 2, 2011 já jsem chvátal 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Campus Odesláno Únor 2, 2011 Sdílet Odesláno Únor 2, 2011 Já si ten tvůj slib snad uložím :-) DSG: To bysme mohli udělat kolonu 6-ti aut jedoucích tím místem 180 - není nad hromadnou bouračku (to by měli servisáci z fóra radost, že se knokautovala celá plzeňská banda a že mají co spravovat). 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Olomoučák Odesláno Únor 2, 2011 Sdílet Odesláno Únor 2, 2011 já už fak budu hodnej řekni.že to byla nešťastná nahoda,žes už přece brdil v tu dobu cos koukal na tachometr :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Campus Odesláno Únor 2, 2011 Sdílet Odesláno Únor 2, 2011 Olomoučák: jj, taky jsem už slyšel o tom jejich přídělu km na den - právě proto ani nevyjednou na dálnici a budou kroužit kolem hnízda :) anebo, že sis spletl brzdu s plynem :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DSG Odesláno Únor 2, 2011 Sdílet Odesláno Únor 2, 2011 Reznik: nevymlouvej se, prostě platím pokuty za Tebe :P Olomoučák: 40km/den ? Dobrý :) Když se mi podaří jim k Berounu poodjet, tak je vyhráno :D Campus: A ty zprávy tady na fóru potom :D První plzeňský sraz OC: Ze šesti vozů nedojel ani jediný, účastníky rozvezla záchranná služba a do okolních nemocnic :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Olomoučák Odesláno Únor 2, 2011 Sdílet Odesláno Únor 2, 2011 I když včera pol.pašik stal na sjezdu u Nové hospody(Bor u Tachova) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Campus Odesláno Únor 2, 2011 Sdílet Odesláno Únor 2, 2011 DSG: to mě vlastně napadlo, že kdyby se ti tomu Passatu povedlo ujíždět takových 10-20 km, tak by měl být pokoj, ne? (tedy ne, že bych s naší 1,6MPi měl nějaký takový ambice :) ). Ty vole, takovou ostudu s hromadnou bouračkou bysme tu asi dlouho rozdejchávali :) Olomoučák, tak buď to měli v dosahu těch 40 km a dál ani prd nebo měl šéf nějakou "službní cestu" do okolí... (anebo 2 dny nejezdili a šetřili si kilometry). 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DSG Odesláno Únor 2, 2011 Sdílet Odesláno Únor 2, 2011 Campus: Dokážeš si přestavit hlášení policejního Passatu do vysílačky: "Pronásledujeme rychle jedoucí TDI, dochází palivo, pošlete posily... ...a pošlete i odtahovku, na zpáteční cestu už nám to nevystačí!" :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Campus Odesláno Únor 2, 2011 Sdílet Odesláno Únor 2, 2011 Hm, to bych chtěl někdy slyšet :) ale bojím se, že s většinou běžných aut ten Passat asi nemá moc velký problém... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Wladis Odesláno Únor 2, 2011 Sdílet Odesláno Únor 2, 2011 Hm,nevim...ja co slysel tak s passatama to bude presne naopak,nejvic na PHM bude prave pro ne,ale je to jen z doslechu...vcera mne ozavodila na dalnici celnicka fabka pod majakem,tak jsem se pak za nim uspesne drzel-pak si stezuju na spotrebu,ze jo:-) odbocil na sjezd na Rokycany,tam vypnul majak-zrejme zneuziti majaku a hodil blinkr doprava...kupodivu se rozjel doleva na Litohlavy :-)))) Mrzi me,ze jsem to nenatocil... A predevcirem stel rozblikanej pasik na sjezdu na rokycany a dusili tam nejakyho prazaka s medvedem... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DSG Odesláno Únor 2, 2011 Sdílet Odesláno Únor 2, 2011 Campus: Jednou v létě jsem jel na mašině a připojoval jsem se na dálnici (jak je před Líněma nájezd na D5 směr Rozvadov) a zrovna to tam svištěl nějakej maník na silničce... No a o 5 sekund na to vidím svištět Pašíka... U sjezdu na Zbůch ho měli!!! Neskutečný ten Pašík. A ten týpek to rozhodně nešetřil! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.