Přejít na obsah

Plzeňský kraj

mirnovak1

Doporučené příspěvky

No taky váhám s těma fóliema - původně jsem chtěl vyrazit do Autosklo Rada, taky mají dobrý reference, ale tohle je za poloviční cenu (ale abych "neušetřil")... třeba vyměknu a pořídím clony a bude to bez rizika :lool:

Tak s těma jménama je to vcelku jedno, jen mi to přišlo fajn. Ale je fakt, že potom tady na fóru ty odkazy na jména jiný než přezdívky můžou zmást...

italik: právě, že nechci "mafiánský" auto kvůli výhledu, ale jen lehce zatmavit i kvůli čorkařům... no, ale jak jsem psal, váhám, váhám... proč myslíš, že s tou obranou zahřívání vnitřku je to blbost? Je fakt, že se ti ohřívá celý auto, ale když dovnitř svítí míň UV, tak by to taky mělo být znát.. ale třeba se pletu.

Odkaz ke komentáři

Tak je fakt, že pro Columbuse by fólie byly lepší :lool:

Jinak s tím UV myslím, že ho už tak dost neprojde kvůli tónování (ono ani za čirým sklem se v létě člověk neopálí, ne?),

takže ty fólie nějaký efekt proti ohřívání asi mít budou - ale ve srovnání Tónovaná okna a pak s fóliema už to asi tak markantní rozdíl nebude.

Odkaz ke komentáři

Campus! o tom ze folie nepomuzou proti horku v aute uz tady na foru nekdo psal nebo na skoda home uz nevim. ja mam dost zatmaveny okna do zelena uz z vyroby. taky u kombi bez folii na prednich bocnich je to takove useknute a na ty predni bych je nikdy nedal. ani mi to nedoporucili u fa.Rada

Odkaz ke komentáři
radar19: a ty máš s tím dodavatelem fólie zkušenosti? Každá sdílená zkušenost dobrá.

Martine, když si to tak krásně udělal na fotkách s těma přezdívkama, šly by tam i jména? ;-)

Roman já je mám na autě

No taky váhám s těma fóliema - původně jsem chtěl vyrazit do Autosklo Rada, taky mají dobrý reference, ale tohle je za poloviční cenu (ale abych "neušetřil")... třeba vyměknu a pořídím clony a bude to bez rizika :(

Tak s těma jménama je to vcelku jedno, jen mi to přišlo fajn. Ale je fakt, že potom tady na fóru ty odkazy na jména jiný než přezdívky můžou zmást...

italik: právě, že nechci "mafiánský" auto kvůli výhledu, ale jen lehce zatmavit i kvůli čorkařům... no, ale jak jsem psal, váhám, váhám... proč myslíš, že s tou obranou zahřívání vnitřku je to blbost? Je fakt, že se ti ohřívá celý auto, ale když dovnitř svítí míň UV, tak by to taky mělo být znát.. ale třeba se pletu.

tak si nech udělat ti co mám vepředu

RK.Rezik: copak jsem zblbnul? :lool:

já jsem Roman :lol:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...