Přejít na obsah

Plzeňský kraj

mirnovak1

Doporučené příspěvky

Wladis: no, já s tebou fakt taky nepiju - játra mám jenom jedny a po tomhle by mě asi ošklivě zmlátily :palec:

Když se vrátím k tomu ohřívání, tak máte recht, u naší 1.6 to nejni taková tragédie - a jak už tu zaznělo, ometu auto a už to funí vlažně (ten bílej sajrajt už nemůžu ani vidět - žádný rasismus v tom nehledejete :-) ). ale nevytahujte tady prosím teploty sedaček, jo? Výhřev prostě ještě není, tak sice fouká vlažný vzduch, ale chvíli mi holt mrzne zadek, no....

Odkaz ke komentáři

Tak ted jste me zas dostali s tim vyhrevem sedacek. Zas mam o cem premyslet :-) I kdyz minule jsem na fofr vysaval na pumpe a pod sedacky vede nejakej svazek kabelu-hold az bude teplejs,tak se bude kuchat a pak mozna schanet...to si bude prdelka v zime hovet. To uz budu total zhyckanej...

Odkaz ke komentáři

Taky jsem nad tim premyslel,ale jak rikam az bude teplo tak se pod sedacky kouknu a pak budu chytrejsi,ted se ohejbat nebudu-jeste by mi ofouklo zada:-)))) Jinak je to fajn vec,v praci ten vyhrev sedaku mam a ve spojeni s bufikem je to parada. Rano uz je vytopeno,tak to jenom dlabnu,zmacknu kouzelny tlacitko a jdu si na pumpu pro kafe...Nez vyrazim,je to tip top-jo kultura musi byt ,-)

Odkaz ke komentáři

DSG: Bohužel jsem se k tomu ještě nedostal - mam docela fofr a chce to trošku klidu se nad tím zastavit (něco naplácat není problém, ale to si to nezaslouží).

Wladis: Hade jeden, ty jsi provokatér, to je hrozný... každý ráno se proklínám, že jsem ten výhřev neudělal už na tuhle zimu... jinak ten svazek pod sedačkou skoro jistě neobsahuje kabely pro výhřev (tedy, jestli tam někdy předtím nebyly, což by si poznal asi i podle ovladačů) a jde, jak psal DSG, o signalizaci zapnutých pásů a pytle... ale dodělat tu kabeláž není podle všeho problém, viděl jsem to tu už dostkrát.

Odkaz ke komentáři

Campus: jo,maji same lepsi mista-ale my profici je stejne vycmuchame:-) Takova CB je genialni vec,clovek se dovi veci:-)))) Tak jelikoz mame na spz A tak na me koukali hnusne,prej 1500. Tak jsem jim tam chvili brecel-2 deti,manzelka nemocna,tchyne mi dela peklo-zname ze? No jeste ze mam v kabine nalepeny fotky netere a synovce:-) Jejich zrzava kolegyne mi vlezla dovnitr,kvuli tachu atd. tak ty pohadce uverili...vysledek 600 bez bodu-ale tech slzicek a pretvarky...No,byl jsem rad,ze me nechteli vazit. Jinak ten smejd co ma ten stativ je vzdycky v civilu! Jak tam,tak na jatecniiii...Jak jsem psal,vypada jak geodet.

Jo, a musel jsem sundat tu strelnici za sklem :-/

Odkaz ke komentáři

To jo,ale kdybys videl jak se mi klepali ruce...Kdyz chytnes blbce,tak Te za tyhle reci osoli jeste vic...predloni me takhle staveli v Chebu,zase zenska s kolegou-ten ani nelez ven. Ona na mne jestli prej vim cim sem se provinil,tak rikam ze ne? Tak si vystoupte a pojdte se podivat...nesvitilo mi svetlo,tak prej 1000 a musim to opravit. Rikam ji O.K. zarovku vymenim ( je to ale hroznej porod ) ale petikilo by stacilo ne? Bylo mi zdeleno,ze nemam byt drzej a abych si to prej pamatoval,tak 2000 Tak jsem nafasoval krasnou cervenou slozenku a 20 stokorunovych blocku...Byl jsem rad a ani jsem nedutal

mirnoak1: na domazlicky? kde tam? Parkujeme tam a nevim o nich...

Odkaz ke komentáři

Asi měla holka policejní nějaký psychický problém :angry: Na to se ani nedá nic říct...

Každopádně, teď Ti to vyšlo dobře.

Naposled, co mě stavěli, tak jsem jel také služebním a také nesvítilo světlo,

tak jsem to před nima vyměnil, pokecali jsme a byly to zdarma ;)

Odkaz ke komentáři

DSG: to jo ale ja musim pod tu koprivnickou plechovku lehnout a na vymenu potrebuju velkej sroubovak a kladivo...Jo a asi dva tydny spatky me vecer 200 metru od baraku stavela s octuli hlidka-klasika,doklady fouknout,nashle...a mych modrych parkovacek si ani nevsimli :-) mirnovak1: promin,v predchozim prispevku jsem Ti sprznil nick...

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...