Myst3 Odesláno Červenec 28, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 28, 2012 Bradr - Červená a bílím napsané BREMBO 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červenec 28, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 28, 2012 diky..zvazuji to no..takhle to chci ale jeste uvidim! :palec: diky by jsme si v životě nedovolili si z tebe dělat srandu To auto je brutus :smich: :loool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Myst3 Odesláno Červenec 28, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 28, 2012 Takhle to má i Lambo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červenec 28, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 28, 2012 jj vim! :palec: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Červenec 29, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 29, 2012 Jenže červené s bílým jsou skoro všechny, to chce něco extra, třeba ten chrom :pivo: Taky budu zjišťovat kde by to šlo udělat, protože jak nahodím Bremba, tak chci právě tuto kombinaci - chrom a nápisy černé :prcprc: k těm 19" to bude masakr :prcprc: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červenec 30, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 30, 2012 To mas pravdu Martas...tak vyzkusaj..pohledat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Červenec 30, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 30, 2012 Héééj maestro, tak nálepky jsou tu, ale ty černé znaky bez podkladu jsem asi nějak cipatě objednal bo přišly čtvercové, takže asi budu stříhat, ale stejně se mi více líbí ty druhé, černé na stříbrném podkladu a ty jsou takové vystouplé, takže asi už vím co nalepím. Zítra uvidíš. :pivo: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červenec 30, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 30, 2012 JJJ ty druhe lepsi ty vystouple s tim stribrnym..zitra urco dorazim tak nato juknem budu tam zas kolem 19hod..dnes jdem do dinoparku s malou a mame to vyroci tak jsem manzelce kupil velkou kytku a hecnul jsem se ze je takova hoodna a stara se o nas a ma se mnou trpelivost(predevsim autem)tak jsem koupil z bileho zlata prstynek a nausnice... :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Červenec 30, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 30, 2012 :palec: tak na ženské, uplácet se musí, pak je klid když se chce tunit kára :lol: Čéče však malá ma 12dní, z toho dinoparku nebude nic mít :D Jinak nevím jestli zítra večer budu mít auto, protože ráno ho nechávám na firmě a budou mi dělat zámek, lízátko a kapku spravovat kapotu a ve čtvrtek to hážu na to rozleštění. Měli by to stihnout říkali. Jinak volal jsem ohledně těch pružin a ti mamlasové tam mají furt dovču :wallbash: ale prý příští týden, jenže mě to už neba čekat Jinak ty nálepky (ty hezčí) vypadají tak 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červenec 30, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 30, 2012 Dobry je to..to je skoda ze tam nebudes mit to auto..chtel jsem se pokochat tim duplexem a ukazat to brachovi a ve stredu to budes mit hotove?? Ty nalepky pekne..uvidime jak tam budou pasovat me ju??Diky moc zatim! Tak dej vedet jestli to do vecere budou mit jak ne tak prijedu ve stredu ju?? :palec: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Červenec 30, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 30, 2012 Hele, zítra večer jak příjdu do rachoty ti dám vědět jestli tam kára je nebo ne. No to nevím jestli ti budou sedět, ale tyto bych právě nestříhal, protože jsou takové vystouplé, no když tak mrkneš a můžeš objednat v menší velikosti, trvá jim to týden. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červenec 30, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 30, 2012 Ok Martas..udelame to tak..napis a ja prijedu nebo ve stredu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Červenec 30, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 30, 2012 Tak zítra večer bych auto měl mít hotové, ale každopádně ti dám vědět a můžete s "malým" bráchou přifičet. :pivo: Ve čtvrtek se bude leštit, ale to uvidíš až v neděli. :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červenec 30, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 30, 2012 Ok Martas..uz jsme doma,bylo fajne!! Na zitra se tesim doma to mam vse domluvene a pokud pojede bracha se mnou tak tam bude pokud bude mit neco jineho tak prijedu sam!Snad ji budes mit hotovou!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Červenec 30, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 30, 2012 No, lakovat se nebude, tak by to měli stihnout i s lízátkem :palec: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červenec 30, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 30, 2012 parada Marto Jse zvedav jak to bude vypadat...hoodne nad tim lizatkem uvazuji :D chci videt live na fotkach je to moc pekne!Urcite bych to nechal nalakovat do cerne..nechci to do barvy auta! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Červenec 30, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 30, 2012 Jn, u tebe bych asi taky nechal to lízátko černé :pivo: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červenec 30, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 30, 2012 jj v cerne..pekne by to vyniklo...do barvy bych to nechtel :pivo: No tesim se na to tvoje auto sakra...furt mam v hlave ten duplex...musis mit zitra auto..musim nato cumet aspon 10 min 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Červenec 30, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 30, 2012 Já ho raději někde schovám, nebo mi ho tu zprzníš a budou za 9 měsíců malí výfukové :lol: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červenec 30, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 30, 2012 to by byla paraaaada,aspon bych nemusel kupovat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Červenec 30, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 30, 2012 aby jsi nedopadl tak >>> :lol: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červenec 30, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 30, 2012 ty voe to je hnus... :lol: :lol: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Červenec 30, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 30, 2012 Jn, to je z filmu Nahota na prodej, na konec tam ojíždí Dodge Stealth a týpek v něm hodí zpátečku a Fuko papááá a poslední jeho pohled je na turbínu letadla co letí nad ním. :lol: A co z toho vyplývá? že nesmíš tak moc vyšilovat z toho duplexu :lol: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červenec 30, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 30, 2012 oukej oukej :lol: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červenec 31, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 31, 2012 Tak,dneska dorazili SRDIČKA thanks to Jarysek :palec: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Červenec 31, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 31, 2012 kam je nalepíš? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červenec 31, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 31, 2012 do leveho horniho rohu zadniho okna a pod to srdicko pujde ruzova nalepka holcicky a napsane Simonka v Aute a druha je bud pro brachu a nebo na predni naraznik v pravo na rohu!Jeste uvidim ale na zadni sklo nahoru vlevo jde urcite! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Červenec 31, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 31, 2012 už sem se lekla že to nalepíš na nárazník,dveře bo tak to by se vůbec nehodilo okno je v cajku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červenec 31, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 31, 2012 JJ jedine na okno..ja zadne nalepky nechci!Na aute ale musim tam mit dite v aute..manzelka to chce tak jsem musel vyhovet tak jsem rikal ze prijednom nalepim to srdicko a necham udelat taky v ruzove holcicku na auto! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Červenec 31, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 31, 2012 princes >> thx za návštěvu i bráchovi, takže v neděli u kiky a i s bráchou a bez odmlouvání fotograf se hodí vždy :lol: jinak fotky z dneška jsou u mě ve vlákně :pivo: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.