princes Odesláno Červenec 9, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2012 (upraveno) Rok výroby:2006Motor:1,9 TDI PDVýkon [kW]:77kwKombinovaná spotřeba [l/100km]:4,5Popis vozu:Auto jsem koupil s manželkou v lednu 2010.Mělo najeto 33tis.kmKaždý se chce lišit od ostatních,takže ani já jsem nezůstal napospas sériovce.Nechal jsem vyměnit komplet brzdy a nefunkční relátko ostřikovačů světel.Hned jsem si nechal udělat fólie,pak mračítka a RS křídloJeště chybý kola,chip,vstřiky a buď celolak nebo přestavba na RS paket nebo OII facelift :-)S autem jsem najel za půl roku 20 tis.km a jsem s ním velice spokojený.Provedené úpravy:fólie,zadní černá origo světla,RS křídlo,KN filtr.....prestavba komplet na facelift limited edition + chip+19tky kola RX 2D,gumy 235/35/19+brzdy BREMBO MAXX komplet,nove celni solar sklo s destovym a svetelnym senzorem...vse funkcni :-) osvětlaní nohou a klik vpředu a vzadu,dekor středového panelu BLACK PIANO, černá střecha a černé sloupky+pružiny LoWTec 50/45mmPlánované úpravy:vstřiky,vetší turbo,cerné křídloPoruchy problémy:při koupi nefunkční relátko ostřikovačů světel. Na Jaře 2010 černé folie na oknech a zadni RS křídlo 1.úprava rok 20112.úprava:mračítka,facelift zrcátka a zadní tmavé světla Upraveno Únor 12, 2015 uživatelem princes 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Červenec 9, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2012 no konečne a že nie je čo ukazovať :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červenec 9, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 9, 2012 diky,neboj tohle je jen zacatek! Rok 2011 jaro splnil se mi muj malej sen B) Předělán exteriér komplet na FL s RS narazníkem Elektrika zapojena a vše funguje jak origo facelift zapojeno BY Vaša-Prostějov + origo 17ky WV passat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ballu Odesláno Červenec 9, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2012 no nekecej :lool: konečně a kde máš mračítka? :lool: :lool: :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červenec 9, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 9, 2012 mracitka byli na pred FL viz foto! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ballu Odesláno Červenec 9, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2012 jinak samozřejmě nádhera 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červenec 9, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 9, 2012 vsechno tam je popsane a prilozene fotky posledni je komplet predelane na FL a uz zadne mracitka tam nejsou napsane :D chapito?? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ballu Odesláno Červenec 9, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2012 akorát mi tam chybí ty mračítka :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červenec 9, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 9, 2012 diky moc porad to neni ale soucesnost,pomalu prikladam fotky kamo neboj se nic vsechno bude! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ballu Odesláno Červenec 9, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2012 a nechceš je tam dopsat? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
juraj351 Odesláno Červenec 9, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2012 ty jo tak to hej to uz je nieco a ako skromne to zacalo :D super vyzera to uplne uzasne :) klobuk dole co vsetko si menil ked si to daval na FL hlavne co sa elektriky tyka a kolko to zabralo casu ?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červenec 9, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 9, 2012 2012-Duben New kola 18x8,5 palcu ET35 + vyměněné čelní sklo za solar s deštˇovým a světelným senzorem-zapojeno,nakodovano Vaša Thanks Oranžové parkovačky Styl BMW 5 diky moc!No na netu jsem hledal dily asi 3 mesice vkuse kazdy den! Az jsem to mel nasadil jsem plecharinu na auto,koupil RJ nataceni xenonu a jal za Vašou do Prostějova ten mi to za cca odpoledne zapojil a nakodoval,takže ledky sviti jako denni,kdyz prepnu na parkovacky pohasnou a pak roznu xenony tak sviti ledky dole nahore xenony s pranzovyma parkovackama styl BMW5 jak jsem psal,me se to libi takto 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krocan Odesláno Červenec 9, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2012 kamaráde máš to pěknééé a konečně vlastní vlákno :lool: ještě by to chtělo mračítka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ballu Odesláno Červenec 9, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2012 ty kola jsou goooooooooooooooooooooood!!! ty parkovačky to jsou jenom jako oranžový žárovky? vypadá to suprově ;) Pak, že není co ukazovat :) řikám mu to pořád, ještě mračítka :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červenec 9, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 9, 2012 Diky chlapaci,jednou uvazuji ze ty mracitka tam dam pak zas ze ne,mel jsem je na predFl a libilo se mi to ale ted jak tam mam ty oranzove poarkovacky tak se mi to vecer libi jak to sviti tak to necham tak... Jinac tam jsou normalni zarovky za 3kc jedna BMW tam ma 5diod ale ja nechtel davat diody bo by to hlasilo chybu a nebo by to zas blikalo,ve svetlech s tim mam spatne zkusenosti :D Na SPZ a interie OK ale do svetel to uz nebudu davat ty Ledky mam je dole a staci mi to :D V březnu chip by TDI Fun thanks IMG.pdf 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ballu Odesláno Červenec 9, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2012 na těch fotkách co jsi používal v jinejch vláknech to vypadalo, že máš i černou folii na střeše, je to tak? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zdenaal Odesláno Červenec 9, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2012 Moc pěkný pane, je vidět že tě to baví 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Červenec 9, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2012 No už bylo na čase :palec: takže ne, že přijedeš očumovat moje auto, ale přijedeš mi ukázat to tvoje. Já ti sloupnu znaky a ty mi mračítka a je to Netřeba, znaky jsem už objednal. Jinak máš to fakt hezky udělané a ty kola jsou taky :palec: už se těším až to uvidím (foťák už raději vozím v autě ) :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ataner Odesláno Červenec 9, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2012 Klobouk dolu pane..smekam..;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červenec 9, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 9, 2012 Jo dekuji vam ze se auto libi,ok stavim se k tobe a pokecame Folii mam cernou na strese a sloupky a taky jine kola a auto je snizene ale vydrzte fotky budu prikladat postupne Tak treba par aktualnich z vikendu a budiky BY S-talker 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Nemi13 Odesláno Červenec 9, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2012 No konečně :) Vypadá to hodně dobře, zamakal si na tom 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Červenec 9, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2012 Hezké, chválím založení vlákna, máš co ukazovat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červenec 9, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 9, 2012 Klobouk dolu pane..smekam..;) diky-taky si hoodne pokrocil! Nemi13,Miles - diky moc jsem rad aspon se muzu podelit svami a nabrat dalsi zkusenosti a inspiraci PS:Nebojte tohle neni konec,auto je kazdy tyden jine a jine :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ballu Odesláno Červenec 9, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2012 nádhera 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červenec 9, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 9, 2012 diky sefe tak co jeste dame za foto,mam jich fakt mraky ne jen 3 jak tady psal chipman tak treba interier,neco malo musim pofotit zbytek uz je jinej 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krocan Odesláno Červenec 9, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2012 středovej panel piano black? jak si provedl? folií nebo si koupil rámeček kolem radia,řadičky a popelník?? cenovka? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červenec 9, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 9, 2012 zitra dam foto toho interieru a osvetleni kupovat to??? Blazen nedoplatil bych se rameček kolem rádia+popelnik+řadička vše vyšlo na 0,0kč Nastříkano v práci v automobilce BLACK PIANO :D Takže tak,folie neee A je to k...a dobréé :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Červenec 9, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2012 Hmm je vidět, že autí ti je koníčkem, ze vším všudy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Seda Odesláno Červenec 9, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2012 Máš to pěkný chlape :) sice na facelitu se mi nelíběj přední světla :) ale máš to pěkně vyladěný :) jen tak dál :)) a chválím vlákno :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červenec 9, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 9, 2012 jj to je muj koníček a těch peněz co to sežere, moje manželka je ANDĚL Taky se mi nelíbili ty predni světla ale zamiloval jsem se do toho ted už se mi nelíbí před FL :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.