Přejít na obsah

FLAMENCO-LKáčko na chatu

Doporučené příspěvky

Ano, přesně toto tady taky dělá jedna partička z nedaleké dědiny. Vesničtí "zasraní borci" , scházejí se na jednom parkovišti u supermarketu, s těma jejich VYTUNĚNÝMA STŘEPAMA , takový jakože frajeři "RYCHLE A ZBĚSILE" . Smradi soplivý , když je vidím , tak mám sto chutí jim porozbíjet ty jejich nagelované palice.

Jsou schopní tam půl dne postávat u aut s nastartovanýma motorama a rozebírat, své ohromné zážitky, nebo co si ještě na to auto nalepí,(asi o provrtávání nádrží), a pak kdo jim tu naftu a benzín platí, že .....

To o tom "krytu" na tu nádrž jsem tu už taky někde psal. Taky by mne to docela zajímalo, a rád bych si něco takového pořídil, jestli něco existuje.

Odkaz ke komentáři

MichalK-diky taky prave platim porad kartou!

Uz vim jak to delaj-maji takove plechy jakby lavory a provrtaj nadrz daj to pod to a jdou pryc!Takze nikdo to vecer nevidi!Pak za nejakou dobu se vrati autem vytahnou to a prelijou to do sudu v aute a tak to delaj dal! :-( zmrdi!!!!!

Petas-takovej gang je i u nas v Orlove!!!Rikaji si CSOB cruz!!Martin je uz taky videl!!!Celej den stoji u CSOB se svojima vytunenyma srackama!!! :@

magnum-dik ale co zrobis :-( aspon to havaryjko na neco je dobre! :-D

Odkaz ke komentáři

ty lavory maj udelane na 60litru! :-D a ty nemas martas uctenku z nafty?? ;-)

boukic-dik v pondeli to jde rano do skodovky! Nejhorsi je ze nemuzu nikam ani jet :-( jel jsem to preparkovat pred barak cca 50metru a uplne to seme teklo proudem a za tech 50metru s dojezdu 30km co mi to ukazovalo bylo 0 :-D takze me musi do toho servisu nekdo dotahnout :-(

Odkaz ke komentáři

princes, co to zase meleš? :blink::lol: :lol:

Jasne ani ja ne :-D :-D lol

už jsi do auta narval minimálně kilo, za letošek dalších cca 40 a minimálně ještě 40narveš. Aha, no furt to není 200, ale jak to tak sleduji, tak brzo bude. Jen co to proženeš úpravou motoru, tak to bude přes 200 ani nemrkneš. :P :P

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...