princes Odesláno Květen 6, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 6, 2013 Martas - me to nevadi,ja se tomu smeju :-D Neva i ve ctvrtek dobrej termin ;-) Libor-neboj se nic,mas zamluvene druhe misto na stupacce :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Květen 6, 2013 Sdílet Odesláno Květen 6, 2013 no to si mysliš ty ja jsem nic takoveho neřekl, jen bych tomu kdo to dělal neco o hlavu otřiskal když to neumí, a nebo si zajel primo kde byl roman nebo martin 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Květen 6, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 6, 2013 libore vklidu ;-) neskutecne me to sere!!!A ani nevis jak jsem byl nasranej!!Ted uz se smeju ale je to hnus fakt!! :-( Snad se to opravy ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Libor F. Odesláno Květen 7, 2013 Sdílet Odesláno Květen 7, 2013 Lukáši, je to hnus, ale snad ti to dají do pořádku. Chce to nechat zapustit skoro s nárazníkem a tak, aby to kopírovalo profil nárazníku, tzn. koncovky blíže ke středu auta by měly trčet trochu více než ty krajní. Taky bych nevolil tento design koncovek, dej tam ty dvojité, co se dávají na RSo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Květen 7, 2013 Sdílet Odesláno Květen 7, 2013 Takhle to dopadne když se někdo hrabe do ničeho čemu nerozumí no snad to das do kupy a příste se budeš vyvarovat takových přešlapu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Květen 7, 2013 Sdílet Odesláno Květen 7, 2013 Princi, je to teda šílenost no :lool:, počkej ale jak že to jede??? Dyt to nepřidá ani o koníka navíc ?? pokud tam máš kat a střední tlumič, tak je to absolutně o ničom. ;) Pokud jsi to kompletně vykuchal a dělal to tento jantar, tak bych to asi celý komplet předělal. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Květen 7, 2013 Sdílet Odesláno Květen 7, 2013 má o 10 koní více včera psal, měřil mu to ten typek co mu to stylově navařil ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Květen 7, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 7, 2013 nevim,s tim vyfukem to tahne lepe!!Fakt nekecam i kamose co vozim denne do prace mi to sam rek aniz bych se ho na neco ptal ;-) tak nevim,fak. to taha lepe,na tech 19tkach nic moc a ted pecka!V Laityngu mi rekli ze je tam garantovany narust 5% vykonu,fakt jsem prekvapen ze to jede lepe! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petas.1 Odesláno Květen 7, 2013 Sdílet Odesláno Květen 7, 2013 Jáááá teda nechcu do tebe rýpat, nemám to v povaze, ale zajímalo by mne jak to ten kamoš poznal ? Když se veze tak pozná hovno , bo neví jak ty na to šlapeš . To se ti pak zdá i jízda s 3 válcovým TDIčkem solidní, když jsi na sedadle spolujezdce , když pak ale sedneš za to , hned je to jiný pocit . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Květen 7, 2013 Sdílet Odesláno Květen 7, 2013 (upraveno) princes na to šlape furt, takže spolucestující jsou asi zvyklí na nějaký zátah, ale myslím že zdání klame, protože normálně jich jezdí 4nebo 5 a teď jeli ve dvojko, takže kára byla o něco málo lehčí :D já osobně nepoznal vůbec nic na svojem a popravdě ani nechápu proč by to mělo táhnout více. To že Laityng uvádí nárust o 5% je nesmysl. By mě zajímalo kde na to přišli. To si asi tipnuli ne. :lool: :lool: Upraveno Květen 7, 2013 uživatelem martink52 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Květen 7, 2013 Sdílet Odesláno Květen 7, 2013 martas ty si poznal narast az po zapojeni powerboxu :lol: len newem ci vykonu alebo dymu kde sa bere nejaky duplex ale tak je pravda ze vyfuk prida hp naviac a najviac ti prida ked menis komplet sport vyfuk aj zvody proste od motora komplet cely az po zadok ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Květen 7, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 7, 2013 Ja nevim,nebudu kecat ale za me to tahne lepe,domu ve 3lidech a jelo to stejne ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Květen 7, 2013 Sdílet Odesláno Květen 7, 2013 (upraveno) martas ty si poznal narast az po zapojeni powerboxu :lol: len newem ci vykonu alebo dymu kde sa bere nejaky duplex ale tak je pravda ze vyfuk prida hp naviac a najviac ti prida ked menis komplet sport vyfuk aj zvody proste od motora komplet cely az po zadok ;) ale to jo, jenže výměnou tohoto kousku (viz foto) získá 7hp navíc? to jedině, že by mu taky ten powerbox přimontovali do toho laufu :smich: nevím, ale zdá se mi to divné, protože když mi to montovali loni v červenci a jel jsem hned potom z Chlumce domů, tak jsem nepociťoval vůbec nic. Je něco jiného, když vymění komplet a z nerezu nebo z čeho to je a nebo jen tento nesmysl. princes >> nikdo neříká, že kecáš, jen že je to zvláštní a uniká mi proč by měl být výkon vyšší. Upraveno Květen 7, 2013 uživatelem martink52 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Květen 7, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 7, 2013 ja to nevim Martas.jen muj pocit,uvidim po tom prevareni,treba je to tim ze ten vyfuk je nakrivo a tim lepe tahne,a ty kdyz ho mas rovne tak nic :-D treba jak mi to prevari bude to stejne :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petas.1 Odesláno Květen 7, 2013 Sdílet Odesláno Květen 7, 2013 :D :D :D :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Květen 7, 2013 Sdílet Odesláno Květen 7, 2013 Je to pouze pocit, kazdy rika jak to jede s milltekem .... stejne to jede. Ale jako takto debilne to udelal layting ? Ty vole tak to je moc 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Květen 7, 2013 Sdílet Odesláno Květen 7, 2013 :-DDDD lukášuv styl upravy auta :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Květen 7, 2013 Sdílet Odesláno Květen 7, 2013 Deko >> myslíš tu fotku co jsem tam dával nebo to princesovo navaření. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Květen 7, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 7, 2013 Deko-mozna je to pocit nevim ale fakt mi prijde ze to taha lepe nevim,mozna pocit ;-) ten muj neinstaloval laityng,nechal jsem si ho poslat a instaloval mi to jeden kluk se zlomenyma prstama tak mu to neslo a ze to dodela az za 2tydny jak mu sundaji sadru ale ja s takym hnusem nebudu jezdit a necham si to prevarit ve ctvrtek jinde ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BiFF Odesláno Květen 8, 2013 Sdílet Odesláno Květen 8, 2013 Kdyby to byl celonerez od predu do zadu tak nereknu a bylo to odladene na brzde , ale todle urcite neprida 7 koni :D to je jak otevreny filtr kazdy si hned rika 7 koni navic:D jo na 106 mam komplet vyfuk az do zadu peugeot sport sk. N a tomu verim ze prida nejakeho toho kone , ale to je uplne neco jineho navic co nevidim na grafu tomu neverim! Takze nejlepsi odbrzdit s origo a pak s timto a mas vysledek na 100 % 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Květen 8, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 8, 2013 tak odbrzdene to mam,jak budu zvetsovat vykon tak uvidim kolik nameri ;-) ale to je mozna muj pocit,za me jsem spokojen,zitra se doladi ten vyfuk a ok ;-) je to kazdeho vec,me je jedno co kdo rika,ja jsem spokojeny i tak ;-) Jinak ford puma nestiha :-D a to si rikal nejaka octava :-D no tesim se jak tam bude tech 190hp to bude mazec :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Květen 8, 2013 Sdílet Odesláno Květen 8, 2013 tak Ford Puma taky není auto, Lukáši. To je angličák. :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
magnum67 Odesláno Květen 8, 2013 Sdílet Odesláno Květen 8, 2013 JJ,je to fajn pocit nekoho podelat Mne uplne lebedi kdyz mi nejakej sup nebo pasik zacne dejchat na zada,vyprovokuje mne a za chvilku je v zrcatku prcek ,ale je pravda ze mne podelala fabka Rs 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Květen 8, 2013 Sdílet Odesláno Květen 8, 2013 Lukáše taky a 2x :smich: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
magnum67 Odesláno Květen 8, 2013 Sdílet Odesláno Květen 8, 2013 Fakt?Ten musel brblat :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Květen 8, 2013 Sdílet Odesláno Květen 8, 2013 taky dlouho mlčí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
magnum67 Odesláno Květen 8, 2013 Sdílet Odesláno Květen 8, 2013 :lool: :lool: :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Květen 8, 2013 Sdílet Odesláno Květen 8, 2013 takže souhlasí :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Květen 8, 2013 Sdílet Odesláno Květen 8, 2013 A pokaždé ta stejná. Mi říkal jedu 120, fabka za mnou, jedu 160, fabka za mnou, jedu 180, fabka za mnou a najednou si to fabka frčí kolem něj, smějou se mu tam 2 týpci a frrrnk už byli pryč, nebo tak nějak to bylo princes >> sry já to musel říct :smich: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
magnum67 Odesláno Květen 8, 2013 Sdílet Odesláno Květen 8, 2013 No ona je potvora lehka,to je raketka :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.