Přejít na obsah

FLAMENCO-LKáčko na chatu

Doporučené příspěvky

Lukáši, je to hnus, ale snad ti to dají do pořádku. Chce to nechat zapustit skoro s nárazníkem a tak, aby to kopírovalo profil nárazníku, tzn. koncovky blíže ke středu auta by měly trčet trochu více než ty krajní. Taky bych nevolil tento design koncovek, dej tam ty dvojité, co se dávají na RSo.

Odkaz ke komentáři

Princi, je to teda šílenost no :lool:, počkej ale jak že to jede??? Dyt to nepřidá ani o koníka navíc :blink:?? pokud tam máš kat a střední tlumič, tak je to absolutně o ničom. ;) Pokud jsi to kompletně vykuchal a dělal to tento jantar, tak bych to asi celý komplet předělal. :)

Odkaz ke komentáři

Jáááá teda nechcu do tebe rýpat, nemám to v povaze, ale zajímalo by mne jak to ten kamoš poznal ? Když se veze tak pozná hovno , bo neví jak ty na to šlapeš . To se ti pak zdá i jízda s 3 válcovým TDIčkem solidní, když jsi na sedadle spolujezdce , když pak ale sedneš za to , hned je to jiný pocit .

Odkaz ke komentáři

princes na to šlape furt, takže spolucestující jsou asi zvyklí na nějaký zátah, ale myslím že zdání klame, protože normálně jich jezdí 4nebo 5 a teď jeli ve dvojko, takže kára byla o něco málo lehčí :D já osobně nepoznal vůbec nic na svojem a popravdě ani nechápu proč by to mělo táhnout více. To že Laityng uvádí nárust o 5% je nesmysl. By mě zajímalo kde na to přišli. To si asi tipnuli ne. :lool: :lool:

Upraveno uživatelem martink52
Odkaz ke komentáři

martas ty si poznal narast az po zapojeni powerboxu :lol: :lol: len newem ci vykonu alebo dymu :lol: kde sa bere nejaky duplex :lol: ale tak je pravda ze vyfuk prida hp naviac

a najviac ti prida ked menis komplet sport vyfuk aj zvody proste od motora komplet cely az po zadok ;)

ale to jo, jenže výměnou tohoto kousku (viz foto) získá 7hp navíc? :blink: to jedině, že by mu taky ten powerbox přimontovali do toho laufu :smich: :smich:

post-18599-0-79352100-1367936837_thumb.jpg

nevím, ale zdá se mi to divné, protože když mi to montovali loni v červenci a jel jsem hned potom z Chlumce domů, tak jsem nepociťoval vůbec nic.

Je něco jiného, když vymění komplet a z nerezu nebo z čeho to je a nebo jen tento nesmysl.

princes >> nikdo neříká, že kecáš, jen že je to zvláštní a uniká mi proč by měl být výkon vyšší.

Upraveno uživatelem martink52
Odkaz ke komentáři

Deko-mozna je to pocit nevim ale fakt mi prijde ze to taha lepe nevim,mozna pocit ;-) ten muj neinstaloval laityng,nechal jsem si ho poslat a instaloval mi to jeden kluk se zlomenyma prstama tak mu to neslo a ze to dodela az za 2tydny jak mu sundaji sadru ale ja s takym hnusem nebudu jezdit a necham si to prevarit ve ctvrtek jinde ;-)

Odkaz ke komentáři

Kdyby to byl celonerez od predu do zadu tak nereknu a bylo to odladene na brzde , ale todle urcite neprida 7 koni :D to je jak otevreny filtr kazdy si hned rika 7 koni navic:D

jo na 106 mam komplet vyfuk az do zadu peugeot sport sk. N a tomu verim ze prida nejakeho toho kone , ale to je

uplne neco jineho navic co nevidim na grafu tomu neverim!

Takze nejlepsi odbrzdit s origo a pak s timto a mas vysledek na 100 %

Odkaz ke komentáři

tak odbrzdene to mam,jak budu zvetsovat vykon tak uvidim kolik nameri ;-) ale to je mozna muj pocit,za me jsem spokojen,zitra se doladi ten vyfuk a ok ;-) je to kazdeho vec,me je jedno co kdo rika,ja jsem spokojeny i tak ;-)

Jinak ford puma nestiha :-D a to si rikal nejaka octava :-D no tesim se jak tam bude tech 190hp to bude mazec :-D

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...