vevca Odesláno Květen 8, 2013 Sdílet Odesláno Květen 8, 2013 POkud je to upravený jak to měl kamoš, tak žádná seriová octa nestíhám možná benzínová RS by se držela, ale díky dlouhé 6tce , je to jen o výkonu, to auto může jet dle mého 250 v poho, ve 160točí 2500ot B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
magnum67 Odesláno Květen 8, 2013 Sdílet Odesláno Květen 8, 2013 Tak ja uz jsem s moji 230 jel,pak jsem uz nemel moc odvahu ale ona je na akceleraci pro octu nedostizna... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Květen 8, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 8, 2013 Ta fabka rs je maras!Jedu po dvouproudovce a zamnou cerna fabia rs!Jedu v rychlem ale nevedel jsem ze je to rso,tak rikam nejaka fabka ja to mam chiple tak co zkusa tak slapnu nato 120km ona za mnou 160km ona furt za mnou a neujizdim ji!Pak 180km na tachaci furt za mnou uhnu do pomaleho a ne ze by me predjela pomalu ale frrrn a 2 plesati synce se uplne smali a vzadu napis RS a jeste combi :-D a pak za asi 2 tydny znova ti stejne a uz me videli tak me dojeli jeli vedle me zacli se smat tak jsem nato dupnul oni tez a byli pryc :-D kamos ma rso nebo mel octavi 2.0 125kw a taky te fabii rs nestiha :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
bruno128 Odesláno Květen 8, 2013 Sdílet Odesláno Květen 8, 2013 no jo fabka je lehčí... taky jsem s jednou takovou jel vždy mi na rozjezdu ujela a po chvili jsem ji dostihl. Neměl asi odvahu jet rychleji. Jinak bych ho zřejmě nedostihl. :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Květen 8, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 8, 2013 jo je lehci a pruznejsi,takze kupim fabku :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Květen 8, 2013 Sdílet Odesláno Květen 8, 2013 Kua trochu ty vyfuky polaď ať je to k světu, v červnu přijedu na týden do OVY tak snad dáme srazík bejci... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Květen 8, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 8, 2013 Ahoj!Byl bych rad,urcite dej vedet! ;-) Zitra jedu ten vyfuk doladit bo to je humus!!! ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Huba73 Odesláno Květen 8, 2013 Sdílet Odesláno Květen 8, 2013 Ja som mal pred OTII Fabku 1,9tdi to islo ako sproste 200 nebol problem a spotreba super.Je to lachsie auto :-):-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Květen 8, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 8, 2013 jj to pravda!Treba ta fabie1 rs vypada dobre!Me se libi!Uvazoval jsem ze koupim jako druhe auto manzelce :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Květen 8, 2013 Sdílet Odesláno Květen 8, 2013 to je opravdu logické srovnávat TDI v TSI... je jasný že ta fabka to nandá i RS TDI..... ale na benzínové RS už nemá šanci. jimnak škoda že tam ty manasové nedávají manual pro blbnutí..... každopádně bych radši bral polo gti či R8 :-))) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Květen 8, 2013 Sdílet Odesláno Květen 8, 2013 to je opravdu logické srovnávat TDI v TSI... je jasný že ta fabka to nandá i RS TDI..... ale na benzínové RS už nemá šanci. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Květen 8, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 8, 2013 ja to nesrovnavam a nevidim duvod kdyby byla rsa tdi nachipovana tak fabka rs muze jit srat! ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BiFF Odesláno Květen 8, 2013 Sdílet Odesláno Květen 8, 2013 princes: myslel jsem graf pred vyfukem a pak graf s vyfukem :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Květen 8, 2013 Sdílet Odesláno Květen 8, 2013 a když načipuju tu fabii tak se zase tdi může vozit :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Květen 8, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 8, 2013 marekcek-pravda! Biff-ano ja to tak pochopil rikam ze jak pujdu zvysit vykon tak to zmerim ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Květen 8, 2013 Sdílet Odesláno Květen 8, 2013 http://www.sauto.cz/...191?goFrom=list toto je ta kamrádova má odbrzděno 194 koní a 440 nm, čili v takové váze a takovým autě, to jede trochu jinak, je tam toho trochu více než jen čip, ten nikdy tolik neudělá, je třeba doladit zbytek, a toto opravdu jelo ted je to v áčkách , no co, on to někdo koupí, a divím se, že je to tam tak dlouho on to vyměnil za SUV a borec to evidentně hned prodal. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Květen 9, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 9, 2013 vevco-ja snad vim ze to nemuzu chipnout na stage 2 na 190koni! :-D to snad vim! Mozna ano,ale ujel bych par metru a muzu jit pesky :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Květen 9, 2013 Sdílet Odesláno Květen 9, 2013 to ono to pojede pěkně ale furt je to jenom TDI... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Květen 9, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 9, 2013 me to nevadi :-D az budu starej paprda koupim si camaro transformers edici s nejsilnejsim motorem 6.0L hemi a budu jezdit :-D Uz se tesis na patek? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Květen 9, 2013 Sdílet Odesláno Květen 9, 2013 já myslel až budeš starej tak si koupíš superba v 3.6 :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Květen 9, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 9, 2013 ne to driv :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Květen 9, 2013 Sdílet Odesláno Květen 9, 2013 Já myslím, že až budeš starej, tak budeš chodit pěšky ;) ted na to nemáš ( jsi v nejproduktivnějším věku), a jezdíš TDI, na starý kolena budeš rád, když budeš mít co do huby, natož do nádrže. Leda, že by sis v průběhu života nastřádal miliony, tak ne, je jedno jakým legálním způsobem. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Květen 9, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 9, 2013 vevca-ok ja ty miliony uz mam ted! :-D :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Květen 9, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 9, 2013 marekcek - ty zitra cekej r8 pred barakem mel jsem 3mega navic tak jsem ti ji koupil ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Květen 9, 2013 Sdílet Odesláno Květen 9, 2013 jop já je mám taky v kapse, proto mám roční vuz :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Květen 9, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 9, 2013 tak mas vic jak ja!Tak to kup ty me tu r8 :-D ja mam jen 5lete vozy :-D :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Květen 9, 2013 Sdílet Odesláno Květen 9, 2013 taky sem mu říkal at mě ji tady nechá jako vzpomínku na něj a nic 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Květen 9, 2013 Sdílet Odesláno Květen 9, 2013 vevca-ok ja ty miliony uz mam ted! :-D :-D on myslel miliony na účtě a né miliony dluhů :lol: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Květen 9, 2013 Sdílet Odesláno Květen 9, 2013 princes >> je to pecka teď :pivo: konečně to je tak jak to má být 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.