princes Odesláno Únor 16, 2015 Autor Sdílet Odesláno Únor 16, 2015 diky za tipy hosi ;) uvidim jak to bude s tema kolama ;) a rozhodnu se...pokud tak bude nebudu se branit vymene s doplatkek ;) jj diky ;) no ja je zatim musim vyuzivat na praci ;) jsou fakt dobre ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Únor 16, 2015 Sdílet Odesláno Únor 16, 2015 (upraveno) Denis viem ze si vseobecne znamy odporca RS prestavieb ale mal by si vediet ze RSa mala 17tky kola takisto .... takze tvoj nazor ze rs naraznik k 17tkam kolam nie, je totalne mimo :) Upraveno Únor 16, 2015 uživatelem lumi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Květen 1, 2015 Autor Sdílet Odesláno Květen 1, 2015 (upraveno) tak dalsi tuning...tazne a park senzory :D Upraveno Květen 1, 2015 uživatelem princes 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Květen 3, 2015 Sdílet Odesláno Květen 3, 2015 Jeste by to asi sneslo origo vyfuk;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Květen 4, 2015 Autor Sdílet Odesláno Květen 4, 2015 Uz to necham tak..libi se mi to s tou kulou :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
phob Odesláno Květen 5, 2015 Sdílet Odesláno Květen 5, 2015 (upraveno) poslední evoluce (před sérii) byla pěkná, se divím že jsem tě nikde nepotkal, pohybuju se dost po Havířově a hlavně Ostravě... Ale kde je ten vzduch a bentley kola jak jsi mluvil ve videu ze srazu? :D ale ne, chápu to, pokud je potřeba peníze jinam a je potřeba se dostat všude a taky něco odvést atd... moje ex auto šlo před prodejem taky do série a je zněj teď u nového majitele pracant co tahá vozík :) Upraveno Květen 5, 2015 uživatelem phob 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Květen 5, 2015 Autor Sdílet Odesláno Květen 5, 2015 jasne..mas pravdu..radosr mam ted z neceho jineho,nejspis flamenco nahradi superb 4x4 nebo scout...takovej je vyhled do budoucna ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.