lubinob Odesláno Září 2, 2014 Sdílet Odesláno Září 2, 2014 také trošku zubaté rezanie.. a to osadenie oka na otváranie radšej ani nehovorím... ale inak ako celok octa pekná.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Září 2, 2014 Autor Sdílet Odesláno Září 2, 2014 zubate sem tam souhlas,ta dira na oko je vetsi abych tam dostal to madlo a musel jsrm to necim zakryt tak me napadl ten koberec....Zkusim to do priste poresit uvidime ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Atrix24 Odesláno Září 2, 2014 Sdílet Odesláno Září 2, 2014 Tie Vosseny chválim, sú super :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Září 2, 2014 Sdílet Odesláno Září 2, 2014 Jj, souhlas. Nechci to kritizovat :), ten nápad s podlahou se mi líbil a ty nerez lišty super, okrajů jsem si až tolik nevšiml, ale ten koberec pod madlem byl fakt děs, to jsem si doteď myslel, že to bylo jen tak narychlo, že jsi to už nestihl dodělat, no :( Ale věřím, že to spravíš a bude to OK 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Září 2, 2014 Autor Sdílet Odesláno Září 2, 2014 Diky Deni ;) pokusim se.... Atrix diky potesi na zivo to vypada pekne i s tema nalepkama v kolech ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Atrix24 Odesláno Září 3, 2014 Sdílet Odesláno Září 3, 2014 Dobre vidím, že máš 5 kvalt? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Září 3, 2014 Autor Sdílet Odesláno Září 3, 2014 jj ;) 1.9 tdi :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Atrix24 Odesláno Září 3, 2014 Sdílet Odesláno Září 3, 2014 Neplánuješ výmenu za 6-kvalt? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Září 3, 2014 Autor Sdílet Odesláno Září 3, 2014 ty uvazoval jsem o tom ale uz nato kaslu ;) max turbo za 110kw pokud odejde.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hydraulik Odesláno Říjen 17, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 17, 2014 stál jsi včera v Petřvaldu, napůl na krajnici, a napůl v cestě, že? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Říjen 17, 2014 Autor Sdílet Odesláno Říjen 17, 2014 jj videl jsem te zrovna jsem.prichazel k autu jak si projizdel ;) pekne to mas ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hydraulik Odesláno Říjen 18, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 18, 2014 díík :) ale je to špinavé jak prase :-( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Únor 5, 2015 Autor Sdílet Odesláno Únor 5, 2015 Caute vsichni... ;) Tuning uz sel stranou.....koupily jsme chatu takze ted tunim chatu Auto se vratilo do puvodniho stavu abych mohl k chate jezdit i v zime a jako tuning se koupily retezy od PEWAGU a dalsi bude tazne a hagusy Vsem priznivcum skodovek hodne zdaru a podarenych uprav na svem voze 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Únor 5, 2015 Sdílet Odesláno Únor 5, 2015 Hezká chata, Beskydy? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Únor 6, 2015 Autor Sdílet Odesláno Únor 6, 2015 dekuji...ano pane ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Schavi Odesláno Únor 6, 2015 Sdílet Odesláno Únor 6, 2015 Pěkná změna a kde to tam máte? My chatujeme v Trojanovicích, blízko Ráztoky pod Pustevnama :) kdybys byl přes kopec, stavím se :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Únor 6, 2015 Autor Sdílet Odesláno Únor 6, 2015 na Moravce ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Únor 6, 2015 Sdílet Odesláno Únor 6, 2015 Hele kde tam? Na Morávce máme chatu (ač rodinnou, kde jsem bohužel už minimálně :() taky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Únor 6, 2015 Autor Sdílet Odesláno Únor 6, 2015 faaakt?Kouaek nad prehradou ;) tak muzem dat nekdy sraz :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Únor 6, 2015 Sdílet Odesláno Únor 6, 2015 (upraveno) No my ji máme trošku "blíž", konkrétně kolem lesní správy nahoru vlastně až na konec cesty u lesa :) Ze srazu na Morávce asi nic nebude, jsem tam v posledních letech asi tak 1x ročně na večer :D, ale jinak na fotkách vypadá docela podobně Upraveno Únor 6, 2015 uživatelem Stickler 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Schavi Odesláno Únor 6, 2015 Sdílet Odesláno Únor 6, 2015 Tak to neni moc daleko..to by jsme se mohli nekdy slezt a podrbat :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Únor 6, 2015 Autor Sdílet Odesláno Únor 6, 2015 schavi...urcite muzem..mas pravdu neni takze klidne ;) Denisi...moooc pekna chaticka takova podobna co mame ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Únor 6, 2015 Sdílet Odesláno Únor 6, 2015 (upraveno) Jj, je to podobné, tedy nevím, jestli máte zděnou, tato není, tu jsme si v rámci rodiny postavili asi před 50 lety a je jen nově obložená, no to prostředí je super :) Hlavně pak borůvky, celý svah až k lesu, vpravo k sousední chatě a nahoru až nad boudu je v rámci pozemku poset borůvčím, takže když je sezóna, jsou z toho kýble borůvek Upraveno Únor 6, 2015 uživatelem Stickler 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Únor 6, 2015 Autor Sdílet Odesláno Únor 6, 2015 Pecka ;) Takze na boruvky k vam ;) Ne je strejna...zaklad je z pravych kamenu a vrch komplet drevo tak jsem to chtel...ale vase bude vetsi tahle ma 5 pokoju a 65m² a pulka ja podsklepena....ten se mi libi nejvix bo ty kameny zvenku jsou zarovno a vevnitr v tom sklepe ruzne trci...vypada to fakt uzasne ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Únor 6, 2015 Sdílet Odesláno Únor 6, 2015 Tak to bude asi obecně podobná, jen asi lépe vybavená, protože na vybavení se u té naší nehraje = suchý záchod, bez koupelny a jen studená voda :) Tak ať ti dělá radost, občas je super vypnout, v Beskydech je sice paradoxně ještě horší vzduch jak v Ostravě a okolí, ale i tak má v té přírodě člověk pocit zdravějšího prostředí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Únor 6, 2015 Sdílet Odesláno Únor 6, 2015 Pěkný Lukáši a kdy teda bude hromadná kalba? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Únor 7, 2015 Autor Sdílet Odesláno Únor 7, 2015 Dam to trochu dokupy Maro a usporadam sraz :D Deni- Diky moc je to pekne misto a pokazde se tam tesim a hlavne proto ze se tam muzu odreagovat a neco zrobit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Únor 8, 2015 Sdílet Odesláno Únor 8, 2015 Ahoj, dnes jsem te viděl cestou z OV a ty jsi to fakt dal do serie.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Únor 9, 2015 Autor Sdílet Odesláno Únor 9, 2015 cau...jj je to mozne jednou jsem na tebe blikal v Orlove na meste ale asi jsi nepostrehl...jo jo je to serie jen interier zustal... ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.