honza02 Odesláno Červenec 10, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 10, 2012 Ahoj, mohl byste mi prosim nekdo poradit? Mam O II 2.0 TDI BKD 2005, vybavenou funkci automatickeho sviceni, ktere pri dennim sviceni zapina slabe mlhovky. Od vcerejska mi pri vypnuti svetel na nulu a vypnuti zapalovani na nulu tato svetla slabe sviti (asi jako pri dennim sviceni, ale nedokazu posoudit, zda je to stejne nebo min). Pokud otocim zapalovani na jedna (zapnuti elektriky), svetla zhasnou. Pokud tato svetla sviti, sviti i kontrolka potkavacich svetel. Parkrat se mi podarilo dostat do stavu, ze po vypnuti zapalovani svetla nesvitila, kdyz jsem ale z auta vylezl a zamkl, svetla se po par vterinach opet rozsvitila. Co me aktualne trapi nejvic, ze mi to vybije baterku. Zjistil jsem, ze kdyz u ridice vytahnu pojistku 13 (diagnosticka zasuvka, spinac svetel), svetla zhasnou, ale zase se rozsviti xenony (hlavni svetla). Kdyz v kufru vytahnu pojistky hlavnich svetel (ty 40A), rozsviti se podsviceni palubky a cervena svetla ve dverich. Nakonec jsem to pres noc vyresil tak, ze jsem vytahl vsechny pojistky u ridice, krome 12 (central) a 13 a pojistky od hlavnich svetel v kufru. Snazsi by mi prislo odpojit baterku, ale tu kdyz odpojim, spusti alarm a pokud ji odpojim pred zamcenim, nefunguje central a zamek na klic maji pouze dvere ridice. Vim ze se da u dveri aktivovat pojistka, aby sly otevrit pouze zevnitr, ale pokud to dobre chapu, zustava otevreny kufr a vicko nadrze (to bych prezil, kufr ne). Nemate prosim nekdo nejaky tip na co se kouknout, pripadne kdo by se mi na to v Praze podival? Diky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Červenec 10, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 10, 2012 garny nebo rolbar... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Červenec 10, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 10, 2012 zdar a zkusil jsi odpojit spínač světel ??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
honza02 Odesláno Červenec 10, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 10, 2012 zdar a zkusil jsi odpojit spínač světel ??? To jsem nezkousel, to je ten prepinac vedle volantu kterym se zapinaji, nebo to je neco jineho? Nejsem mechanik tak se omlouvam za mozna blbou otazku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
honza02 Odesláno Prosinec 1, 2012 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 1, 2012 Tak jen pro uzavreni tematu - zavada je davno odstranena, diky Rolbarovi, kteremu jsem auto hodil a ten zjistil, ze problem byl ve spinaci skrince. Vymeneno za 5 minut :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.