Přejít na obsah

Co na ni řikáte

Guest xteasone

Doporučené příspěvky

Jen bych se chtěl dozvědet názor od jiných octavářu zatím je to v ranném stádiu.

Bohužel víc fotek nemám . Chci jen slyšet zda je lepši tahokov než normální maska . Jenže mi připadá velká díra mezi maskou a kapotou .

post-22088-0-62241400-1342264051_thumb.jpg

post-22088-0-01284200-1342264927_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Tak to bych mu vubec nezazlival .. jsem na tom stejne a mozna i vetsina lidicek .. takze tohle .. ale trosku vkusu neuskodi..:(

Sorry, ale tohle ja proste nepochopim nikdy. Bud ty veci tak dlouho promyslim a setrim, az to nakonec udelam poradne, a nebo se na to vykaslu a nedelam si ostudu. Ale kazdej k tomu ma jiny postoj. Ze se pak v lepsim pripade smeje pulka sidliste... No a co, hlavne, ze se "tuni".

I za malo penez se da udelat rozumna uprava, treba ty zminovany listy. Ale cpat na auto za kazdou cenu tescotuning... :wallbash: :wallbash:

Odkaz ke komentáři

Sorry, ale tohle ja proste nepochopim nikdy. Bud ty veci tak dlouho promyslim a setrim, az to nakonec udelam poradne, a nebo se na to vykaslu a nedelam si ostudu. Ale kazdej k tomu ma jiny postoj. Ze se pak v lepsim pripade smeje pulka sidliste... No a co, hlavne, ze se "tuni".

I za malo penez se da udelat rozumna uprava, treba ty zminovany listy. Ale cpat na auto za kazdou cenu tescotuning... :wallbash: :wallbash:

Houmi ale presne tak jsem to myslel..ale jak jsi to napsal vyznelo to jinak..;)

Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...
Guest chipmann

ale pánové každý nějak začínal proto to sem dal chtěl znát názor i ostatních lidí teď ví že toe tuzing jako prase a příště sem dá určitě lepší fotky :) ale za mě je to hnus No . .

Odkaz ke komentáři

No na to, že sem hodil jen 1. příspěvek, tak se to dobře rozjelo :lool: no a není divu, ano každej nějak začínal, ale nějaké to estetické cítění podle mě do těchto věcí patří, to stejné i nějaká ta preciznost, tady není nic, mě to připadá, že měl fáčko a rodiče mu na vánoce koupil octu, a con pokračuje v tom trendu dál.

No a TOPIC co na ni říkáte :lool:

Asi jsem hubkař, nějak pro to nemám pochopení, a za mě tohle bych max udělal opravdu nějakýmu fáčku, ale z recese, ne na vážno B)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...