Guest xteasone Odesláno Červenec 14, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 14, 2012 Jen bych se chtěl dozvědet názor od jiných octavářu zatím je to v ranném stádiu. Bohužel víc fotek nemám . Chci jen slyšet zda je lepši tahokov než normální maska . Jenže mi připadá velká díra mezi maskou a kapotou . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ballu Odesláno Červenec 14, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 14, 2012 dej víc fotek, nebo to je virtual? trošku se rozepiš ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Červenec 14, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 14, 2012 vypadá to strrašně... a řekl bych, že to není photoshop.. je tam vidět lepidlo z tavné pistole 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Červenec 14, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 14, 2012 Tahokov uz je strasnej prezitek a zavani tuzingem. Driv super pecka, dneska kolotocarina. :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Červenec 14, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 14, 2012 Já myslel, že tam máš karton z krabice, než jsem si přečetl, o co že to jde, sorry ale je to hroznej Rujning :D P.S: a ta folie přes ty lišty, je proboha co?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Červenec 14, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 14, 2012 Boze ja se jen ptam prijde ti to hezci a lepsi nez pred upravama??! :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ataner Odesláno Červenec 14, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 14, 2012 No neni to cely nejaky opozdeny april..:( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Červenec 14, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 14, 2012 úprimne, je to strašne hnusné 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červenec 14, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 14, 2012 Ahoj...to mas VT nebo photoshop....skutecnost??? Koukal ses tady na foru jak vypadaj decentne upravene oktavky???asi ne jinak bys to tu ani nedal 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ataner Odesláno Červenec 14, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 14, 2012 ...asi ne jinak bys to tu ani nedal Ty jsi vajco..:D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červenec 14, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 14, 2012 A neni to tak??? :D treba koukni na tvoje auto a jeho??? Vidis ten rozdil,tak vidis ho???!! :D Nechapu ty lidi co tak krasne auto dokazou zkur..t 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Červenec 14, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 14, 2012 njn, každý nějak začínal a pokud si autor přečte reakce zde, tak už v životě nevytuní ani koloběžku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Červenec 14, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 14, 2012 Si z vas tady mezi OII dela akorat prdel. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červenec 14, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 14, 2012 Ale jo...tohle jsou jen nase nazory...znam plno takovych lidi co se jim to takhle libi Takze za me NADHERA 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Červenec 14, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 14, 2012 :lol: to je fakt, vkus některých lidí je docela masakr, ale na druhou stranu každého věc co si na auto dá, otázkou však zůstává, kdo se na to má potom dívat :lol: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červenec 14, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 14, 2012 vsak vydis kdo mu tady pise :D prece my!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Červenec 14, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 14, 2012 Tak je rad, ze nasetril na poradny ojety auto, ktery se ted snazi z poslednich penez upravit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ataner Odesláno Červenec 14, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 14, 2012 (upraveno) Tak je rad, ze nasetril na poradny ojety auto, ktery se ted snazi z poslednich penez upravit. Tak to bych mu vubec nezazlival .. jsem na tom stejne a mozna i vetsina lidicek .. takze tohle .. ale trosku vkusu neuskodi..:( Upraveno Červenec 14, 2012 uživatelem Ataner 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červenec 14, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 14, 2012 Presne tak..i s malo penezi udelas hodne treba dat listy do barvy a hned jine auto!!! Tak jak pise jen otazka vkusu!!! Za me fakt hnus!!!Pokud ma havaryjko vzal bych to a napalil predkem do zdi!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ballu Odesláno Červenec 14, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 14, 2012 já pořád tomu nemůžu uvěřit :o já myslel, že je to nějakej VT a vtip. A ono je to doopravdy :wallbash: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Červenec 14, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 14, 2012 Tak to bych mu vubec nezazlival .. jsem na tom stejne a mozna i vetsina lidicek .. takze tohle .. ale trosku vkusu neuskodi..:( Sorry, ale tohle ja proste nepochopim nikdy. Bud ty veci tak dlouho promyslim a setrim, az to nakonec udelam poradne, a nebo se na to vykaslu a nedelam si ostudu. Ale kazdej k tomu ma jiny postoj. Ze se pak v lepsim pripade smeje pulka sidliste... No a co, hlavne, ze se "tuni". I za malo penez se da udelat rozumna uprava, treba ty zminovany listy. Ale cpat na auto za kazdou cenu tescotuning... :wallbash: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ataner Odesláno Červenec 14, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 14, 2012 Sorry, ale tohle ja proste nepochopim nikdy. Bud ty veci tak dlouho promyslim a setrim, az to nakonec udelam poradne, a nebo se na to vykaslu a nedelam si ostudu. Ale kazdej k tomu ma jiny postoj. Ze se pak v lepsim pripade smeje pulka sidliste... No a co, hlavne, ze se "tuni". I za malo penez se da udelat rozumna uprava, treba ty zminovany listy. Ale cpat na auto za kazdou cenu tescotuning... :wallbash: Houmi ale presne tak jsem to myslel..ale jak jsi to napsal vyznelo to jinak..;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červenec 14, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 14, 2012 PS: Ale jednoho docilil...bude mit nejnavstevovanejsi TOOPIC Nejvic komentaru 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Červenec 14, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 14, 2012 :lool: haha, aspon je nejaka legrace 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červenec 14, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 14, 2012 presne tak..vis jak se to rika,sranda musi byt i kdyz na chleba neni...tady je toho mozna dukaz :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Červenec 14, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 14, 2012 treba se dockame dalsich fotek :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Srpen 4, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 4, 2012 Vypadá to, že už ne :lol: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Srpen 5, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 5, 2012 ale pánové každý nějak začínal proto to sem dal chtěl znát názor i ostatních lidí teď ví že toe tuzing jako prase a příště sem dá určitě lepší fotky :) ale za mě je to hnus No . . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Srpen 5, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 5, 2012 No na to, že sem hodil jen 1. příspěvek, tak se to dobře rozjelo :lool: no a není divu, ano každej nějak začínal, ale nějaké to estetické cítění podle mě do těchto věcí patří, to stejné i nějaká ta preciznost, tady není nic, mě to připadá, že měl fáčko a rodiče mu na vánoce koupil octu, a con pokračuje v tom trendu dál. No a TOPIC co na ni říkáte :lool: Asi jsem hubkař, nějak pro to nemám pochopení, a za mě tohle bych max udělal opravdu nějakýmu fáčku, ale z recese, ne na vážno B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
magnum67 Odesláno Srpen 5, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 5, 2012 Ja ho chapu,delal jsem drive,treba s feldou,to same,casem na to prijde,kazdy to musi vycitit sam... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.