lubinob Odesláno Leden 28, 2013 Sdílet Odesláno Leden 28, 2013 tak ja to nedokážem.. asi si budem musieť nahodiť RS FL nárazník aby som to dokázal.. :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Leden 28, 2013 Sdílet Odesláno Leden 28, 2013 Nebudes verit ale ten RS naraznik fakt pomaha :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Leden 28, 2013 Sdílet Odesláno Leden 28, 2013 ti na nej pak Lubo prodam lizatko ono to pritlaci to auto k zemi a zere to jeste min :lool: :lool: :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Leden 28, 2013 Sdílet Odesláno Leden 28, 2013 lol ;-) ma pravdu! ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Leden 28, 2013 Sdílet Odesláno Leden 28, 2013 ešte to by som potreboval.. by bolo odtrhnuté ešte skôr ako by som ho namontoval... :D :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
luborj Odesláno Únor 2, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 2, 2013 Kedze viacero z Vas chcelo vidiet ako tie LEDky vyzeraju, vkladam sem 2 vlastne fotky (lepsie to odfotit neviem, ale svieti mi to cele C rovnakou intenzitou): 1 od cjoctaviana A nieco z youtube: http://www.youtube.com/watch?v=gEF57jreeQo Dalsie fotky - takto to mam ja: Maju europsku homologizaciu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Únor 3, 2013 Sdílet Odesláno Únor 3, 2013 je to perfektni!!!!Takhle to bude svitit aj me jak je to upravene tema odporama a sviti vrch ty 2 linky stejne jak dole??? ;-) uz se nato tesim! ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
luborj Odesláno Únor 3, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 3, 2013 Ano, na upravenych z "vyroby" svietia oba horne riadky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Únor 3, 2013 Sdílet Odesláno Únor 3, 2013 me se to libi takto!Jak to tak bude tak to je brutus! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
luborj Odesláno Únor 3, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 3, 2013 To vyzera ze je bez odporov, dost to svieti. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Únor 3, 2013 Sdílet Odesláno Únor 3, 2013 nevim sviti at ten horni radek 2 ty linky!Jen jsem ukazal jak bych to chtel at to sviti takhle! ;-) Jinak je beru i kdyz budou svitit mene to neva! ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Cjoctavian Odesláno Únor 3, 2013 Sdílet Odesláno Únor 3, 2013 Ja by som praveze na mojich chcel nejako nakodovat (alebo co), aby mi svietil len jeden horny riadok ako to je orginalne na cinskych...a samozrejme keby to slo bez odporov :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
luborj Odesláno Únor 3, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 3, 2013 To by chcelo vidiet ako to mas nakablovane a prerobeny socket. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Únor 3, 2013 Sdílet Odesláno Únor 3, 2013 Ja uz se na ne tesim!!! ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Cjoctavian Odesláno Únor 3, 2013 Sdílet Odesláno Únor 3, 2013 To by chcelo vidiet ako to mas nakablovane a prerobeny socket. fotka by stacila? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
luborj Odesláno Únor 3, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 3, 2013 Mozes skusit spravit cez den ako to mas zapojene. Svetlo sa ti asi vyberat nebude chciet ;) Vystava ti z toho nejaky kabel alebo mas vsetky pripojene? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Cjoctavian Odesláno Únor 3, 2013 Sdílet Odesláno Únor 3, 2013 tie kde boli 2 bocne W3W ziarovky teraz len volne visia... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
M4Touch Odesláno Únor 4, 2013 Sdílet Odesláno Únor 4, 2013 Udělej pls foto světel přes den :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Únor 4, 2013 Sdílet Odesláno Únor 4, 2013 Pres den ti to je na houby kdyz mas denni! :-D lol 0 Citovat Odkaz ke komentáři
M4Touch Odesláno Únor 4, 2013 Sdílet Odesláno Únor 4, 2013 Mě to občas spíná i přes den, když je šero/zataženo, déšť, mlha, vyšší rychlost a nemusí být vždy vysloveně večer/noc. Miluju, ty bludičky co jezdí s denním i večer nebo brzo ráno. To i já občas natvrdo zapnu světla, ikdyž si senzor myslí něco jinýho.. ;) Jinak viděl jsem v noci LEDky na A6 Audině a tam to vypadalo moc hezky, jestli to bude něco podobnýho na Oktávce, tak to nemusí vypadat vůbec špatně, ale chce to vidět naživo, fotka moc neřekne. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Cjoctavian Odesláno Únor 4, 2013 Sdílet Odesláno Únor 4, 2013 Udělej pls foto světel přes den :) neviem ci to bolo na mna, alebo na kolegu luborja...mne to svieti cez den TAKTO (posledna fotka) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Únor 4, 2013 Sdílet Odesláno Únor 4, 2013 Jasne,to byl vtip,zvlast vzime je drive tma nebo sero,nebo jak ty rikas ze kdyz prsi tak se mi taky zapnou svetla! ;-) a sviti to moc hezky i ve dne nebo jak je sero!U cjoctaviana to je perfektni! ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Únor 4, 2013 Sdílet Odesláno Únor 4, 2013 budete nějak řešit ty rusky přední světla? mě se celkem líbí, pravděpodobně aby mě tam koupili novy jedno stojí kolem 3000kč a případně na STK měl tyhle původní. já sem se dozvěděl toto: 160 $ doprava nevím jak to je s CLEM Práce a materiál 460 $ Ledstudiotomsk <ledstudio@vtomske.ru> 0 Citovat Odkaz ke komentáři
luborj Odesláno Únor 4, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 4, 2013 Ja predne riesit nebudem urcite. // jedine ak by som mal cestu do ruska :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Únor 4, 2013 Sdílet Odesláno Únor 4, 2013 Ja predne riesit nebudem urcite. // jedine ak by som mal cestu do ruska :lool: no právě, třeba se někdo najde :-D jako poslat jim peníze a doufat že mě to přijde :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
luborj Odesláno Únor 4, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 4, 2013 Pokial by to bolo PayPal-om tak v tom nevidim problem ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Únor 4, 2013 Sdílet Odesláno Únor 4, 2013 Pokial by to bolo PayPal-om tak v tom nevidim problem ;) a co clo :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
luborj Odesláno Únor 4, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 4, 2013 Nech ti tam napise Rus na fakturu 0, treba sa s nim dohodnut :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Únor 4, 2013 Sdílet Odesláno Únor 4, 2013 Tedka jsem videl mercedesa jeepa nevim jaky to je model a mel ty ledky vzadu jak ma ta octavia china ty tecky a byla to pecka ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.