switcher Odesláno Červen 22, 2009 Sdílet Odesláno Červen 22, 2009 Zdravím všechny... tak i já sem Ocťulku přihodím... jedná se o 1,6 74kW, rok výroby 1999. Ze Škodovky vyjela do Německa s celkem solidní výbavou (vyhřívané zrcátka a sedačky, manuální klima, všechny okna a zrcátka v elektrice,...) Za ty dva roky co ji mám se stihlo dodělat pár drobností jako třeba vyhřejvané trysky ostřikovače, handsfree Nokia, parkovací asistent, přestavět ponurý a okoukaný šedý interiér za béžový, změnit podsvícení budíků na červeno-bílou, přestavět venek na facelift, a taky nějaký ten orchestrion :) V plánu je předělat zadní nápravu na kotouče, doinstalovat navi dx a pak už jenom jezdit ;-) a tady je pár fotek: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Balrog Odesláno Červen 23, 2009 Sdílet Odesláno Červen 23, 2009 Pěkná,sluší jí to!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
eero Odesláno Červenec 22, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 22, 2009 Pěkný a nejvíc se mi líbí ty budíky, to sis dělal sám nebo sis to nechal někde dělat? Taky by se mi něco takového líbilo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
switcher Odesláno Červenec 26, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 26, 2009 jsou tam jen vyměněny LEDky za bílé a červené ;-) dík 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.