Přejít na obsah

Můj miláček Octavia Motorsport design..

Doporučené příspěvky

Tak pokud jezdíš plně naloženej, tak musíš dát ještě dorazy a pak to bude OK ;) Jinak doporučuji podvozek HP - tam si můžeš přímo nadiktovat jakou chceš tuhost a k tomu snížené pružiny Eibach palec.gif

partner: jo, ale zrovna u tohodle auta mi nevadí, že je tak vysoký ;)

Odkaz ke komentáři

Tak pokud jezdíš plně naloženej, tak musíš dát ještě dorazy a pak to bude OK ;) Jinak doporučuji podvozek HP - tam si můžeš přímo nadiktovat jakou chceš tuhost a k tomu snížené pružiny Eibach palec.gif

partner: jo, ale zrovna u tohodle auta mi nevadí, že je tak vysoký ;)

Díky za radu.Ale mě to trošku štve už jen proto,že ty 17 kola tak neviniknou :huh: A jaká je cena toho podvozku?

Odkaz ke komentáři

jo a taky pokud někdo má zkušenost a může poradit.Mám sice TDI, hlavně kvůli cestování s rodinou,ale chtěl bych něco udělat s výfukem, lépe řečeno se zvukem.. něco bublajícího.žádná uřvaná potvora, navíc nevím jestli to u TDI jde. Poradí mě někdo?Předem díky. :)

Odkaz ke komentáři

Ta SPZ v predu je uplne brutálna :)) ako si ju upevnil? ak šrobami odkial si zohnal tie biele zaslepky?

Díky za pochvalu. No, delší dobu jsem přemýšlel co s SPZ,když při zvětšení středu nárazníku zruším její původní místo.Uvažoval jsem na vylaminování nějakého držáku.Nakonec jsem přes kamaráda kontaktoval paní na evidenci vozidel a vysvětlil jí,že už původní SPZ nemám kam upevnit.SPZ je chycená na šroubech a ke šroubkům jsem koupil i krytky- čepičky.

Myslím,že je seženeš v každém obchodě s autodoplňky. ;)

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...

Zdravím lidičky,

tak jsem po čase zase trošku sáhnul na škodulku.

Pustil jsem se do přelakování lišt,zkusil jsem co to udělá a uvidím.Pokud se to začne loupat tak to budu muset dát profíkovi,ale nechám se překvapit.

Přikládám fotečky na mrknutí.

Taky se chystám auto polepit,ale zatím není čas.

post-19781-0-42315000-1371607155_thumb.jpg

post-19781-0-45783800-1371607166_thumb.jpg

post-19781-0-62933000-1371607175_thumb.jpg

post-19781-0-67341500-1371607185_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Čím to budeš polepovat? Něco jako 100 limitka?

jj, ve smyslu WRC.. slepice ze stran.. budu dělat nový polep, takže slepice na střechu, i když už tam je... a na kapotu půjde nápis... nechal jsem si přes známého kamaráda udělat takový náhled.. jen jednoduchý. nechal jsem provedení v černé, jelikož by bílá na té stříbrné barvě nebyla asi nic moc...

Odkaz ke komentáři

Černou kapotu neé. Bok je pěknej, jen bych ten znak posunul trošku dopředu, aby kopíroval výřez blatníku.

díky za názor, bohužel slepice tak je v orig.,co se týká kapoty,mám vybranou druhou variantu a to je černý pouze střed kapoty.ještě je to v řešení...

;)

Taky to vidím na posun slepice víc dopředu palec.gif A na kapotu černej nápis Škoda Auto.

díky za názor, zkusím nad tím zauvažovat a myslím, že ta kapota s tím černým nápisem by nebyla vůbec marná. :palec:

Odkaz ke komentáři
  • o 2 měsíce později...

Cau cau, jen dotaz mas vyreseny zapis spz na bok do TP ?

čau,

zatím jsem to neřešil. Na STK mě upozornil, že si to musím dát na střed a nebo si to nechat zapsat do techničáku.Myslím, že to nebude problém. Policajti,když mě zastavili tak řešili zda je SPZ pořádně uchycená a žádný problém nebyl.

Super, ještě kola vyměnit za Speedliny a bude to prcprc.gif

čau,

díky za pochvalu.. ještě přemýšlím co dál s tím.. jestli sedačky sportovní.. ty disky mě leží v hlavě už delší dobu.. narazil jsem na OZ,ale Speedline je přesně to co by tam mělo být...jestli o nějakých budeš vědět? ;)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...