Přejít na obsah

Výměna budíků

Guest Honza ZN

Doporučené příspěvky

Zdravím, vyměnil jsem na OI budíky 1U0 920 811 B za použité 1U0 920 841 H. Výměna proběhla dle VISu bez problémů, překódoval jsem je, přizpůsobil opět klíče, a vše funguje. Jen mi nesvítí kontrolka parkovacích světel. Ale hlavně, když diagnostikuji panel přístrojů, problikne mi VIN a SKZ, které se převzalo z původních budíků, ale hned se to všechno změní na XXXXXXXXXXXX. V motorové jednotce zůstalo vše původní, tedy OK. Poradíte?

Odkaz ke komentáři
  • o rok později...

Mám otázku ohledně žárovek v přístrojovce na OC1 rok 1999. Nesvítí mi kontrolka na tlumená světla. Jsou v přístrojovce ještě žárovky, nebo ledky? Budu muset vyndat celej přístrojovej štít ven, tudíž odpojit konektory, nesmažou se údaje v palubním počítači a na tachometru? Díky za odpověď.

Odkaz ke komentáři
  • o 3 měsíce později...
  • o 3 týdny později...
  • o měsíc později...
  • o 4 týdny později...
  • o 2 měsíce později...

mam Octaviu 1,9 TDi 66kW pred facelift a chcel by som do nej dať tie novšie budiky po facelifte s dojazdom no všimol som si že tie novšie maju na tacho 100ku presne v strede no tie moje stare maju 100ku trocha nalavo trebalo by to nejak prispôsobovať okrem IMMO?

Odkaz ke komentáři

tak to ze by trebal menit zamky pocujem prvi krat, pokial viem tak na octaviu su len dve druhy zamkov, mechanicky a elektricky a tie elektricke su vsetke rovnake a tu komfortku menit nie nahodou len ked by som chcel maxidot? a tak keby som vymenil len polepy tak by mi ukazovalo ze idem 100 a pritom by som siel 110 lebo ja mam hore v strede 110 km/h

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...