Přejít na obsah

nefunguje centrál

Guest Lukley

Doporučené příspěvky

Zdravím, mám takový problém odemykaní i zamykaní centrálu mi jde (ať už přes klíč nebo DO) ale jde o to, že dveře spolujezdce se ne a ne otevřít.. stalo se mi to jednou a pomohl 2x rychlý sled odemknutí a zamknutí. Teďka už ne a ne.. neudělá to ani zvuk nic.. "čuplík" zůstane pořád zamačklý zkoušel jsem otevřít kliku zevnitř a podržet čuplík nahoře ale má velkou vůli a tak stejně při dání kliky do normalního stavu se "čuplík" zamáčkne. tak jsem se chtěl zeptat jestli není nějaké provizorní řešení před tím, než se dá auto do servisu .. Předem děkuji za odpověď

Odkaz ke komentáři

provizorne rozobratim...

Budes musiet malym bitom (torx20 tusim) vyskrutkovat sribiky z boku tapecu (vraj pomoze poodtiahnut pirelku), da sa tam dostat aj ked tazko

Potom zhodis klucku vnutornu (srobiky v nej), krytku repracika a srobik pod nou a mozes vyhaknut tapec. Tym mas pristup do dveri, pokial je zly zamok, alebo kabelaz vo dvertach, inak sa tam nedostanes.

Niektori museli dokonca vysekat zamok zvnutra, inak to neotvorili... :wallbash: to je dosledok neriesenia poruchy hned. :(

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...