pym Odesláno Září 23, 2009 Sdílet Odesláno Září 23, 2009 Mám jeden dotázek. Existují i jiné, popřípadě odlehčené ale hlavně kvalitní rozvody, než origo škoda? Co doporučujete? Na 1,6 74 kW? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stihacka Odesláno Září 29, 2009 Sdílet Odesláno Září 29, 2009 Dej origo a neřeš ptákoviny, na rozvodech toho moc neodlehčíš pokud nedáš duralový kolečka a stejně u tohodle motoru to nemá cenu. To už by bylo lepší odlehčit setrvák. A nebyl jsi dneska v Ml.Bol.? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jendík Odesláno Listopad 5, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 5, 2009 Nebudu zakládat nový téma ale chci se zeptat na kolik mě vyjdou rozvody na oktávce 75kw r.v. 2001. A mění se zároveň s nima ještě něco, jako třeba vodní pumpa nebo tak? Na netu sem viděl nejdražší sadu (řemen a kladka) za 2600 kč, je to možný? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stihacka Odesláno Listopad 10, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 10, 2009 Jj, je to tak, ale to asi bude bez vodní pumpy, tu vyměň pro jistotu taky. Je to řemen, jedna vodící kladka, jedna napínací kladka a případně vodní pumpa. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jeřáb Odesláno Listopad 10, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 10, 2009 Jj, je to tak, ale to asi bude bez vodní pumpy, tu vyměň pro jistotu taky. Je to řemen, jedna vodící kladka, jedna napínací kladka a případně vodní pumpa. 1,6 74kW i 75kW nemají vodící kladku. Rozvody obsahují jen řemen a napínací kladku. Jinak na servisu účtujeme za orígo rozvody 2493kč ( řemen + kladka ). Doporučuji udělat i vodní pumpu. Obzvlášť motory 1,6 a 2,0 trpí na uvolněnou turbínku vodní pumpy. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stihacka Odesláno Listopad 12, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 12, 2009 Jj, máš pravdu, je tam jen ta napínací. Je to už nějakou dobu co jsem dělal rozvody a úplně si to nepamatuju. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vinklec Odesláno Listopad 30, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 30, 2009 Já kupoval rozvody zde:http://www.hamar.cz/sady-rozvodu/82-sada-rozvodu-skf-vkma01113.html a vzal jsem i novou vodní pumpu která nemá plastové oběžné kolo protože to mi na předchozí původní pumpě prasklo a hřídel se v něm protáčela.Auto mi vřelo. Tahle vodní pumpa:http://www.hamar.cz/vodni-cerpadla/343-cerpadlo-vodni-hepu-p557-4250093405572.html 0 Citovat Odkaz ke komentáři
garny Odesláno Prosinec 2, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2009 jo jo je to tak ... origo vodní pumpa s plast lopatkama je často zdrojem problémů ... proto doporučuji lopatky kovové ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RiderPaul Odesláno Prosinec 12, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 12, 2009 Ahoj, zakoupil jsem rozvodovou sadu SKF a jsem spokojený Najeto cca 8tisíc a šlape motor jako hodinky.. Co se týče vodní pumpy, zakoupil jsem starline, jelikož orig. mají umělé lopatky, a Starline už kovové 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.