martinek Odesláno Srpen 6, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 6, 2012 Chtel bych se zeptat pouzivate nekdo Handsfree parrot CK3100? Ja uz ho mam v aute 3 roky a zatim to bylo super jenze ted se my uz po druhe vyskytnul takovej problem. Pri nastartovani a pripojeni telefonu vsetko OK jenze kdyz sem vypnul klicek mobil se odpojil od handsfree ale display parrotu svitil(svitilo tam NASHLEDANOU) dal zasekl se. Pri opetovnem nastartovani se nic nedelo. Prve sem to resil odpojenim baterky a pak to fungovalo ale ted uz ne. Nevite co s tym muze byt? Pri vypnuti klice display zamrzne a stale tam sviti Nashledanou a nejde s tym nic delat. Dekuji 0 Citovat Odkaz ke komentáři
michaell Odesláno Srpen 6, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 6, 2012 No pokud při zapnutým klíčku funguje normálně, zkusil bych ho flashnout přes bluetooth. Pokud se nebude chytat, jednotku ven a nechat nahrát novej soft po kabelu. Pokud vše selže, nová jednotka nebo jetá sada to jistí :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Srpen 6, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 6, 2012 přesně jak píše Michaell flash. ;) P.S. michaele mám u tebe jednotku od Badysa, tak bych se někdy mohl stavit u tebe v autonově. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mirek.s Odesláno Únor 23, 2013 Sdílet Odesláno Únor 23, 2013 Zdravim.Prosim o radu jak sparit telefon ktery neni v nabidce parrotu CK 3100 mam 3720 a ta tam neni a nemožu se stim domluvit.Nevite jak na to? Děkuju 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stringo Odesláno Duben 7, 2013 Sdílet Odesláno Duben 7, 2013 zdravím, chci se zeptat, jestli někdo nevíte jak zapojit Parrot CK3100 k oroginálnímu rádiu Columbus v Octavii II tak, že bude rádio využívat BT jednotku Parrotu ale ovládat se bude vše přes rádio a fungovat i přes volant? Viděl jsem to v jednej OII a je to super, žádnej displej, vše funguje přes rádio. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stanson Odesláno Duben 8, 2013 Sdílet Odesláno Duben 8, 2013 To co jsi videl byla nejspis origo HF sada od skodovky a ne Parrot. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stringo Odesláno Duben 8, 2013 Sdílet Odesláno Duben 8, 2013 To co jsi videl byla nejspis origo HF sada od skodovky a ne Parrot. právě že ne, byl to parrot a rádio využívalo jeho BT jednotku. ptam se jen jestli to někdo neviděl nebo to nemá. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stanson Odesláno Duben 9, 2013 Sdílet Odesláno Duben 9, 2013 V jednom aute mam tento parrot, v druhem origo hf a Bolero, to co pises mam s origo hf, s parrotem to neni mozne, jen odpojuje kabely k reproduktorum od radia a vyuziva jich. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stringo Odesláno Duben 10, 2013 Sdílet Odesláno Duben 10, 2013 Tak jsem po tom pátral a opravdu to jde, ale jen pro rádia mimo Columbus, Nexus a Bolero. Na ty levnější opravdu jde využít Parrot CK3100 a ovládat ho přes rádio aniž by musel mít parrot něco přidělané na palubce... Umí to např. "autoelektro Mandát"... No nic, já mám Columbus, takže jenom origo HF... Něvíte jakou bych měl sehnat a co všechno potřebuju sehnat do Octavie II 2005? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Alegro221 Odesláno Březen 13, 2014 Sdílet Odesláno Březen 13, 2014 Dobrý den,mám trochu jiný problém , aktualizoval jsem firmware na 5.0 a od té doby vždy ,když vypnu klíč a vytáhnu a znovu zapnu ,tak musím parrot znova nastavit,vždy se mi vrátí do puvodního nastavení tj. angličtina a tak dále,nevíte co stím mám udělat,díky za info. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.