helis Odesláno Srpen 6, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 6, 2012 Zdravím, potřeboval bych poradit.Namontoval jsem si original tažný,13-polová zásuvka+přechodka.Po zapojení vleku mi ale svítí puze obrysové světla,jinak nic jiného.Elektrika je tažená přímo na pojistky,tím pádem mi přibyly 4 pojistky navíc.Pojistky jsou zdravé,vše by mělo být správně napojené.Nemusí se to nakodovat přes počítač??Jedná se o O2 facelift,r.v.10/2011?Děkuji 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Srpen 6, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 6, 2012 samozřejmě že se musí kodovat, tys to nekodoval?? KDo to dělal?? Pokud je to orig. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
helis Odesláno Srpen 6, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 6, 2012 Nekodoval, montoval a elektriku tahal sám.Na tom nic není.. pokud to bude jen v nakodování,tak by to bylo OK 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Srpen 7, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 7, 2012 já nšříkám, že na tom něco je, jen jsem se ptal, kvuli kodovaní, pokud je to orig, musíš kodovat, pokud máš všechno správně napojené, pak to hned všechno povalí. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
helis Odesláno Srpen 7, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 7, 2012 Jo v pohodě.Je to originál,ale použitý,tak snad to bude OK.Dnes jsem se objednal do servisu,tak uvidíme ve čtvrtek.Jinak díky... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milhausek Odesláno Srpen 7, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 7, 2012 číslo jednotky tažného? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
helis Odesláno Srpen 7, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 7, 2012 číslo bohužel nevím,je pod tapecama v kufru.Ty by jsi něco z toho čísla poznal?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milhausek Odesláno Srpen 7, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 7, 2012 jenom pro ověření 0 Citovat Odkaz ke komentáři
janci222 Odesláno Únor 11, 2013 Sdílet Odesláno Únor 11, 2013 Troska sa naburam do temy.Vedel by mi niekto povedat ,ako sa zapaja elektrika na neoriginal taznom,teda s univerzalnou kablovackou?Na felicii som mal kablovacku natahanu zo zadneho svetla,pouziva sa takyto isty princip aj na OII? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Únor 11, 2013 Sdílet Odesláno Únor 11, 2013 Neorigo je potiahnuta kablovacka zo zadnych svetiel do "krabicky", ktora potrebuje este napajanie a na vystupe je zvazok do zasuvky na taznom. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
janci222 Odesláno Únor 11, 2013 Sdílet Odesláno Únor 11, 2013 Tak uz tomu rozumiem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.