Přejít na obsah

Ošetrenie a ochrana laku

Guest Amen

Doporučené příspěvky

Ahojte.

Kupujem si ojazdenu octaviu 2 z roku 2008. Biely lak, zopar škrabancov. Chcel by som sa vás opýtať, ako sa staráte o lak na svojej octavii. Stačí to dať do automatickej autoumývarky(chodím na slovnaft) a vybrať aj navoskovanie alebo si to mám ošetriť sám? Na starom aute som používal tempopastu, ktora bola brusna. To sa ale dáva na staré laky. Pouziva sa neico podobne aj na nove auta? Viete mi prosim odporucit nejake pripravky?

PS: ešte budem tepovať sedačky, poznate nejaky dobry sposob na to?

Odkaz ke komentáři

:palec: TEMPO pasta SU DVA DRUHY. Na stare laky a nove laky.

Daj auto poriadne umyt rucne a auto si navoskuj sam!!!:prcprc:

Vytepovat si to daj FIRME ti to doma tak nespravis!!!!

Dakujem.

U nás v Trenčíne to flákajú, takú prácu ako oni robia si spravím aj sám a lepšie. I keď sa tvária draho a profesionálne, tak je to len drahé a blatovú šmuhu na prístrojovke sú tam schopní nechať s arogantným výrazom v tvári.

Odkaz ke komentáři

Ja by som Ti to tepovanie tiež odporučil aby si si to urobil sám...je to síce j...dlo,ale oplatí sa to,fakt je u nás ťažké nájst spolahlivú firmu :wallbash: ...použil som výrobky od SONAX...a čo sa týka ošetrenia laku,tak o tejto téme tu nájdeš spústu rád a tipov,ja osobne používam kombináciu prípravkov AUTOGLYM a DODO JUICE,je to špička :palec:

Odkaz ke komentáři
  • o rok později...
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...