Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Koukal jsem na to znova. 100% UK skládačka. Loni jsem byl ve stejné situaci. Málem jsem si do Liberce taky jel pro auto. Je tam parta, která vozí auta z Anglie a tady je předělaj na levostrané řízení. Proto nemají xenony. Svitily by na druhou stranu. Taky nemaj vpředu ani vzadu loketku. Všechny inzeráty jsou jako přes kopírák. r.v. 2003 najeto kolem 100tis. Já si vzal VIN, šel jsem do Autostylu a tam mi řekli, že je to vyrobené pro Anglii a nikde v systému žádné zápisy o servisu. Vlastně jen dva, dáno do provozu a přihlášení v ČR. Ruce pryč!

Odkaz ke komentáři

tady to maji na bazosu :http://auto.bazos.cz/inzerat/17552357/Skoda-Octavia-RS-18-TURBO-132-KW-1majitel.php

a tady druhej inzerat :http://auto.bazos.cz/inzerat/17635026/SKODA-OCTAVIA-19-TDi-81-KW-LAURIN-KLEMENT.php

Upraveno uživatelem MiR
Odkaz ke komentáři

Jestli jsem o těch xenonech napsal nějakou blbost, tak mě oprav abych tady kluka nějak nemystifikoval. Tuhle informaci mám od jednoho co ty auta v Liberci předělávali. Bylo mi tenkrát divný, že má RS ostřikovače, ale nemá xenony.

Jinak jsem jedno auto, které jsem chtěl koupit viděl na vlastní oči ( 2003 a 106tis Km) :lool: . Na fotce vypadalo jako nový, pak ho u nás koupil jeden bazar a zvednul cenu o 10tis. Po pár týdnech bylo vidět, že bylo auto jen dobře naleštěný před prodejem. Už se objevily šrámy, maska měla jiný odstín, brzdy KO a prázdný dvě kola.

Odkaz ke komentáři

Dobrý by bylo kdyby si třeba vzal někoho s kabelem. Taky hodně prozradí. Jinak záleží na tom kdo to RS měl předtím jsou lidi který si to hýčkají a jakoukoliv chybičku si na autě opraví a pak jsou takový který to nechtějí opravovat a střelí dál. Kupoval jsem taky jedno a jako první mě čekala náprava a teď jsem zjistil že předchozí majitel ztrhnul závit v těhlici takže taky super. Bomba prostě a přitom jsem to kupoval od jednoho kluka co je taky na forech a slyšel jsem na něj dobrou recenzi.

Upraveno uživatelem Gerdy
Odkaz ke komentáři

NO ja bych rekl,ze podle toho co jsem vycetl nejen na forech tak se do anglanu nikdy nedavaly xenony. Ani do do octavek ani do fabii a to z toho duvodu,ze to skodofka proste nedelala. Samozrejme pokud se pletu opravteme nekdo ale fakt jsem nikdy nevidel anglana s xenama :lol:

Samozrejme kvuli tomu opacnemu sviceni :rolleyes:

Odkaz ke komentáři

Ohledně falešných RS ... co jsem v poslední době viděl auta na živo, tak polovina aut byla "RS" typu interiér, nárazník a křídlo, podle VIN obyčejné Octavie-specialita v ČR, skládačky. Jelikož jsem byl poslední měsíc v Anglii, tak musím potvrdit, OI se tam prodávají za nižší ceny, za v přepočtu 68000Kč se daly sehnat už slušně zachovalé kusy RS-komplet servisní historie, pěkný lak, velice pěkný stav... pak se tam povalovalo po bazarech pár ošklivých kousků za směšné ceny které se pak občas objeví v inzerci-zašlý lak, plastové díly, mechanické vady, bourané, poničený interiér... a cena jako průměrná předfaceliftová utahaná Octavie TDI. :rolleyes:

Celkově, když jsem to viděl, tak chápu, že se to musí vyplatit, ale představa, dát přes 120tis. Kč za přeskládané auto z Anglie nebo skládačku mi přijde dosti příšerná. :wallbash:

Odkaz ke komentáři

NO ja bych rekl,ze podle toho co jsem vycetl nejen na forech tak se do anglanu nikdy nedavaly xenony. Ani do do octavek ani do fabii a to z toho duvodu,ze to skodofka proste nedelala. Samozrejme pokud se pletu opravteme nekdo ale fakt jsem nikdy nevidel anglana s xenama :lol:

Samozrejme kvuli tomu opacnemu sviceni :rolleyes:

Pro UK se dělají xenony, jenom je tady pro "předělávače" levnější je neosadit ;)

Třeba tady: http://www.ebay.co.uk/itm/Skoda-Octavia-1-8-VRS-Turbo-Estate-2005-Silver-120000-miles-a-c-alloys-cd-e-w-/271031643002?pt=Automobiles_UK&hash=item3f1abeab7a#ht_808wt_1344

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...