Jump to content

Havířovský Express

Janek250

Recommended Posts

Panove byl jsem 2 hodiny v lese na houbach, utridil sem si myslenky a rikam si jak tak chodim mezi temi krasnymi stromy a hribky - ty vole proc se rozcilujes takovou kravinou :lool:

Takze uz na to prdim udelejte to jak chcete .)nebudeme se hadat a nicit si neurony .)

Panove byl jsem 2 hodiny v lese na houbach, utridil sem si myslenky a rikam si jak tak chodim mezi temi krasnymi stromy a hribky - ty vole proc se rozcilujes takovou kravinou :lool:

Takze uz na to prdim udelejte to jak chcete .)nebudeme se hadat a nicit si neurony .)

To je pristup :lool:

Nasel jsi houby nebo nejake hriby :P

Ćus partyjo taky bych si rád rezervoval jedno příjemné místečko v hospudce

s pěkným výhledem na nějakou pěknou servírku za barem :lool: :P

Vítám tě tady =) Určitě se nějaké místečko najde si myslím, a na servírku výhled bude náramný =)

Zdravím všechny :lool:

ráda bych se ucházela o místo servírky, pokud je stále ještě volné ;)

Zeptej se šéfa .xD On je náročný že Janku :lool:

Chodím kousek od baraku na Bilou za Staryma Hamrama, ulovky celkem slusne asi 40 suchohribku a par pravacku, byli jsme i o vikendu a taky za 2 hodky tak 40 hribku ale tehda sme meli vetsi stesti a bylo to tak 50/50 pravacci a suchohribci. V lese je sucho jako krava, takze hribky rostou hodne centralizovane na sobe .)

Kazdopadne ja tam chodim spise relaxovat .)je tam super luft:)

ČUS PEŤO.....JEŠTĚ TĚ SERE ŽE SIS TO NENECHAL U TDI FUNA ZMĚŘIT ?

NEZNÁLEK ŘÍKAL ŽE SE NA JAŘE JEŠTĚ NĚJAKÝ PRACOVNÍ SRAZ U ZDENKA UDĚLÁ, TAK TO NECHÁM POMĚŘIT TAKY. ASPOŇ BUDU VĚDĚT CO TAM MÁM----NEBO SPÍŠE NEMÁM :lool:

to víš teď mě to štve že jsem nešel na dalšim měření u Zdenka nechám vymést pavučiny z výfuku. :P