Přejít na obsah

Havířovský Express

Janek250

Doporučené příspěvky

ALE JO VEDE SE DOBŘE, ALE MOC PRÁCE :lol: A NA AUTO NEZBÝVÁ VŮBEC ČAS, JSEM RÁD KDYŽ MI HO MOJE DRAHÁ POLOVIČKA ASPOŇ UMYJE :lol:

No já myslel ,že pořídím další Honda přírustek ,ale nakonec jsem se rozhodl ,že si něco málo pozornosti zaslouží zelenáč ,ale jen trošku :)

Jinač taky , auto jsem nemyl ani nepamatuju , ted se venuju zahrade a baraku

Odkaz ke komentáři
JERO NA TOM AVATARU TO JE TVOJE HONDICE

"Lízátko na narázník je na cestě :lol: a kola ted řeším , nebudou to uplně ty same ,ale budou to 15" BBS pavučiny ,snad a až to bude všechno na autě tak se musim mrknout jak to bude s vjezdem do garaže a s nájezdem na cestu a podle toho uvidíme jestli vzít štelovák nebo ne .

Bude to druhý barel :lol: včetně výfuku ,akorát ne tak rychlý :P takže na avataru je jen barva shodná :))

Odkaz ke komentáři
Hezký večer, no další srazík bych viděl na chat mobile upgrade party!! :lol:

hmm to moc s moji touhou se vyblbnout ve vode dohromady nejde :lol: ale kdyby to bylo v nedeli... Asi k tomu budes potrebovat ntb = el. zasuvka a free wifi net. Vi nekdo o takovem miste? Pridejte k tomu klasicke pozadavky HavExu jako je cepovana kofola a dobre palacinky...

Odkaz ke komentáři
chce to alespon 10MB lajnu, novy fw ma 150MB to pred EDGE budu trvat dve hodiny...

Navic deset se nas do auta asi nevejde...teda tak abychom sedeli pohodlne :lol:

fw by měl jít stáhnout někde do souboru a pak jen upgrade, z modemu k ntb vytřískám tak 1,5MB tak na nějaké app by mohlo stačit, navi apod už mám v ntb tak jen nějakou chat room.

Odkaz ke komentáři
fw by měl jít stáhnout někde do souboru a pak jen upgrade, z modemu k ntb vytřískám tak 1,5MB tak na nějaké app by mohlo stačit, navi apod už mám v ntb tak jen nějakou chat room.

Firmware sice stahnou jde, ale pak ho musis nahravat pres phoenixe a dost riskujes zmenu product codu, tudiz ztratu zaruky. O velikem riziku fejku ani nemluvim...

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...