Přejít na obsah

Havířovský Express

Janek250

Doporučené příspěvky

Dobre rano pratele..... Tak uz jsem vzhuru od 3:30...... KOlega s usmevem vkrocil do pokoje a abych mu neco nerek nebo mu nedal pres drzku tak radsi rovnou jedu takze uz jsem po snidani a tezce mi zacina pracovni proces....... Ze ja se s Blondakem o tom vcera bavil...... :palec: :) ;)

Odkaz ke komentáři
Covece ono to bez cernych xenonu vypada divne :)takze sem od toho upustil jelikoz svetla rozdelavat nejdu .)

No ja jsem prave ekal ,ze se jednoho dne ukazes s cernymi kukadly ,ale takhle t bude mozna lepsi :lol::pest:

Nazdar Kuci a Holky. Tak ja uz mam padla a prvni ;) uz skoro zasycelo..... Je tady zase desne horko..... Je podmrakem a teplomer ukazuje 30°C :angry::angry: ale diky bohu za klimatizaci ;)

Zdarec :(

řeknu ti ,my tady máme taky klimatzaci ,ale přírodní :D + nějaká ta sprška :)) uvažuju ,že zajdu do peca přitopit :D ...

Odkaz ke komentáři
Caute lidi, kdo co chcete hrat v lomne? Mate doma nejake sportovni nacini? Petinka je imobilni a nevim jestli se nam krom bembajzu podari neco pujcit ;)

Ja bych si tam zahral stouchanou ale bohuzel se nemuzu zucastnit...... :angry::angry: I kdyz nacini tam bude :pest: ;) :lol: :( :)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...