Přejít na obsah

Havířovský Express

Janek250

Doporučené příspěvky

Zdravím ...

Dík všem za "kondolence" V pátek jsme měli pohřeb a včera ikdyž jsem myslel ,že se stavím do lomné naskok ,,nakonec jsem zůstal doma . Moc se to nehodilo .

Jinač ,,místo auta jsem si zaplatil možnost řízení . Mám hezkou podmínečku ,tak uvidíme za co mě drapnou .No když se daří tak se daří ,ale alespon jsem dostal po prstech ,,ted už si budu dávat bacha (na nějakou dobu .)

jinač , do rozkoše se asi s někým příberu ... švára si bere auto na týden do slovinska ,,jelikož nejsem ofiko majitelem moje protesty jsou k hovnu,-- sání šlo do serie , lipy dolů - a kola ... ty už kašlu ,takže kdyby někomu nevadila moje společnost v automobile budu rád .

Odkaz ke komentáři
Ty vole a pry ti to nejede :) Oni te chytli hned na miste ?

No ... radar obsluhoval jeden inšpektor za křovím a asi o 500 m dál za zatáčkou další dva inšpektůrci brali . Já to netušil , až k mně přišel a řekl ,,tak pane řidičíí , to Vás bude stát hodně víte , mě oblil pot ... Jelikož jsem nikdy neměl žádný závažnější přestupek dostal jsem 10 bodů , naštěstí už jsem měl komplet :) , 20 000 pokuta a podmínka na jeden rok

No ... radar obsluhoval jeden inšpektor za křovím a asi o 500 m dál za zatáčkou další dva inšpektůrci brali . Já to netušil , až k mně přišel a řekl ,,tak pane řidičíí , to Vás bude stát hodně víte , mě oblil pot ... Jelikož jsem nikdy neměl žádný závažnější přestupek dostal jsem 10 bodů , naštěstí už jsem měl komplet :) , 20 000 pokuta a podmínka na jeden rok

ted se jen poškrábu za jízdy v zadku a jdu na autobus :)

Odkaz ke komentáři

To me kdysi namerili s Cargem 73km/h v 50tce a dostal jsem to za 300,- a na slozenku :) A druhy pripad byl 90km/h taky v 50tce a taky s Cargem a dostal jsem to za 500,- a na slozenku.... A u toho druheho jsem toho policajte prebrzdil asi o 300m takze si me musel dobehnout a jeste se mi omlouval,ze pozde zvedl placaku bo mu kolega od radaru hlasil dodavku a ne Cargo :) :) :)

Upraveno uživatelem Kube
Odkaz ke komentáři

ted se jen poškrábu za jízdy v zadku a jdu na autobus :)

Pockej,to jako muzou vzit najednou 10 bodu ?

Odkaz ke komentáři
Pockej,to jako muzou vzit najednou 10 bodu ?

Maro muzou Ti zabavit papiry rovnou na ceste i za mene zavazny prestupek nez udelal Jeremy...

Jinak Vas vsechny zdravim, my uz jsme taky v Havirove.

Dekuji vsem ucastnikum vcerejsi akce, pohyb na horach byl fajn a vecer jsem se nasmal jak uz dlouho ne :)

Odkaz ke komentáři
Maro muzou Ti zabavit papiry rovnou na ceste i za mene zavazny prestupek nez udelal Jeremy...

Jinak Vas vsechny zdravim, my uz jsme taky v Havirove.

Dekuji vsem ucastnikum vcerejsi akce, pohyb na horach byl fajn a vecer jsem se nasmal jak uz dlouho ne :lol:

Srandy kopec,hlavne vecer u ohne :) :) :)

já vlastně nemusela ani vstávat jelikož jsem nemohla celou noc zabrat....ale ja chodím až na 9.30. no ale v neděli přece nebudu chodit do práce na čas :smich: takže jsem dorazila kolem 11hod....

Jsi klepala kosu :) :)

Odkaz ke komentáři

spis jsem ji nasadil brouka do hlavy :)

Na to už jsem se neptal ,, jsem rád,že mám papíry ... Říkal 10 .

co mas napsane na bločku za paragraf a pismeno? Body přiděluje urednik na patricnem odboru dopravy :) Policista muze max napsat poznamku do protokolu, ve smyslu doporuceni jestli si treba ridic svym arogantnim ci vulgarnim chovanim chovanim koleduje o maximalni moznou sazbu...

Odkaz ke komentáři
spis jsem ji nasadil brouka do hlavy :)

co mas napsane na bločku za paragraf a pismeno? Body přiděluje urednik na patricnem odboru dopravy :) Policista muze max napsat poznamku do protokolu, ve smyslu doporuceni jestli si treba ridic svym arogantnim ci vulgarnim chovanim chovanim koleduje o maximalni moznou sazbu...

Mám ho v autě ,,, číslo pragrafu ted nevím ,ale myslím,že je tam D ? fakt nevím ted

Odkaz ke komentáři
Srandy kopec,hlavne vecer u ohne :) :) :)

ne, měla jsem ještě spacak :smich: ale asi trpim syndromem ,,vyspim se jen doma ve své posteli,, :lol:

spis jsem ji nasadil brouka do hlavy :(

jakého brouka?? ja jsem sice nepila ale nepamatuju se že by si mi něco strkal do hlavy... :lool:

Odkaz ke komentáři
já vlastně nemusela ani vstávat jelikož jsem nemohla celou noc zabrat....ale ja chodím až na 9.30. no ale v neděli přece nebudu chodit do práce na čas :) takže jsem dorazila kolem 11hod....

ja vim proc nemohla spat... protoze porad mela pred ocima ten des bes... pohled na Zdenka kdyz sedel Petrovi na kline... :) :) :)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...