Přejít na obsah

Havířovský Express

Janek250

Doporučené příspěvky

Mirku tož nejak to časově vše nezvládám, navíc musím po-ut být na konferenci a přitom vyřidit nějaké ty "dead line papíry" tak něvím jak to vše udělat a sedět jednou řitou na více místech. Ale tak snad z toho budu mít od středy radost no.

o rozebrané fabii ani nemluvě, ted jsem dělal cely tyden po odpolednách na ní a nestavili jste se chuligáni ;)

Jsem zrovna dneska na tebe mysle,jak jsem jel po OV kde mas garaz ze bych se stavil jestli kutis,kdyz Blondy rikal ze ti bodly vypichovaky.

Odkaz ke komentáři
Dobre ranko, Bade at jde prace od ruky.

práce jde, komplet elektrika hotová, klima natažená, ještě musím k Vášovi ted letět přizpůsobit nové budíky a snad to pojede :( :palec: :palec:

jinak vypichováky no.1, měl jsem před tím takové zelené plastové taky škoda a ty byly tvrdé jak svina, tyto jsou hezky pružné ;)

Odkaz ke komentáři
woody:

dovez mi to do Kurvine a ja na to kouknu...

Windovs nainstalován, ovladače též a zvuk ta k..a nejede ;) :palec::palec::huh: :D :)

Woody...já jsem na PC lama,ale pokud ti wokna normálně jedou ,jen zvuk ne,tak nemáš asi nainstalovaný ovladač zvukové karty...nebo to bude něco úplně jiného :P

Hm, známá mi zas radila ať dám volume doleva :(

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...