Přejít na obsah

Havířovský Express

Janek250

Doporučené příspěvky

Ahoj Všem Expresáci =) abych začal a nezapomněl, chtěl bych Jankovi popřát všechno nejlepší k narozenínám (atd, atd vždyť to znáš) :palec:

Koukám že jste se pěkně v Šenově zabydleli, a užili si to snad vše pořádně :)

Já bohužel nedojel, jelikož jsem s kamarády dělal dalk.centrál na Octavii 1.8 (ale nepovedlo se :palec:), a nezbylo moc času na to abych dojel :( Takže se omlouvám a snad příště ;)

Odkaz ke komentáři

Chtěl jsem Rosťovi udělat radost a vrazit na logo i liftbacka, sedim čučím do toho už jak puk, otáčím to horem dolem, ale asi to neklapne. Hold to bude hybrid, předek z liftbacka a zadek z combi :palec:

Kdyby někdo chtěl logo naší hospody do podpisu stačí vložit tenhle kód.

[url="http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=1454"][img=http://petinka1.wz.cz/logoautom.png][/url]

Jak říká Neználek, zelená je dobrá. Snad se bude líbit :)

Přikládám pár foto z Café párty aby bylo vidět, že i u kávy se dá pracovat :palec:

Upraveno uživatelem Janek250
Odkaz ke komentáři
Janku ten návrh :palec: se mi zamlouvá to máš pravdu ,a co tak se pokusit udělat z toho samolepku.To by bylo super :( jinak dobré ráno ;)
Janku, tak se přidávám ke gratulantům. Třicítka je super věk, tak si ho užívej! :) Jinak ten Neználkův nápad na samolepku není špatný, grafika je super!! :palec:

Kucíí pracuje se na tom. Posílal jsem to sestřence ať zjistí co a jak. Nadávala jak špaček, že ty "plameny" nepujdou vyřezat. Takže zkusí jestli by to nešlo na pruhlednou lepku.

Jakou představu by jste měli o velikosti? Venkovní, nebo vnitřní na sklo? Kam ji pak nalepíme?

Na kufr místo origo znaku by možná šlo něco takového, ale zase to nemůže být moc velké, je to jen slátanina, která bude mít hromadu pixelů když se zvětší...

logokufr.png

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...