Janek250 Odesláno Říjen 1, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 1, 2009 Tak to jsem zvědav jestli se ti to povede :) ;) Jestli se mi povede presvedcit ostatni aby nelestili svoje oktule, nebo jestli budu mit ZASE nejspinavejsi auto? ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petinka250 Odesláno Říjen 1, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 1, 2009 Neználku, Jankovi můžeš věřit :) ikdyz jestli si jeste Jarunu neumyl z toho výletu tak nejspíš vyhraješ ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Říjen 1, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 1, 2009 Ještě pozor na Maroše ^_^ :) ;) ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Říjen 1, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 1, 2009 GPRS pres mobil spojeny s notasem pres Bluetooth, jina varianta v Pindovi neni mozna. zadne wifi tady neni .) Jo tak, jsem si říkal že by ČD byly až tak daleko. Ale přes to GPRS to bude pěkně mastné, ne? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Říjen 1, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 1, 2009 Dnes jsem volal do Challengeru a na neděli je tam předběžně zarezervováno 15-20 míst, takže se tady piště, zítra nejpozději v sobotu musím upřesnit počet osob, případně kdo bere své polovičky. Blondakxxx Razty Neználek Petinka250 Janek250 Maros Hoblik Verush BadyS PetrS Jirka Zubek Kaproš Raztyho kamarád Carlos 2x 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Říjen 1, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 1, 2009 PANE ŘÍDÍCÍ....PROSÍM O ZÁPIS :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BadyS Odesláno Říjen 1, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 1, 2009 dojedu, to se ví :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BadyS Odesláno Říjen 1, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 1, 2009 GPRS pres mobil spojeny s notasem pres Bluetooth, jina varianta v Pindovi neni mozna. zadne wifi tady neni .) jj to mě vcelku smolí že nět net :) kura včera jim došly aj noviny ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Říjen 1, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 1, 2009 No to bylo aby pan Místodržící :) pro Severní Moravu a Slezsko nedojel na kafíčko ;) ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Říjen 1, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 1, 2009 jj to mě vcelku smolí že nět net :) kura včera jim došly aj noviny ;) Bade,ty uz jezdis vlakem ^_^ Jinak,ja to nemyju,prdim na to.Jsem to oplachl v nedeli ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BadyS Odesláno Říjen 1, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 1, 2009 Bade,ty uz jezdis vlakem ^_^ Jinak,ja to nemyju,prdim na to.Jsem to oplachl v nedeli ;) no tak není to tak špatný v té 1.třídě hele ;) přecejen člověk z toho vyleze vcelku odpočatej, jak z fabie :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Říjen 1, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 1, 2009 Javor,to je fakt,nemusis se stresovat a jeste i pospis :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Janek250 Odesláno Říjen 1, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 1, 2009 Dnes jsem volal do Challengeru a na neděli je tam předběžně zarezervováno 15-20 míst, takže se tady piště, zítra nejpozději v sobotu musím upřesnit počet osob, případně kdo bere své polovičky. Blondakxxx Razty Neználek Petinka250 Janek250 Maros Hoblik BadyS Já svoji polovičku neberu! Pojede pěkně sama!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Říjen 1, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 1, 2009 Já svoji polovičku neberu! Pojede pěkně sama!!! Tak to chci vidět ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Říjen 1, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 1, 2009 Dorazime s Verkou, ale bez Molika, ten je jeste nepojizdny....takze 2 místa prosím, a jedno parkovaci misto pro modry pracovni nesmysl 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Říjen 1, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 1, 2009 Lancelot : mam takovy tarif ze muzu sedet na netu 24 hodin denne za fixni mesicni sazbu, pouzivam to celkem casto na cestach :)kdyz to pouzivas bez zvlastniho tarifu tak je to cesta do pekel..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Říjen 1, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 1, 2009 Lancelot : mam takovy tarif ze muzu sedet na netu 24 hodin denne za fixni mesicni sazbu, pouzivam to celkem casto na cestach :)kdyz to pouzivas bez zvlastniho tarifu tak je to cesta do pekel..... Taky jsem měl GPRS nonstop, rychlost katastrofa, teď mám CMDA za 399Kč neomezeně a rychlost většinou kolem mega. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Říjen 1, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 1, 2009 Ja sem mel taky PCMCIA CDMA kartu nejaky cas v notasu, ale vzhledem k tomu jaky to byl (po strance vyrobni) smejd, a ze mi ho nevyreklamovali u kyslika, tak sem ji to hodil pred ocima do kose v prodejne a ukoncil smlouvu, vyplatil se a nazdar....vsecko uz jen Vodafone co se tyce mobilnich veci...kyslika ani nahodou. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Říjen 1, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 1, 2009 HOSPODO.....V NEDĚLI BYCH NA SRAZÍK PŘITÁHL I KÁMOŠE. JE OD VČEREJŠKA ŠŤASTNÝM MAJITELEM OCTAVIE 02......CO VY NA TO ??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Říjen 1, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 1, 2009 HOSPODO.....V NEDĚLI BYCH NA SRAZÍK PŘITÁHL I KÁMOŠE. JE OD VČEREJŠKA ŠŤASTNÝM MAJITELEM OCTAVIE 02......CO VY NA TO ??? Jak přitáhl ?? Jemu to nejede ?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Říjen 1, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 1, 2009 Vem koho chces ))hlavne at nejezdi francouzem.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Říjen 1, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 1, 2009 Hablik : :palec: To se ti povedlo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Říjen 1, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 1, 2009 Francouzi strasne radi zavodi ....... a pak jim clovek ujede o parnik .... a oni reknou .. " ty vis co ale nejede mi to spatne ze ? " 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Říjen 1, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 1, 2009 Uz z unavy melu nesmysly tak me omluvte 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Říjen 1, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 1, 2009 MÁ OCTAVII 02 1.9 TDI 77 KW BARVA STEJNÁ JAKO MÁ RADIM TAK ŽE TAKOVÉ RADIMOVO DVOJČE 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Říjen 1, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 1, 2009 HOBLÍK....FRANCOUZE NEBRAT 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petinka250 Odesláno Říjen 1, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 1, 2009 Pro rozveselni zdejsi nepijacke komunity ps: ale pan vedouci je jinak normalni 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Říjen 1, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 1, 2009 ten odkaz mi nejde. To je dobre 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PetrS Odesláno Říjen 1, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 1, 2009 zdarec tak jsem doma z práce a dal bych si aspoń dva radíky. A na to kafčo určo dojedu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.